Şimdi Ara

HADİ BEYİN FIRTINASI......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hadi hep beraber kafa yorup kendimize ek bir kazanç yolu bulalım ama beyin fırtınası yapalım geyik fırtınası değil. işte ilk fırtına benden evde boza yapıp satabiliriz. maliyet düşük kar yüksek .çünki bir kilo bulgur bir kilo şekerden 20 25 litre boza çıkar. hadi millet çalıştırın kafaları

• Cigolo.
  • ama geyik yoktu
  • bb
  • Yalnız gerçekten para var o işte eğer gerçekten ek bir kazanca ihtiyacın varsa ''işinde'' de iyiysen adamı zengin eder
  • bb neki
  • basligi 'hadi bey' ve onun firtinasi seklinde okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ''GÖRÜNMEZ KALP'' KİTAP ÖZETİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTCESUR07

ama geyik yoktu

Konu çok güzel. Ve geyik olmamasını belirtmende yerinde olmuş katılıyorum. Böyle bi konu düşündüğün için teşekkürler. Ama hala dalgaya alan geyik yapan boş konuşan komiklik yapmaya çalışan sorunlu kişiler görmek üzücü :/ o cigolo yazan kişiye bi travesti bulalım en iyisi bişeyler öğrenmiş olur öyle değil mi?
  • Ben Ali Ağaoğlu, yatırımlarınızı yastık altına değil toprak üstüne yapıcaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Adamı

quote:

Orijinalden alıntı: MERTCESUR07

ama geyik yoktu

Konu çok güzel. Ve geyik olmamasını belirtmende yerinde olmuş katılıyorum. Böyle bi konu düşündüğün için teşekkürler. Ama hala dalgaya alan geyik yapan boş konuşan komiklik yapmaya çalışan sorunlu kişiler görmek üzücü :/ o cigolo yazan kişiye bi travesti bulalım en iyisi bişeyler öğrenmiş olur öyle değil mi?

• Girişimci ruhu kalmadımı yoksa saksılar çalışmıyormu arakadaşlar
  • maddeleri bulabilirseniz piroteknik ürünleri(renkli sis bombaları,havai fişekler vs.) yapıp satmak da karlıdır

• Bir bankaya gidin bankanın fiyatı kadar bankadan kredi çekin ve bankayı satın alın.

<Bu ileti Einstein'in baskısı ile atılmıştır.>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 1 Şubat 2012; 12:41:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.