|
Bildirim
Ne abarttınız be. Alt tarafı para verip uzaya çıktı işte. Milletin gazını almak ne kadar kolay:
|
Beğenmiyorsan yoruma cevap verme, kimse seni zorlamıyor. |
Bir iktidar yalakası olarak bu haberlerle zevke geliyorum. Sadece böyle başlıklara gelip trollük yapıyorum. Ülkedeki 10 m ne oldugu belirsizi takmıyorum bitmiş ekonomiyi umursamıyorum
|
ne din mağduriyetiymiş arkadaş yıllardır aynı muhabbet kimse yemiyor artık bu mağdur ayaklarını |
Dolar gittiği günden daha yüksek :)
|
Beğenmiyorsan habere girme kimse seni zorlamıyor.
|
Reyiz kendi cebinden ödeseydi bizde gurur duyardik ekonomik kriz olan ülkedeki insanlarin baska dertleri var kusura bkmayin gündemi degistiremezsiniz
1 dolar 30 tl 1 euro 33 Bizim derdimiz ekonomiyle halen isi fanatizime dökenler var |
Bir muhalif olarak bu tarz haberleri görünce kuduruyorum.Bir daha bu tarz haberler yapmayın olanları da derhal kaldırın!
|
kim kimin namazına abdestine nasıl karışmış yaz da bilelim
|
|
|
Beğenmiyorsan yoruma cevap verme, kimse seni zorlamıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen ciddi misin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne din mağduriyetiymiş arkadaş yıllardır aynı muhabbet kimse yemiyor artık bu mağdur ayaklarını < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Size mi kalmış insanların ne yorum yapacağı? |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Şubat 2024; 23:58:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bak güzel kardeşim, uzayda yer çekimi yok, bir nesnenin sabit kalmasından daha doğal ne olabilir. Yani uzayda ters etki olayı yok düşündüğün üzere. Defalarca ellerindeki eşyaları serbest bıraktılar. Ama inanmak istemiyorsan inanma, kimse seni zorla inandırmaya çalışmıyor. Bizde sadece merakını gidermeye çalışıyoruz. Keyfin bilir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |