arkadaşlar hazır oyunda kapalı iken bilginize başvurmak istedim.. bundan 2 sene öncesi ilk çarımı açtım karakter seçiminde iri kıyımya bende varior açtım hemde ikitane :) allahtan bir bölüm boşkalmıştıda oraya bi asas açtım.. ama çarı aldığım msn sallama bi msn şifreler ve gelen bilgilendirme maillerini sildim gittim.. yaklaşıkta bir sene oynadım ben bu çarla 74 lwl oldu üstüne +7 ib +7 cb +7 reb shell set vardı belki hatırlayanlarınız olur ares server ında bozukcar1. 70 quest görevinden shard alıp asas a dönmüştüm shardı +7 bastım. bir süre oyuna giremedim işlerden dolayı çocukta olunca. neyse çok uzattım oyuna 5 ay ara verip girdiğimde çar soyulmuştu. şifrede değişemedim çok sıkılıp yine ara verdim şimdi ise kasmakla uğraşmamak için ardream pri açtım. sizce bu çarı kurtarma şansım varmı çara aldığım pre lerin maillerinide sildim. bi iki kere tcket at dediler onuda beceremedim açıkçası.. şimdiiden teşekkürler
eklemek istedim çarda yaklaşık 2 aydır 3 gb para var tekrar girerlermi diye bakıyorum ama para duruyo...
quote:
Orjinalden alıntı: miramaxis
arkadaşlar hazır oyunda kapalı iken bilginize başvurmak istedim.. bundan 2 sene öncesi ilk çarımı açtım karakter seçiminde iri kıyımya bende varior açtım hemde ikitane :) allahtan bir bölüm boşkalmıştıda oraya bi asas açtım.. ama çarı aldığım msn sallama bi msn şifreler ve gelen bilgilendirme maillerini sildim gittim.. yaklaşıkta bir sene oynadım ben bu çarla 74 lwl oldu üstüne +7 ib +7 cb +7 reb shell set vardı belki hatırlayanlarınız olur ares server ında bozukcar1. 70 quest görevinden shard alıp asas a dönmüştüm shardı +7 bastım. bir süre oyuna giremedim işlerden dolayı çocukta olunca. neyse çok uzattım oyuna 5 ay ara verip girdiğimde çar soyulmuştu. şifrede değişemedim çok sıkılıp yine ara verdim şimdi ise kasmakla uğraşmamak için ardream pri açtım. sizce bu çarı kurtarma şansım varmı çara aldığım pre lerin maillerinide sildim. bi iki kere tcket at dediler onuda beceremedim açıkçası.. şimdiiden teşekkürler
E o halde yok tabıkı de :)
Ama bu silme işlemini falan yaparken ki amaç neydı acaba.
demiştim ya paşam oyunun acemiydim ve tek başıma öğrenip kasıyordum yani oyunda size pm atıp pardon şunu nasıl yapabilirim diyen playerlerdendim. gelen mailleri tutma gibi bi alışkanlığım yoktur pre aktif duruma gelince direk silerdim mailini...
Anladım kardeş..
accountuna yeni bir premium paketi yükle ve bu premiumun esn kodlarıyla beraber bir ticket at sanırım düzeltmen için yardımcı olacaklardır!olumsuz cevap vermen halinde ticket az biraz değiştirerek tekrar tekrar yollar isen sanırım yardımcı olacaklardır sana denemişliğim yoktur tamamen kişisel düşüncem umarım düzeltebilirsin account unu kolay gelsin şimdiden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme