edit... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 27 Mart 2023; 17:18:39 > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (17. sayfa)
-
-
Uygulama.
-
Hadi içindeki bakiyeyi geri alamayacağız o halde?
-
edit...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 27 Mart 2023; 17:18:23 > -
edit...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 27 Mart 2023; 17:17:57 > -
nays ya da toslaya atmanin avantaji nedir
-
:D
-
almaya gerek yok
-
Hesabını onaylı yap kendi banka ya da kredi kartından 100.000… kadar para yükleme…
Diyor, ama hesabı onaylı yapsanda yinede verdiği limit 5000🤷♀️
Yoksa ben mi yalnış anlıyorum 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Şuraya atıyorum. Buradan topluyorum, oradan çekiyorum" diye yazanlar nedeniyle ön ödemeli tüm kartlara yükleme engellendi.
Donanımhaber üyeliksiz mesajların okunabildiği bir platform. Yapmayın diyoruz dinleyen yok.
Sonra iki gün süren şeye "ah engellenmiş yahu nasıl olur" diye tepki vermenin anlamı yok.
-
An itibari ile tüm cüzdanlar bloklanmış.
Bilginiz olsun.
-
yoo girdim az önce, sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giriş yapmak değil hocam mesele. Başka cüzdana para yükleme yaptırmıyor.
-
ok ama cüzdan bloklanması değil bu, o dediğin hesabın güvenlik nedeniyle kapatılır, giriş yapamazsın ya da yapsan da yükleme butonu aktif değildir falan ...
para yükleme kapatılmış, muhtemelen önlem alıp gerekli yazılım güncellemesi sonrası tekrar açacaklardır.
İçerdeki parayı bi şekilde başka tarafa atabilmenin yolunu bulan yardımcı olabilir mi?
-
Var hadi kart ile harcama yapmak 👍quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKİçerdeki parayı bi şekilde başka tarafa atabilmenin yolunu bulan yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar artık açık açık yazmanın pek de iyi olmadığını bilmek gerek bütün ön ödemelilere kapandı artık hadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Mart 2023; 12:45:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bildiğim denediğim hepsi başarısız olduğu için belki başka bi yolunu bilen vardır da paylaşır diyerek sordum. Onuda burdan paylaşmasın zaten bi arkadaş biliyor ise.
-
hadi başka kapıya diyorsun özetle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Mart 2023; 13:18:15 >
eft yok mu ?
hiçbir çözüm yok ve içindeki parayı da bir şekilde almak istiyorsan yine de , çetrefilli yol var, a101 'de kontör yükleyip (hadi ile yüklemeye izin veriyorsa tabi), sonra o numarayı başka operatöre taşıyıp, içindeki bakiyeyi talep etmek.
birincibasamakNumara Taşıma sonrası kalan para iadesi nasıl yapılır?https://www.birincibasamak.net/post/numara-tasima-sonrasi-kalan-para-iadesi-nasil-yapilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X