Şimdi Ara

Hadi gelin bahim İLLUMİNATİ hakkında konuşak oke :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son soruya doğru cevabı verememişsin.

illuminati davaları insanları düşünmeye sevketmesi güzel oldu.

İnsanı düzeltirsen dünyayı düzeltirsin.

Benim düşünceme göre böyle bir örgütün varolup olmaması önemli değil önemli olan nasıl yaşanması gerektiğini bilmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Amaclari ne bunlarin

yeni bir dünya devleti kurmak .s bunun içinde nüfuzu baya azaltmak gerekir ondan sonra devlet kurulunca yeni doğacak nesil dini masonluk olacak böyle dünyayı ele geçiricekler daha detaylı yazmak isterdim fakat hem uykum var hemde telden giriyorum. Unutma 1 koyun 10 koyundan daha iyi yönetilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

gsliler3434 @

son soruya doğru cevabı verememişsin.

illuminati davaları insanları düşünmeye sevketmesi güzel oldu.

İnsanı düzeltirsen dünyayı düzeltirsin.

Benim düşünceme göre böyle bir örgütün varolup olmaması önemli değil önemli olan nasıl yaşanması gerektiğini bilmektir.

ama unutma eğer insanlarda araştırma duygusu fazla olsaydı kulaktan dolma fikirlere sahip olmazdı bu her yerdede böyledir geçen youtube de gezerken bir yerde gözüm takıldı bi adam illuminati hakkında biseyler yazmış adamların cevapları ise biri şunu götürsün küfürler bilmem neler adama saydirmıslar ama insanlar biraz kafalarını yukarı kaldırıp baksaydı sonuç çok farklı olabilirdi adamların bir şey yapmasına gerek böyle insanlar sayesinde tahtan düşmüyorlar. Ok ben sadece kendi görüşümü yazdım tamam senin dediğinde doğru fakat benim dedigimde aşırı derecede doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliler3434 -- 24 Nisan 2012; 2:37:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliler3434

quote:

Amaclari ne bunlarin

yeni bir dünya devleti kurmak .s bunun içinde nüfuzu baya azaltmak gerekir ondan sonra devlet kurulunca yeni doğacak nesil dini masonluk olacak böyle dünyayı ele geçiricekler daha detaylı yazmak isterdim fakat hem uykum var hemde telden giriyorum. Unutma 1 koyun 10 koyundan daha iyi yönetilir

Su anda buyuk oynuyorlar neredeyse heryerdeler ama amac buysa eger dahada buyuk oynamalilar ama buna guclerinin yetecegini sanmiyorum benim aklima deccal filan geliyor nedense bunlar deccale inaniyorladi degil mi yoksa yanlis mi biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Amaclari ne bunlarin

Su anda buyuk oynuyorlar neredeyse heryerdeler ama amac buysa eger dahada buyuk oynamalilar ama buna guclerinin yetecegini sanmiyorum benim aklima deccal filan geliyor nedense bunlar deccale inaniyorladi degil mi yoksa yanlis mi biliyorum

adamların yeterli gücü var isteseler suan dünyanın başına geçerler (basındalar zaten) biz ne dersek yapıcaksınız diyebilirler ama şunuda biliyorlar eğer pat diye ortaya çıkarlarsa 1 2 10 20 milyonkişi örgütlenmeye başlıyacak bunların sonu gelecek bunları bildikleri için adamlar yavaştan yavaştan gidiyorlar bu yüzden nüfusun azalmasını istiyorlar :) ha bide bu adamlar salak değil şeytani kabul eden allahıda kabul etmiş olmaz mi olur bu adamlar şeytanın kötülüğü üstlendiğini özünde iyi biri olduğunu iyilik varsa kötülükde olur diye düşünüyor gerzekler ha unutmadan bütün peygamberler şeytana tapanlardan kendinizi koruyun demiştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amaclari ne bunlarin

adamların yeterli gücü var isteseler suan dünyanın başına geçerler (basındalar zaten) biz ne dersek yapıcaksınız diyebilirler ama şunuda biliyorlar eğer pat diye ortaya çıkarlarsa 1 2 10 20 milyonkişi örgütlenmeye başlıyacak bunların sonu gelecek bunları bildikleri için adamlar yavaştan yavaştan gidiyorlar bu yüzden nüfusun azalmasını istiyorlar :) ha bide bu adamlar salak değil şeytani kabul eden allahıda kabul etmiş olmaz mi olur bu adamlar şeytanın kötülüğü üstlendiğini özünde iyi biri olduğunu iyilik varsa kötülükde olur diye düşünüyor gerzekler ha unutmadan bütün peygamberler şeytana tapanlardan kendinizi koruyun demiştir.

