Şimdi Ara

Hadi gelin bahim İLLUMİNATİ hakkında konuşak oke :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la bide bisey merak ettim bnm mesajlar nie hep 0 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliler3434

la bide bisey merak ettim bnm mesajlar nie hep 0 :D

premium ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantiel

quote:

la bide bisey merak ettim bnm mesajlar nie hep 0 :D

premium ?

naSı ? yeniyim burda :D bu ilk konum şimdiden baya ilgi çektim

Neyse sorcagınız soru varsa kaynaklarla cevaplıyabılırım :)
  • bu örgütü bircogumuz adini duymusuzdur ama neden birsey yapilmiyor mesela 25. kareler yanilmiyorsam sübminal deniyordu onlar neden internetten kaldirilmiyor googlede mi illuminateden anlamina geliyor hadi onu bosverin niye bir caba yok yukardaki videodaki hersey dogruysa neden harekete gecilmiyor niye protesto edilmiyor bunlari bulmak bu kadar zor mu yoksa bunlarin bir baska büyükleri mi var bunlar yem mi
  • Siz bu illümemati'den korunmak için o kadar önlemler alıyorsunuz ki, en büyük tehlike fazla tedbir almanızdır. Siz '' bunlar bizim klipleri izleyip bilinçaltımıza girmeye çalışıyorlar '' diyorsunuz onlar bilinçaltınıza zaten girmiş artık geometri hocanıza bile illüminatici diyecek düzeye gelmişsiniz böyle bir örgüt varsa bu kadar açık bir şekilde karşımıza çıkamazlar sadece ismini biliriz ama maşallah siz örgütün üyelerini, kuruluş yılını,amaçlarını(oyun kartları) vs vs. herşeyi biliyorsunuz. Bu kadar büyük bir 'örgüt' varsa bizim gibi yoldan geçen kadınlara bakan insanların gözüne çarpacak kadar mesaj vermezler. Ülkemizdeki sorunlar bitti de diğer devletleri korumak için İllüminati'yi açığa çıkarıyorsunuz.
    viki'de şöyle geçiyor amaçları ;
    monarşileri yıkmak: monarşiler bildiğiniz üzere tek bir kafanın yönetimidir, ülkeyi tek kafa yönetirse canı ne isterse yapar, adalet olmaz, monarşiyi yıkmak adaleti getirmek demektir.
    dini inançları yok etmek: bilinen tanrıların (zeus,ra,thor vs vs) uzaydan gelen üstün varlıkların bizim DNA'mızla oynayıp,eğitip geliştirip ilerlettiğini ve atalarımızın bu varlıkları tanrı olarak gördüğünü de bilmekteyiz. din bilimi kısıtlar, düşünme gücümüzün yetmediği şeyleri düşünmemizi engellemek için ' yaratıldı ' kelimesi kullanılıyor.
    vatanseverliği sonlandırmak: misal bizim vatanımızda vatanseverlik artık pek işe yaramıyor. askere gitmeyenler belirli askere gidenler belirli bir kesimden oluşuyor. vatanseverlik ölümlere yol açtığı için ki bu sadece bizim ülkemizde değil, vatanseverliği kaldırmak bu iç savaşları önlemenin en kolay yolu.

'' ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamıştır.''

• Ne diyo bu
  • kliplerinde bu sembolleri kullanan şarkıcılar dikkat çekmek veya dalga geçmek için kullanmış olamazlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ele gecirdi diyelim bu sizce SIKICI olmaz mi her dedigin oluyor hadi ülkeyi ele gecirsen padisah misali hedefim öteki ülke yani savasarak kazanmak gerekli bunda öyle dert tasa yok birde milleti escinsel yapilyorlar deniyor eee sexi nasil yapcak bu gavatlar yani hersey hayal fazla takmamak eger zaten belirtiler kötüye giderse bence idam yasasi cikar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

kliplerinde bu sembolleri kullanan şarkıcılar dikkat çekmek veya dalga geçmek için kullanmış olamazlar mı?

Masonlara göre semboller aşırı derecede önemlidir.Oyuzden dalga geçmek icin olsa bu kadar cok masrafa gırmezlerdı onlar için bu semboller çok şey ifade ediyor

Amerikan baskanlarıda bunun ıcındedır :) arastırabılırsınız Bu semboller birçok yerde kullanıyor tvde dışarda orda burda sadece dıkkatli bakmak gerekir bunlar subliminals mesajlar sen görürüsün fakat anlamassın beynin algılar oyzden çok dikkatlı bakmak gerekir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Siz bu illümemati'den korunmak için o kadar önlemler alıyorsunuz ki, en büyük tehlike fazla tedbir almanızdır. Siz '' bunlar bizim klipleri izleyip bilinçaltımıza girmeye çalışıyorlar '' diyorsunuz onlar bilinçaltınıza zaten girmiş artık geometri hocanıza bile illüminatici diyecek düzeye gelmişsiniz böyle bir örgüt varsa bu kadar açık bir şekilde karşımıza çıkamazlar sadece ismini biliriz ama maşallah siz örgütün üyelerini, kuruluş yılını,amaçlarını(oyun kartları) vs vs. herşeyi biliyorsunuz. Bu kadar büyük bir 'örgüt' varsa bizim gibi yoldan geçen kadınlara bakan insanların gözüne çarpacak kadar mesaj vermezler. Ülkemizdeki sorunlar bitti de diğer devletleri korumak için İllüminati'yi açığa çıkarıyorsunuz.
    monarşileri yıkmak: monarşiler bildiğiniz üzere tek bir kafanın yönetimidir, ülkeyi tek kafa yönetirse canı ne isterse yapar, adalet olmaz, monarşiyi yıkmak adaleti getirmek demektir.
    dini inançları yok etmek: bilinen tanrıların (zeus,ra,thor vs vs) uzaydan gelen üstün varlıkların bizim DNA'mızla oynayıp,eğitip geliştirip ilerlettiğini ve atalarımızın bu varlıkları tanrı olarak gördüğünü de bilmekteyiz. din bilimi kısıtlar, düşünme gücümüzün yetmediği şeyleri düşünmemizi engellemek için ' yaratıldı ' kelimesi kullanılıyor.
    vatanseverliği sonlandırmak: misal bizim vatanımızda vatanseverlik artık pek işe yaramıyor. askere gitmeyenler belirli askere gidenler belirli bir kesimden oluşuyor. vatanseverlik ölümlere yol açtığı için ki bu sadece bizim ülkemizde değil, vatanseverliği kaldırmak bu iç savaşları önlemenin en kolay yolu.

bak kardeşim sen sunu dusunuyorsun gizli örgüt varsa bunları nası herkes bılıyor bu gızlı orgut degıldır yok oyle bırsey havasındasın adamlarda ztn onu ıstıyor be kardesım adamlar gizli orgütteyiz havası vermiyor dısarı yansıtıyor senın gibi düsünenler sayesinde adamlar tahtan inmiyor (yanlış anlama)

Nasa'yı bilirimisin ?Bunları ben söylemiyorum sadece bu adamların amacı ne bilirimisn kardeşim :) New World Order :) Yeni Dünya düzeni anladın Michael jackson bob marley vb kişiler bu örgütten cıktıktan sonra bunları karsı koymak ıstemiştir bunu ropertajlarındada söylemiştir.

bak kardeşim sen biraz beklersen sana bu ropertajlarıda bulucam sana bı orgutun var oldugunu kanıtlıyacam.

Kısaca söyle diyim masonik semboller taaaa mısır dan firavunlara kadar dayanır ozamandan beri var su seytana tapma işi anladın :)

biraz bekle videolarla acıklıycam :)

• quote:

quote:

Siz bu illümemati'den korunmak için o kadar önlemler alıyorsunuz ki, en büyük tehlike fazla tedbir almanızdır. Siz '' bunlar bizim klipleri izleyip bilinçaltımıza girmeye çalışıyorlar '' diyorsunuz onlar bilinçaltınıza zaten girmiş artık geometri hocanıza bile illüminatici diyecek düzeye gelmişsiniz böyle bir örgüt varsa bu kadar açık bir şekilde karşımıza çıkamazlar sadece ismini biliriz ama maşallah siz örgütün üyelerini, kuruluş yılını,amaçlarını(oyun kartları) vs vs. herşeyi biliyorsunuz. Bu kadar büyük bir 'örgüt' varsa bizim gibi yoldan geçen kadınlara bakan insanların gözüne çarpacak kadar mesaj vermezler. Ülkemizdeki sorunlar bitti de diğer devletleri korumak için İllüminati'yi açığa çıkarıyorsunuz.

bak kardeşim sen sunu dusunuyorsun gizli örgüt varsa bunları nası herkes bılıyor bu gızlı orgut degıldır yok oyle bırsey havasındasın adamlarda ztn onu ıstıyor be kardesım adamlar gizli orgütteyiz havası vermiyor dısarı yansıtıyor senın gibi düsünenler sayesinde adamlar tahtan inmiyor (yanlış anlama)

Nasa'yı bilirimisin ?Bunları ben söylemiyorum sadece bu adamların amacı ne bilirimisn kardeşim :) New World Order :) Yeni Dünya düzeni anladın Michael jackson bob marley vb kişiler bu örgütten cıktıktan sonra bunları karsı koymak ıstemiştir bunu ropertajlarındada söylemiştir.

bak kardeşim sen biraz beklersen sana bu ropertajlarıda bulucam sana bı orgutun var oldugunu kanıtlıyacam.

Kısaca söyle diyim masonik semboller taaaa mısır dan firavunlara kadar dayanır ozamandan beri var su seytana tapma işi anladın :)

Öncelikle, şunu bir aklınıza kazıyın. Michael Jackson, Bob Dylan, Eminem, Kanye West, Katy Perry ve daha onlarca belki de yüzlerce toplumun gözü önünde bulunan MTV yıldızı, illuminati tarafından yönlendiriliyor. Bu kişiler toplumu zihin kontrolü atlında tutmadaki en etkili silahlarından biri. Eğer Youtube'da "x sold his soul to the devil" diye aratma yaparsanız bu insanların ruhlarını Şeytan'a sattıklarını, hipnoz halinde olduklarını ve yaptıkları sebebiyle müthiş bir vicdan azabı ile karışık pişmanlık hissettiklerini dile getirdiği röportajlar yada ağızlarından kaçırdığı videolar görebilirsiniz. Buyrun ben yine de birkaç tanesini vereyim size, favorilere falan ekleyin seyredin vaktiniz olunca.

Kanye West:http://www.youtube.com/watch?v=Guz8QanSBPg
    Jay-Z:http://www.youtube.com/watch?v=g6IpAINgNE8&feature=related
    Katy Perry:http://www.youtube.com/watch?v=uoMfldHQsEE
    Bob Dylan:http://www.youtube.com/watch?v=dK2zzVBJxYs
    ve daha onlarcasını bulmakta özgürsünüz, internet büyük nimet, kullanabilene

Alıntıdır

Bak tekrar söylüyorum bana inanmak zorunda degilsiniz ben sadece kendi fikrimi veriyorum ok

Devam edelim Michael jackson bu gruptan cıkınca bunlara karşı koymak istemiştir kliplerindede belirtmiştir

hatta michael jackson bı röportajı vardı suan bulamadım ama eminem ile ilgili bi yazı vardı aynen yapıstırıyorum

Eminem, Recovery (geri alma/iyileşme/düzelme) albümünde "kendisi" oldu. Ona yapması dikte edilen şeyleri yapmadı. Eminem, özellikle 8 Mile zamanlarında, şu kariyerinin tavan yaptığı dönemlerde illuminati ile bağlantılıydı (bu şarkı ve klipleri ile de kendini ele veriyordu, Lose Yourself şarkısında New World Order lafı geçer en basitinden). O sayede bu kadar isim yapabildi, zaten kendisi büyük bir yetenekti ve müthiş reklamlar, haberlerde gözükmesi, MTV'de sürekli çıkması vs ile de bu yetenekleri desteklenince böyle ün kazanması kaçınılmaz oldu. Fakat Eminem özellikle kızından sonra kendini çok sorguladı ve bu bo*un içinden kaçmak, kurtulmak Herif bildiğin sanatçı ya, piyanosundan gitarına birçok farklı enstrüman kullanıyor şarkılarında, harika melodiler üretiyor. Zenci işi ov yeah madafaka rap'i yapmıyor.

