s.a arkadaşlar hacklendim bugün 60 lvl charım arch mage size bu konu hakkında bi kaç sorum olcak itemlerim gitmiş sadece inventorydekiler para gitmiş hiç param yoktu bu aralar 4m mi ne sonra yan charda biraz para vardı ondaki paraya itemlere dokumamışlar bundan şu sonucu çıkardım server yoğun olduğu zamanmış ki charlara pek bakamamışlar premiumum yoktu çünkü olympia serverında da oynuodum clanımdan herkes hacklenmeye başlamıştı bilgisayarımda sadece bedava koxp bilmem ne o vardı bi arkadaşım vardı şifreyi bilen o int cafeden oynuodu acaba int cafeden mi hacklediler ama alan adam eziq itemleri de almış alel acele olan bişey çünkü inn de bazı ii itemler vardı en azından üstümdekilerle aynı para eden itemler onlar duruyo chara roll back attırmadan bahsediyo millet bu konu hakkında bişey bilen var mı?
Geçmiş olsun. Temennim bu saçma oyuna devam etmemen. Büyük ihtimalle pc ndeki o koxp programı keylogger dur
Geçmiş olsun. hemen şifreni değiştir.
Geçmiş olsun bu günde hacklenen hacklenene sabırlı ol toparlarsın
quote:
Orjinalden alıntı: Bazar
Şifre değişmiyor şu an malesef. Değişse bile pc ndeki o koxp i sil ve pc ni anti trojan ve antivürüs ile iyice taratıktan sonra sil yoksa gizli sorunu dahi öğrenebilirler
aarkadaşlar şifreyi değiştirdim
haclenmemek için gereken şeylerı üstkonuda yazmış arkadaşımız benım de dıyıceğim şey bu oyunu kafeden oynadıysan biyerde hak ettın haclenmeyı bence . Kafe tipi yerlerde hackcıler çok oluo her kafeyı de dolaşıolar bu oyunu oynayan ları gözlüyorlar anlayamıosun bile key logger yerleştırıor kurnazlar, dost dedıklerın de hacklemiş olabilir unutma. Geçmiş olsun.
bence sizde bi club acin hacklenenler klubu :DDDD zzz :DDD
yarin bigun hepimizin basina gelecek nasilsa gorusuruz bi ara :D henuz bi hacklenme yok bakalim gittigi yere kadar
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
quote:
Orjinalden alıntı: Bazar
Şifre değişmiyor şu an malesef. Değişse bile pc ndeki o koxp i sil ve pc ni anti trojan ve antivürüs ile iyice taratıktan sonra sil yoksa gizli sorunu dahi öğrenebilirler
bence pc ye format at daha guvenlı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme