serveerlaa girmez...sc yapılmaz hackshieldin gelme olasılığı yokmu oyun şuan berbat bir şekilde çok az oyuna girebiliyorum
cevap yazcak yokmu ?
gelen gideni arattırır
1_ben sc. yapabliorum. conecting.please wait yazısında beklerken biraz uzun sürerse ok deyip tekrar istediin servera double click yap.bi kaç kez deneince girio. 2_ pb. hackshield dan daha güvenli. ve şu an cz de koxp da yoq 3_oyuna ilk girişte artk daha a bekliorum.
bence pb. hs den daha iyi oldu
valla adamlar para kazanmak için too many user dan sonra Non-Pre koydular bizde Sc yi kesşfettik baktılar oalcak gibi deil komple iptal ettiler asıl şimdi pre. olmayan istediği zmn oynayamaz
Ben daha yeniyim aam bizde birz bişeyler biliyoruz.
ya kardeşim adamlar uyanık her şeyi ince ayrıntıda düşün müşler bunu yapmasalar daha nasıl para kazanacaklar ki
Oyunun Bi Süre Sonra Tamamen Paralıya Dönücek Zaten Arkadaşlar Görürsünüz..
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
Oyunun Bi Süre Sonra Tamamen Paralıya Dönücek Zaten Arkadaşlar Görürsünüz..
Evt Arkdaş Doğru Söyleüyor Premiumu Olmayanların Şu an Ağzına ..... Yapılıyor Yani Oyunu Oynama Zevkim Kalmadı
p.b ney ben oyuna girerken ne hackshield nede pb dediğiniz şey doluyor yoksa bir siteden indimekmi gerekiyor bu pb yi
quote:
Orjinalden alıntı: fox_w
p.b ney ben oyuna girerken ne hackshield nede pb dediğiniz şey doluyor yoksa bir siteden indimekmi gerekiyor bu pb yi
Son Patch te Punkbuster Zaten Mevcut
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme