Şimdi Ara

HACKLENMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU GÜN BAŞIMA FELAKET Bİ İŞ GELDİ BU GÜN OYUNA GİRDİM VE ID Mİ KABUL ETMEDİ ÜST ÜSTE BİR ÇOK KEZ DENEDİM YİNE KABUL ETMEDİ VE OYUNUN SİTESİNE GİRDİM HACKLENDİYSEM ŞİFREYİ DEĞİŞTİREYİM DEDİM ANCAK ŞİFREYİ UNUTTUM KISMINA GİRİNCE ÖNCE KULLANICI ADI İSTİYO VE SONRADA EMAİL ADRESİNİ İSTİYO HEPSİNİ DOĞRU GİRDİM ANCAK HATA VERDİ VE GİZLİ SORU KISMI BİLE GELMEDİ YANİ SİZİN ANLIYCAĞINIZ BU HERİFLER EMAİL ADRESİNİ DE DEĞİŞTİRİP BİDE GİZLİ SORUYU BİLE DEĞİŞTİRMİŞLER BUNU YAPMA İMKANLARI VAR MI BEN GERÇEKTEN BEN HACKLENDİM Mİ ŞİMDİDEN EYVALLAH.................

• hacklenmemişsin
    id değiştirilmez benim bildiğim kadarıyla şifre değiştirilir
  • id deişmez bende de öle olmuştu oyuna yani başlarken ıd min ilk 2 harfi ve son 2 harfi büüyük almıştım hata filan veriodu saolsun arkım bana aldı adresde üzerine kayıtlı faln fln yani hacklenmedin
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8757960/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 18 Ağustos 2006; 18:40:28 >
  • seni silmisler hacklememisler.. gm sana gıcık olmus ve iptal etmis charını
  • id dışında mail,pass v unutsan dahi nasıl bulduklarını bilmiorum gizli sorunu bile değiştirebiliyor hackerlar..bunu nasıl yaptıklarına akıl,sır erdirmek zor ki gizli soruyu unuttugun zaman bile ko seni 1-2 gün bekletior.adamlar ise 1 dk icinde herşeyini deiştiriyor..
    geriye kalan ise yalan oluyor..!
    ewt hacklenmişsin..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 19 Ağustos 2006; 17:16:52 >
  • asasinorc senin dediklerini anlamadım arkadaş biraz daha açık yazarmısın:))
  • dark stone gardaş sende mail atmışsın bana ne demek istediğini anlamadım bu msja ulaş ve sana zahmet bi daha bana msj atarmısın ve daha açık olursa sevinirim gardaş......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.