Dün msn imi hacklemişler.. Tamam herkesin başına gelebilir diyceksiniz ama msn imi calanlar listemdeki herkesten eft yapma bahanesiyle banka hesap numaralarını istemişler.. araştırdığım kadarıyla bu durumda olan cok kişi varmış LÜTFEN DİKKATLİ OLUN msn den herhangi bir numara isteyen kimseye inanmayın.. bu arada msn hesabımı kapatabilmem için yardım cı olabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
belki yanlış yere yazdım ama dikkat ceksin istedim şerefsizlere fırsat vermeyn.
herkesten eft yapma bahanesiyle banka hesap numaralarını istemişler
herkesde bunu yemiş he
valla bu ne yaaa çok saçma...ben inanmıyorum
benim için pek sorun olmaz, cyber-warior dan tanıdıklarım var
ya olum milletin hesap numarasını alsa ne yapacak ? hesap numarasını alınca milletin hesabına mı giriliyo hayret bir şeysin
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
benim için pek sorun olmaz, cyber-warior dan tanıdıklarım var
@taflas Durup Dururken Msn'ni Nasıl Hacklediler?
Trojan Felan Yediysen Çalmış OlabilirleR
ay hayatım resmimi gönderiyorum sana bakıp bakıp bilgisayar kullanıcam al şunu bi bakem==========>>>>>>>>>KOSKOCA BİR SOLCAN ARKA PLANDA KULLANICA DA PC DE BABAYI ALDI
quote:
Orjinalden alıntı: Postal_Phreak
ya olum milletin hesap numarasını alsa ne yapacak ? hesap numarasını alınca milletin hesabına mı giriliyo hayret bir şeysin
+1
bende bir ara bayağı uğraşmıştım msn hack için.
Ya nasıl hack lendin şifreni ortalığa mı atıyon yada antivirüs mü kullanmıyon ne yapıyon?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme