Şimdi Ara

HackTool:Win64/AutoKms Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 2 gün önce windows 10 yüklettim normalde kendim atarım windowsu ama bu sefer internetim yoktu ve pcme trojen bulaşmıştı ve format usbmide kaybetmiştim bir mahalle bilgisayarcısında atırmak zorunda kaldım adam formatı 1 saatde atacağını söyledi ve 1 saat sonra gel al bilgisayarı dedi neyse öylede oldu aldım bilgisayarımı eve gittim 2 gündür bir sorun yaşamadım ama birden oynadığım oyundan disconnect yedim ve oynadığım oyunda amerikan bayrağı olmuş karakterimde oyunda şöyle sizin nereli olduğunuzu bölgenize göre ayarlıyor windowsdaki bölgelerde türkiye yazdığı için bende türk bayrağı vardı fakat disconnect yedim ve amerikan bayrağı çıkmış sonra o anda HackTool:Win64/AutoKms adlı bir virüs uyarısı geldi windows defenderdan ve bende trojen olduğunu zanedip sildim sonra biraz araştırdım forum sitelerini crackli windowslarda olan bir yazılımmış yanlışsa düzeltin ve şuan bir sıkıntı yaşar mıyım ve bir sorum daha var ve uyarı geldiğinde neden bölgem amerikan bölgesi olarak değişti ya hesabım çalınmıştı yada bununla alakası bir şeydi bilginiz varsa söylerseniz sevinirim bide bölgem sonra 5-6 saniye içinde türkiye olarak tekrar otomatik olarak değişti cevaplarınızı bekliyorum .HackTool:Win64/AutoKms Nedir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

HackTool:Win64/AutoKms Nedir?

HackTool Nedir?

HackTool, bilgisayar sistemlerine zarar vermek veya izinsiz erişim sağlamak için tasarlanmış kötü amaçlı bir yazılım türüdür. Virüsler, truva atları ve fidye yazılımları gibi çeşitli biçimlerde olabilir.

HackTool:Win64/AutoKms Hakkında

HackTool:Win64/AutoKms, Microsoft Windows işletim sistemlerini hedefleyen bir hack aracıdır. Bu araç, genellikle yazılım lisanslarını yasadışı yollarla etkinleştirmek için kullanılır. Ancak, bu eylemler yasa dışı ve etik dışıdır.

HackTool Win64 AutoKms'nin Etkileri

• Sistemin güvenliğini tehlikeye atabilir.
    • Kişisel verilerinizi çalabilir.
    • Bilgisayarınıza başka kötü amaçlı yazılımlar bulaştırabilir.
    • Bilgisayarınızın performansını düşürebilir.

HackTool Win64 AutoKms'den Korunma

• Güvenilir bir antivirüs yazılımı kullanın.
    • Yazılımları yalnızca güvenilir kaynaklardan yükleyin.
    • Bilinmeyen e-posta eklerini veya indirmeleri açmayın.
    • İşletim sisteminizi ve yazılımınızı düzenli olarak güncelleyin.
    • Bilgisayarınıza yabancı cihazlar bağlamadan önce dikkatli olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • KMSPico diye bir uygulama vardır. Yüksek ihtimal bilgisayarcı atmış olmalı. Bu program hack yolu ile windows'u lisanslar. İleride windows orijinal değil uyarısı ile karşılaşmamanız için. İçinde virüs falan yok. Windows defender hack yolu ile lisanslamanın önüne geçmek için böyle bir yol izlemiş sanırım.
    Şu yolu izleyin;

Başlat > ara > cmd'ye sağtıklayın. yönetici olarak açın. Oraya şu komutu yapıştırın.
    wmic path SoftwareLicensingService get 0A3xOriginalProductKey

Altta 25 haneli anahtar çıkması lazım. Anahtarı burada PAYLAŞMAYIN
    Altta çıkan anahtarı kopyalayın. Ve klavyede şu yolu izleyin Windows tuşu+R > slui 3

Çıkan ekrana ürün anahtarınızı yapıştırın. Hata çıkarsa hatayı buraya yazarsınız.

Kolay Gelsin

• Lisans yoksa buradan (üstüne tıkla) alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waswa91 -- 17 Ağustos 2019; 12:16:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    14 yıl önce açıldı
    PUP.hacktool.patcher
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.