Pat diye nufus dusmez ve bekleyerekde dusmez ailede irtalama en kotu 2 cocuk var sayalim yani demek istedigim bunlar anca atom veya haarp midir nedir onunla cozerler bu nufus isini yada kiyamet gunu deccal sayesinde bir seyler olur yada belkide yeni hayat baslar gelecegi tahmin edemeyiz tabiki ama bu sene galiba birseyler olur o kadar 2012 diye diye bunun altindan bir sey cikmasi lazim tabi yine herseyi en oyi sekilde ALLAH bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amaclari ne bunlarin

Pat diye nufus dusmez ve bekleyerekde dusmez ailede irtalama en kotu 2 cocuk var sayalim yani demek istedigim bunlar anca atom veya haarp midir nedir onunla cozerler bu nufus isini yada kiyamet gunu deccal sayesinde bir seyler olur yada belkide yeni hayat baslar gelecegi tahmin edemeyiz tabiki ama bu sene galiba birseyler olur o kadar 2012 diye diye bunun altindan bir sey cikmasi lazim tabi yine herseyi en oyi sekilde ALLAH bilir

pat diye düşmiyecek şu anda adamlar zaten bu ışte devam ettiriyorlar bak lady gaga kliplerini izlersen anlarsın 1. Medya yoluyla insanlığı escinsel olmaya mehilliyorlar lady gaga bi klibinde adını unuttum bunu resmen gösteriyor röportajlarda bile söylüyorlar 2. Bazı Yeni çıkan virusler bilim adamları tarafından incelendikce bu virüslein yaratıldığını söylüyorlar örnek domuz gribi 3. Sigara ve diğer zararlı şeylerden ölen insan sayısı gün geçtikçe artıyor neden hiç bir yerde sigara satışı yasaklanmıyor daha varda yoruldum. Ha sen dedin atom bombası atsınlar azalır e tabi azalır ama bi düşünsene amerika tarafından 3 4 yere atom bombası atsalar dediğim gibi örgütlenmeye bu onların sonu olur. Dipnot: bu adamlar deccal gelince kendilerine bişey yapmıyacak sanıyorlar.

• Şimdi tekrar anlıyorum ashab-ı kehf olmanın zorluğunu.

Osmanlı hakkında yorum yapman için derin bir tarih bilgisine ihtiyacın var.

İlber ortaylı senin kadar kesin konuşmuyor..

Allah ol demeden hiç bir şey oluvermez.

İnsanlar hep kolaya alışmış ilginç olan şeyleri araştırıyor öğreniyor yorum yapıyor ona buna sallıyor.

Bilgi sahibi olmak zor gerçek amacımız ney bunları araştırmak zor geliyor.

İlluminatiden korunma yöntemleri ;

Televizyon izleme kitap oku (özgün bilgi sahibi ol sinemasına gitme kitabını oku hayal gücünü genişlet birşeyler üretebil.)

İman et

Zor zamanında içkiye sigaraya değil Allah'a sarıl (iyi zamanında şükret)

İslam geleneğini yaşat sistemin dayattığı gibi hayvanca değil insanca yaşa.

sonuç olarak adam ol çevrendekilerde sana bakıp adam olsun bütün dünya olsun. (kimseyi kurtarmak zorunda değilsin kendin kurtuldun mu zaten peşinden gelirler. oyunun kuralı bu)

Yanlış anlamayın bunu herkes için söylüyorum. Kimsenin kimseyi sorgulamaya hakkı yoktur.(insan insana hüküm veremez)

neyse beni anlamışsınızdır iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Şimdi tekrar anlıyorum ashab-ı kehf olmanın zorluğunu.

Osmanlı hakkında yorum yapman için derin bir tarih bilgisine ihtiyacın var.

İlber ortaylı senin kadar kesin konuşmuyor..

Allah ol demeden hiç bir şey oluvermez.

İnsanlar hep kolaya alışmış ilginç olan şeyleri araştırıyor öğreniyor yorum yapıyor ona buna sallıyor.

Bilgi sahibi olmak zor gerçek amacımız ney bunları araştırmak zor geliyor.

İlluminatiden korunma yöntemleri ;

Televizyon izleme kitap oku (özgün bilgi sahibi ol sinemasına gitme kitabını oku hayal gücünü genişlet birşeyler üretebil.)

İman et

Zor zamanında içkiye sigaraya değil Allah'a sarıl (iyi zamanında şükret)

İslam geleneğini yaşat sistemin dayattığı gibi hayvanca değil insanca yaşa.

sonuç olarak adam ol çevrendekilerde sana bakıp adam olsun bütün dünya olsun. (kimseyi kurtarmak zorunda değilsin kendin kurtuldun mu zaten peşinden gelirler. oyunun kuralı bu)

Yanlış anlamayın bunu herkes için söylüyorum. Kimsenin kimseyi sorgulamaya hakkı yoktur.(insan insana hüküm veremez)

neyse beni anlamışsınızdır iyi geceler.

BEN OSMANLI HAKKINDA DEĞIL ŞU AN KI GÜNÜMÜZ HAKKINDA BIŞEY YAZDIM BU BIR 2.CISI BEN SADECE KENDI FIKRINI YAZIYORUM INANMAK INANMAMAK SANA KALMIŞ BEN HANGI MESAJINDA BANA INANIN KESIN DOĞRU ŞEYLER SÖYLIYECEM DIYE BIŞEY DEDIM 3CÜSÜ SEN SADACE KENDINI KURTAR DEMISSIN BU NASIL BIR KAFADIR !SEN KURTULUNCA ELBET KURTULAMIYAN BIR KAÇ KIŞI OLACAKTIR BEN ONLARIN DA BENIMLE GELMESINI HEP BERABER AŞMAYI ISTERIM ŞIMDI NEDEN KAFA YORDUĞUMU YUKARDA ALLAH VAR HERŞEYIN YARATICISI KURBAN OLDUĞUM KIŞI ALLAH YANIMIZDA OLDUĞU SÜRECE HIÇBIRŞEY OLMAZ BU YOLDA HEP BERABER YOL almaliyiz unutma ben hiçbir zaman kesin konuşmam Kardeşim burası özgür bir yerdir herkes kendi fikrini belirtir sen hergün namaz kılıp ülken için dua mi ediyosun ediyorsan bişey diyemem ama etmiyorsan buraya gelip bana ders vermeye çalışıyorsan sana artık bişey diyemem ok iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

http://inciswf.com/1298717011.swf

• ee devam edek :) bu sefer kaynak vererek konuşcam :)

• :) takıldıgınız yer olursa söyleyin :)
  • Rihannanın klibinde açıkca duvarda yazan kelime.
     Hadi gelin bahim İLLUMİNATİ hakkında konuşak oke :)

M. Jackson'ın çocuk tacizcisi olarak gösterilmeside buna bağlanıyor.

Özet bilgi edinmek isteyen;http://blog.milliyet.com.tr/illuminati-nedir-/Blog/?BlogNo=342475

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 24 Nisan 2012; 13:34:28 >

• duman aman aman klibinde 24-27 saniyeleri dikkatle izleyin camdaki yansımayı görebilirsiniz
    edit:41. saniyede daha net görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 24 Nisan 2012; 13:44:12 >
  • bana İllüminati'nin aktif bir komplo örgütü olduğuna dair geçerli ve kesin bir kanıt söyle, sorular sorayım. Şahsen inanmıyorum illümemati'ye. İspatlarsan sorular sorarım
  •  Hadi gelin bahim İLLUMİNATİ hakkında konuşak oke :)

Silent Hill den aldığım ss ler
  • önce türkceyi ögren sonra konusuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

bana İllüminati'nin aktif bir komplo örgütü olduğuna dair geçerli ve kesin bir kanıt söyle, sorular sorayım. Şahsen inanmıyorum illümemati'ye. İspatlarsan sorular sorarım

İnanmayacağın ne var mesala ? Bir kaç ultra zengin, dünyada yaptırım gücü olan, medya sektörünü kontrol eden, dünya müzik sektörünü yönlendirme gücü olan insanın bir araya gelip kurdukları bir örgüt. Tarikata inanıyorsunuz buna neden inanmayasınız. Ruhani bir varlık değil bu, örgüt. Bu örgüte üye olursan hızlıca şöhret basamaklarını çıkarsın. (L.gaga gibi misali tek albüm) Onların işaretlerinide bir şekilde tv ye yansıtma zorunluluğu veriyorlar.

Michael jackson they don't care about us şarkısını neden yazmış araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 24 Nisan 2012; 13:47:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Rihannanın klibinde açıkca duvarda yazan kelime.

Çok doğru bakın size lady gaga hakkında bısey soylıyecem :)

Katy Perry, Kanye West, Rihanna, Jay-Z, Beyonce ve daha birçoğu, onlarcası, belki de yüzlercesi propaganda aracı olarak Illuminati tarafından kullanılıyor, hem de adeta bağırıyorlar artık. Rihanna ile hele işin b**unu çıkardılar ve insanlar hala "komplo teorisi bunlar yeeaa" triplerine giriyor ya buna deliriyorum işte. Az evvel zikrettiğim isimlerin ve daha isimlerini söylesem "hadi lan yok artık" diyeceğiniz birçok grubun fotoğrafları, klip görüntüleri var masonik ve luciferian sembollerle iç içe olan. Emsal teşkil etsin deyu Rihanna'nın Rude Boy klibine bi bakak mı panpa?

Resimlerde görülen 6 köşeli siyonist yıldızlar horos'un herşeyi gören tek gözü ve pentegramlar adam bağırıyor ''Biz burdayızz yeaaa '' die :D

neyse devam edek :)

Lady Gaga iyi bir şarkıcı ve dansçı olması dışında, diğer hangi vasıf ve sıfatlar ile atıldı ortaya?

-Söz yazarı
    -Eşcinsellerin amansız savunucusu
    -Feminist

hm bah la :D önceki yazımda dediydim :)

hadi şimdide Katy Perry Geçek (Kameralarımızı istanbul'a çeviriyoruuz öhehe :D)

Rihanna, Madonna, Kanye West gibi şarkıcılar klip ve şarkılarında gayet mesajlar veriyolar zaten. Fakat bu E.T. kadar cesur bir klip görmemiştim. Tabi millet ehere katy perry uzaylıyı öpüyo laa ehelehereneney diye seyredeceği için bir sıkıntı doğmayacaktır. Doğsa şaşardım ... :D

Canını yediklerim, paranoyak olduğumu mu düşünüyorsunuz? 3:50`ye getirin klibi. Katy ablanın uzaylıyı öpüp diriltişi esnasında giren çiftleşen hayvan(national geographic mi izliyoruz klipmi anladım) görüntüleri, kanye west`in "alien sex" diye back vokal yapışı, öpüşü sırasında dev bir patlama olurmuşcasına güneş ışığının heryere hükmetmesi... Tesadüfi mi bunlar? Bu bildiğin ayin ulan.(Dipnot:Klibi dikkatlı izlerseniz hep hayvanların çiftleşmesi var !

Katy ve uzaylı diye tabir ettikleri varlık diriltikten sonra nereye doğru gidiyorlar?

Resim ekliycemde ekliyemedim :S

http://img854.imageshack.us/img854/6159/x5tqwl.jpg

ekledim

Işığa.

Veya Güneş`e.

Hangi Güneş`e biliyor musunuz? Şeytan`a hizmet eden firavunların taptığı güneş tanrısı Horus`un güneşine.

Anuket Mısır Tanrıçasıdır ve kutsal hayvanı ceylandır. Kafasında taşıdığı tacıyla bilinir. Araştırabilirsiniz bu arada şu bizim katy'nin bacaklara bakarsanız ceylan bacagına donustugunu anlarsınız :D neyse daha devam ettirirrdim ama devamı sonra

bu arada bu bılgılerı sagolsun bı arkadas tarafından ögrendim ve burada sızın onununuze koyuyorum tekrar soyluyorum ınanmak zorunda degılsınız :)

altaki resimler rihanna'nın siyoniz yıldızı fılan burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliler3434 -- 24 Nisan 2012; 13:54:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.