Şimdi Ara

Hacklendim Yeni car açıcam yardımlarınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hacklendim die konu açmıstım olympiada itemli warriorum hacklendi şimdi sizden yeni bi car açcam ama ne açayım burda kasabilecekler tecrübesi olanlar 0 dan kasmak hangi car için kolaydır 55 lvl asasım var ama itemsiz onumu kassam acaba die düşünüyorum

yorumları esirgemeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 17 Şubat 2007; 21:33:52 >

• mage aç bence itemleri ucuza geliyo
  • up yorumlar pls
  • yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
  • arkadaşın dediği gibi mage aç itemleri daha ucuza mal olur sana ,ama param var diyosan rogue düz bitane ardream da takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 17 Şubat 2007; 21:37:25 >
  • kesinlikle priest aç.ilk gun 45 olursun. yarın 51.ertesi gun 54.olursun daha pre bitmeden.cunku bir suru koxpcu var yanlarına gidince hemen alıyolar . cunku adamların exi artıyor. bırak gece sabaha kadar kassınlar.ama ban yazmayın bana sadece bir fikir
  • hacklendiğim için hiç itemim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dracu11a

hacklendiğim için hiç itemim yok

Acaba nezaman hacklendin?

Bende bugün soyulmuşum

Bi arkadaş daha var oda dün soyuldu.Bu aralar soyulanlar çok
  • Bak:
    Mage char açacaksan bide üstüne paper olcaksan ucuza kasarsın.Benim tavsiyem glacier+lighting apos+harpy kasılırsın.İlk günler zorluk yaşarsın ama aşırı değil.
    Priest açıcaksan seni çok kolay kasarlar.Ben denedim ve ilk günde 46 lvl oldum biraz daha kassam gerisini sen düşünAma ilk günler çok fazla zorlanırsın 720 buff açılana kadar.
  • çarşamba günü hack yedim şifre değişmişti
  • hiç paran yoksa papar mage aç bıraz para biriktir +7 PAPAR bas (HP li bas) elinde +8 WOOD al tamamsın
  • mage 45e kadar zor kasıylıyo yaw
  • BENCE PRIEST SÜPER BİRŞEY BİDE BP YAPTIN MI 62 LWL DEN SONRA SENİ KİMSE YATIRAMIYO 60 LWLDEN SONRA KENDİN POT ÜRETMEYE BAŞLIYON PARA AKIYO BU ARADA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.