Eminem'in son albümünü dinlerseniz, çoğu şarkısında müthiş mesajlar olduğunu, kuklaları oynatan elin sahiplerine nasıl meydan okuduğunu farkedeceksiniz. Eminem artık sadece kızını ve onun hayatını düşünüyor, bu süre zarfında da fanlarından, onu sevenlerden ve onun ne demek istediğini idrak edebilecek insanlardan destek bekliyor. Son albümün en iyi şarkılarından Not Afraid'in nakaratı şu:

i’m not afraid to take a stand (tarafımı ortaya koymaktan korkmuyorum)
    everybody come take my hand (herkes, gelin elimi tutun)
    we’ll walk this road together, through the storm (bu yolu fırtınaya karşı beraber yürüyeceğiz)
    whatever weather, cold or warm (hava ne olursa olun, soğuk yada sıcak)
    just let you know that, you’re not alone (sadece şunu bil, yalnız değilsin)
    holla if you feel like you’ve been down the same road (eğer aynı yolun içinde olduğunu hissediyorsan, selamlar)

ya kardeşlerim eminem de bu işten cıktıydı ztn (hatırlarsanız bir ara illuminatide eminem öldü öldürcez gibi bişeyler cıktı (havadan cıkmadı herhalde )

Sıra geldi michael jacksona

They Don't Care About Us klibi:http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q

1.05'e getirin görüntüyü ve sağdaki duvara dikkatlice bakın.

Sağdaki duvarda ne olduğunu gördünüz mü?

Peki o sırada ne dediğine de dikkat ettiniz mi?

Will me, thrill me (beni yönet, beni korkut)
    You can never kill me. (beni asla öldüremezsin)

Hiç düşündünüz mü "they dont really care about us"taki "they" kim? onlar kim? Michael bu şarkıda kime "set me free" (beni rahat bırakın) diye feryad ediyor?

Michael ya, :) senin, ruhun şadolsun.

SENCE ARKADASIM BUNLARI ÖYLE OLSUN DİYE Mİ YAPIYORLAR :S AMA HALA BÖYLE DÜŞÜNMEYE DEVAM EDİYORSAN BİSEY DİYEMEM SENİN KARARIN BEN BELGELERİMİ SUNDUM DAHA COK VARDA SADECE ÖZET GEÇTİM.

Michael Jackson ölümü

Bu konuda çok komplo var, doktoru zehirlemiş, şu olmuş bu olmuş deniyor. Doktoru tarafından da olsa, ahmet mehmet tarafından da olsa, sonuç olarak birilerinin talimatları doğrultusunda "öldürüldü" Michael Jackson...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliler3434 -- 24 Nisan 2012; 14:55:15 >

• Çok michael sikkofield okumuşsun.
  • quote:

quote:

Benim sayemde değil sizin sayenizde adamlar bu kadar yükseldi, olmayan bir şeyi aktif hale siz getirdiniz, şimdi çıkıp vay efendim öyle de böyle.
    http://www.google.com.tr/trends/?q=illuminati

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Rihannanın klibinde açıkca duvarda yazan kelime.
     Hadi gelin bahim İLLUMİNATİ hakkında konuşak oke :)

Çok doğru bakın size lady gaga hakkında bısey soylıyecem :)

Katy Perry, Kanye West, Rihanna, Jay-Z, Beyonce ve daha birçoğu, onlarcası, belki de yüzlercesi propaganda aracı olarak Illuminati tarafından kullanılıyor, hem de adeta bağırıyorlar artık. Rihanna ile hele işin b**unu çıkardılar ve insanlar hala "komplo teorisi bunlar yeeaa" triplerine giriyor ya buna deliriyorum işte. Az evvel zikrettiğim isimlerin ve daha isimlerini söylesem "hadi lan yok artık" diyeceğiniz birçok grubun fotoğrafları, klip görüntüleri var masonik ve luciferian sembollerle iç içe olan. Emsal teşkil etsin deyu Rihanna'nın Rude Boy klibine bi bakak mı panpa?

Resimlerde görülen 6 köşeli siyonist yıldızlar horos'un herşeyi gören tek gözü ve pentegramlar adam bağırıyor ''Biz burdayızz yeaaa '' die :D

neyse devam edek :)

Lady Gaga iyi bir şarkıcı ve dansçı olması dışında, diğer hangi vasıf ve sıfatlar ile atıldı ortaya?

-Söz yazarı
    -Eşcinsellerin amansız savunucusu
    -Feminist

hm bah la :D önceki yazımda dediydim :)

hadi şimdide Katy Perry Geçek (Kameralarımızı istanbul'a çeviriyoruuz öhehe :D)

Rihanna, Madonna, Kanye West gibi şarkıcılar klip ve şarkılarında gayet mesajlar veriyolar zaten. Fakat bu E.T. kadar cesur bir klip görmemiştim. Tabi millet ehere katy perry uzaylıyı öpüyo laa ehelehereneney diye seyredeceği için bir sıkıntı doğmayacaktır. Doğsa şaşardım ... :D

Canını yediklerim, paranoyak olduğumu mu düşünüyorsunuz? 3:50`ye getirin klibi. Katy ablanın uzaylıyı öpüp diriltişi esnasında giren çiftleşen hayvan(national geographic mi izliyoruz klipmi anladım) görüntüleri, kanye west`in "alien sex" diye back vokal yapışı, öpüşü sırasında dev bir patlama olurmuşcasına güneş ışığının heryere hükmetmesi... Tesadüfi mi bunlar? Bu bildiğin ayin ulan.(Dipnot:Klibi dikkatlı izlerseniz hep hayvanların çiftleşmesi var !

Katy ve uzaylı diye tabir ettikleri varlık diriltikten sonra nereye doğru gidiyorlar?

Resim ekliycemde ekliyemedim :S

http://img854.imageshack.us/img854/6159/x5tqwl.jpg

ekledim

Işığa.

Veya Güneş`e.

Hangi Güneş`e biliyor musunuz? Şeytan`a hizmet eden firavunların taptığı güneş tanrısı Horus`un güneşine.

Anuket Mısır Tanrıçasıdır ve kutsal hayvanı ceylandır. Kafasında taşıdığı tacıyla bilinir. Araştırabilirsiniz bu arada şu bizim katy'nin bacaklara bakarsanız ceylan bacagına donustugunu anlarsınız :D neyse daha devam ettirirrdim ama devamı sonra

bu arada bu bılgılerı sagolsun bı arkadas tarafından ögrendim ve burada sızın onununuze koyuyorum tekrar soyluyorum ınanmak zorunda degılsınız :)

altaki resimler rihanna'nın siyoniz yıldızı fılan burda

Bir arkadaş demene gerek yok Sikkofield'ı gayet tanınan birisi.
    Ayrıca Sikkofield Siyonizmin kaynakları-masonlar-yeni dünya düzeni, amaçları vs. hakkında çok iyi yazıları ve tespitleri olan birisi.Fakat moda-dizi-müzik yani medya hakkında öyle ahım şahım tespitleri olduğunu söylenemez.Medya hakkında sikkofield'dan daha iyi kaynaklar bulabilirsin internette.

http://vigilantcitizen.com/
    http://pseudoccultmedia.blogspot.com/

Yani diyeceğim odur ki sadece Sikkofield okuyarak öğrenilecek konu değil bu meseleler.
    Daha farklı kaynakları da inceleyin, olaylara daha objektif bakmanıza yardımcı olur tek bir kaynakla yetinmeyin o da bir insan sonuçta haklı olma ihtimali kadar yanılma ihtimali de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 24 Nisan 2012; 15:09:33 >

• quote:

quote:

quote:

Benim sayemde değil sizin sayenizde adamlar bu kadar yükseldi, olmayan bir şeyi aktif hale siz getirdiniz, şimdi çıkıp vay efendim öyle de böyle.
    http://www.google.com.tr/trends/?q=illuminati

bi dk nası olmayan seyı aktıf hale getirdik ADAMLAR SU ANA KADAR HEP UYDURUYORLAR MIYDI ? CİDDİ CİDDİ SÖYLE FİLMLERDEKİ ORNEK HAYELET SÜRÜCÜDEKİ ŞEYTANI İYİ OLARAK GÖSTERMİŞLER DİMİ TESADÜF KURTULUS ADLI Bİ FİLM VARDI ONDA UZAYLILARIN KONU ALINMASI TESADÜF VB BIRCOK SEY dimi tmm sana bir soru 11 eylül 1990 da george bush'un yeni dünya düzeninden bahsetmesi üzerine yapılan filmlerde warnes bross kurtulus daha kac tane var bı bılsen hepsi ikiz kuleleri saldırı uzerine konu alındı tabi anlıyana 11 yıl sonra 11 eylül 2001 de ikiz kuleler saldırısı hm allah allah tesadüftür kesin ok byee

• quote:

Orijinalden alıntı: WhammY*

Çok michael sikkofield okumuşsun.

doğrudur :) yanılmyıorsam sende okumussun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliler3434 -- 24 Nisan 2012; 15:14:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Ne diyo bu

Nick dikkat çekici mesaj ben iliciyim diye bagırıyor bu konuya yakısmamıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Rihannanın klibinde açıkca duvarda yazan kelime.

Çok doğru bakın size lady gaga hakkında bısey soylıyecem :)

Katy Perry, Kanye West, Rihanna, Jay-Z, Beyonce ve daha birçoğu, onlarcası, belki de yüzlercesi propaganda aracı olarak Illuminati tarafından kullanılıyor, hem de adeta bağırıyorlar artık. Rihanna ile hele işin b**unu çıkardılar ve insanlar hala "komplo teorisi bunlar yeeaa" triplerine giriyor ya buna deliriyorum işte. Az evvel zikrettiğim isimlerin ve daha isimlerini söylesem "hadi lan yok artık" diyeceğiniz birçok grubun fotoğrafları, klip görüntüleri var masonik ve luciferian sembollerle iç içe olan. Emsal teşkil etsin deyu Rihanna'nın Rude Boy klibine bi bakak mı panpa?

Resimlerde görülen 6 köşeli siyonist yıldızlar horos'un herşeyi gören tek gözü ve pentegramlar adam bağırıyor ''Biz burdayızz yeaaa '' die :D

neyse devam edek :)

Lady Gaga iyi bir şarkıcı ve dansçı olması dışında, diğer hangi vasıf ve sıfatlar ile atıldı ortaya?

-Söz yazarı
    -Eşcinsellerin amansız savunucusu
    -Feminist

hm bah la :D önceki yazımda dediydim :)

hadi şimdide Katy Perry Geçek (Kameralarımızı istanbul'a çeviriyoruuz öhehe :D)

Rihanna, Madonna, Kanye West gibi şarkıcılar klip ve şarkılarında gayet mesajlar veriyolar zaten. Fakat bu E.T. kadar cesur bir klip görmemiştim. Tabi millet ehere katy perry uzaylıyı öpüyo laa ehelehereneney diye seyredeceği için bir sıkıntı doğmayacaktır. Doğsa şaşardım ... :D

Canını yediklerim, paranoyak olduğumu mu düşünüyorsunuz? 3:50`ye getirin klibi. Katy ablanın uzaylıyı öpüp diriltişi esnasında giren çiftleşen hayvan(national geographic mi izliyoruz klipmi anladım) görüntüleri, kanye west`in "alien sex" diye back vokal yapışı, öpüşü sırasında dev bir patlama olurmuşcasına güneş ışığının heryere hükmetmesi... Tesadüfi mi bunlar? Bu bildiğin ayin ulan.(Dipnot:Klibi dikkatlı izlerseniz hep hayvanların çiftleşmesi var !

