< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (39. sayfa)
-
-
Karta otomatik yüklemeyi kapatması kötü oldu, nakit yükleyipte kullanmak çok hoş olmuyor.
-
evet, 12 ya da 13 Aralık'ta bitmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Yalçınkaya -- 25 Aralık 2023; 17:57:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5-11 ocak arası 50 yüklemeye yine 25 iade veriyor.Kontrol edin.
-
Bende uygulamada görünmüyor, kişiye özel olabilir
Siz başka bir yerden mi haberdar oldunuz acaba
-
kişiye özel bahsedilen kampanya
Beyler onaylamada en son finans biriminde böyle hata veriyor nedir bilgisi olan varmı error mapping not found bilgisi olan
Bu uygulamada yüklenen paralar ibana gönderilebiliyor mu acaba? Üye olmadım düşünüyorum.
evet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartı ile yüklerse ?
hayır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben biliyorumda hocam.Arkadas bilmiyorsa diye sordum
-
Bende yükledim banada yatmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geldi şu an 50 yüklemeye 25 iade.
-
50 yüklemeye 25 iade geldi ama 50 harcamaya 25 iade hala gelmedi..Bugün de vermezlerse kayıt açacam.Mesaj hala duruyor.
-
İkisi aynı kampanya değil miydi? Üstte attığım bildirimde alışveriş yazarken uygulamada para yüklemeye yazıyordu. Alışverişle ilgili ayrı bölüm yoktu.
-
-
uygulamada 50 yükle 25 kazan vardı.Bana sms ile hadi kartın ile 11 ocağa kadar 50 harca 25 lira kazan da gelmişti.
İkisi nasıl aynı kampanya olsun.
-
Uygulamada 50 yükle 25 kazan varken bana da bildirimle Hadi kartın ile 11 Ocak'a kadar 50 harcamaya 25 lira iade bildirimi geldi diyorum. Uygulamada o alışveriş kampanyası yoktu diyorum yanlış bildirim/mesaj attılar muhtemelen diyorum. Aynı kampanya dememin sebebi de yükle kazandan başka kampanya olmaması zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X