Katy ve uzaylı diye tabir ettikleri varlık diriltikten sonra nereye doğru gidiyorlar?

Resim ekliycemde ekliyemedim :S

http://img854.imageshack.us/img854/6159/x5tqwl.jpg

ekledim

Işığa.

Veya Güneş`e.

Hangi Güneş`e biliyor musunuz? Şeytan`a hizmet eden firavunların taptığı güneş tanrısı Horus`un güneşine.

Anuket Mısır Tanrıçasıdır ve kutsal hayvanı ceylandır. Kafasında taşıdığı tacıyla bilinir. Araştırabilirsiniz bu arada şu bizim katy'nin bacaklara bakarsanız ceylan bacagına donustugunu anlarsınız :D neyse daha devam ettirirrdim ama devamı sonra

bu arada bu bılgılerı sagolsun bı arkadas tarafından ögrendim ve burada sızın onununuze koyuyorum tekrar soyluyorum ınanmak zorunda degılsınız :)

altaki resimler rihanna'nın siyoniz yıldızı fılan burda

Bir arkadaş demene gerek yok Sikkofield'ı gayet tanınan birisi.
    Ayrıca Sikkofield Siyonizmin kaynakları-masonlar-yeni dünya düzeni, amaçları vs. hakkında çok iyi yazıları ve tespitleri olan birisi.Fakat moda-dizi-müzik yani medya hakkında öyle ahım şahım tespitleri olduğunu söylenemez.Medya hakkında sikkofield'dan daha iyi kaynaklar bulabilirsin internette.

http://vigilantcitizen.com/
    http://pseudoccultmedia.blogspot.com/

Yani diyeceğim odur ki sadece Sikkofield okuyarak öğrenilecek konu değil bu meseleler.
    Daha farklı kaynakları da inceleyin, olaylara daha objektif bakmanıza yardımcı olur tek bir kaynakla yetinmeyin o da bir insan sonuçta haklı olma ihtimali kadar yanılma ihtimali de var.

biliyorum bunlar sikkofielddan ama bu konuyu bana bir arkadas soylemısti oyzden ben bir arkadas sayesinde yazıyorum demıstım :) ben buna ilk utkusende basladım sikkoya geldim ordan internet üzerinde arastırmalar yapıyorum bazı unlülerin illuminatiden mi ona bakıyorum ornegin marilyn manson

videosu ztn bagırıyor da ılluciyimde ama ben gende biraz bakıyım dedım bır yerde gozume bısey takıldı bı baktım bızım bu arkadasın kolunda baphomet dovmesi ve ücgen türleri dolu :) int arastırma yaptım marilyn manson la ilgili bir cok sey cıktı :) oyzden arada arasıtırrım bos zamanlarımda mtv yıldızlarını filan :) yada baskalarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliler3434 -- 24 Nisan 2012; 15:24:21 >

• konu sapmaya baslamis merak edenler soracagini sorsun kavga cikartmanin bir anlami yok inanmayalar bir topic acsin inanmayalar kulübü diye her iki topicde ilerlesin böyle kavga edince bir yere varilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 24 Nisan 2012; 16:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

konu sapmaya baslamis merak edenler soracagini sorsun kavga cikartmanin bir anlami yok inanmayalar bir topic acsin inanmayalar kulübü diye her iki topicde ilerlesin böyle kavga edince bir yere varilmaz

bencede butidontcare sayesinde iyici saptı konu ben bastada belırtmısım ınanmayanlar yok boyle sey dıyenler gelmesin die arkadas laftan anlamıyor demekki
    neyse sorulara devam edelim cevapları kaynak yoluyla gostericem :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.