Şimdi Ara

Hadi gelin bahim İLLUMİNATİ hakkında konuşak oke :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesajım bulunsun.İlluminatı kımmıs ya iman power yeter
  • Ey İnsanlar, bir daha illuminati ile ilgili bir eleştiri yaptığınızı görmeyim bu son uyarım.
  • evet bu örgüt kendini açık etti öylemi burda vermek istedikleri mesaj ayağınızı denk alın gözümüz üzerinizde.
  • illuminati örgütü varmış dünyayı yönetiyorlarmış heryerde mesaj veriyorlarmış.

Amaçları ney ?

niye böyle birşey yapıyorlar ?

ne yapalım ?

demiyorsun.

bende diyorumki

insan olmanın şuuruna var , İlim-bilim'de kendini geliştir , Açları doyur , Mesleğini keşfet bilim adamımısın doktormusun hocamısın nesin o mesleği yap.

Müminler güneş gibidir etrafını aydınlatır.

Ben her zaman söylerim kelimelerin bir anlamı yoktur icraat önemlidir kişi yaptıklarıyla anılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 24 Nisan 2012; 19:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliler3434

konuyu saptırmıyak cidden .

saptırmıyak
    saptırmıyak
    saptırmıyak
    saptırmıyak

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

illuminati örgütü varmış dünyayı yönetiyorlarmış heryerde mesaj veriyorlarmış.

Amaçları ney ?

niye böyle birşey yapıyorlar ?

ne yapalım ?

demiyorsun.

bende diyorumki

insan olmanın şuuruna var , İlim-bilim'de kendini geliştir , Açları doyur , Mesleğini keşfet bilim adamımısın doktormusun hocamısın nesin o mesleği yap.

Müminler güneş gibidir etrafını aydınlatır.

Ben her zaman söylerim kelimelerin bir anlamı yoktur icraat önemlidir kişi yaptıklarıyla anılır.

Benim amacım İnsanları bilgilendirmek bende biliyorum tek başıma ben hiç bir halt yiyemem oyzden bi fikir attık mı hep beraber cevap verelim diye yapıyorum bunu anladın mı ?
  • 11 eylülden beri bütün gelişmeler aklımdadır son 3 senedir çok geniş kapsamlı araştırmada yaptım.

Ben seni baştan beri anlıyorum ama benim anlatmak istediğimi ya anlamadın yada anlamamazlıktan geliyorsun.

düşünebilen insan doğruyu bulur sadece düşünmek yeterlidir.

günümüzde düşünmeyen hazır alan bir toplum yetişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

keşke kartopu2 kadar beynin olsaydı, nickimle dalga geçene kadar kendi nickine bak

Sn:Klavye Delikanlısına
    Öyle ingilizce ben umursamam yazıp avatarına yingyang gifi koyup (onunda anlamını sorsam onuda anlatamazsın) koymakla COOL olunmaz olmaz bu işler kapiş sikko gibi adamlar sizi iyi tarif ediyor merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 24 Nisan 2012; 21:13:40 >

• quote:

11 eylülden beri bütün gelişmeler aklımdadır son 3 senedir çok geniş kapsamlı araştırmada yaptım.

Ben seni baştan beri anlıyorum ama benim anlatmak istediğimi ya anlamadın yada anlamamazlıktan geliyorsun.

bende aynı şeyi diyorum
  • UP UP UP GÜNCEELLLL HADİ SORULARINIZI ALİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • quote:

quote:

11 eylülden beri bütün gelişmeler aklımdadır son 3 senedir çok geniş kapsamlı araştırmada yaptım.

bende aynı şeyi diyorum

koyun sürüsü gibi ya da bazı insanların kulu gibi yaşayan bir toplum,bizim toplum.Düşünmezler,düşünmeden konuşmaya ( sallamaya ) meraklıdırlar. geçim derdi, "fatmagülün suçu ne acaba " derdi, kim kiminle evlenecek derdi sarmış (sardırılmış) insanların oluştuğu bir toplumdan düşünme de beklenemezsin. tüm bu hipnozları oluşturan SİSTEM denen çarka çomak sokmak ise nerde ise imkansız. Doğa kanununda olduğu gibi güçlülüler güçsüzler yer. Tabiki bazı şeyleri bilmekte fayda var ama özelden - genele değil genelden - özele düşünün ve öğrenin. İllüminati veya sistem bunlar en tepe noktalar temeli bilmedikten sonra tepeyi bilmenin bir anlamı yok. Sizin gözü kapalı oy verdiğiniz partilerden ve onların geçmişte kimler tarafından yönetildiklerini ve aslında bunların da kimler olduğunu.Çünkü bu bilgilerden başlayarak neyin ne olduğunu bilebilirsiniz...eğer bir önder veya lider olmayı planlamıyorsanız ve bu dünyanın bir gün yıkılacağına inanıyorsanız asıl yapmanız gereken işleri yapın...

• quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

İLLUMİNATİ NEDİR?

www.google.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

quote:

bende aynı şeyi diyorum

koyun sürüsü gibi ya da bazı insanların kulu gibi yaşayan bir toplum,bizim toplum.Düşünmezler,düşünmeden konuşmaya ( sallamaya ) meraklıdırlar. geçim derdi, "fatmagülün suçu ne acaba " derdi, kim kiminle evlenecek derdi sarmış (sardırılmış) insanların oluştuğu bir toplumdan düşünme de beklenemezsin. tüm bu hipnozları oluşturan SİSTEM denen çarka çomak sokmak ise nerde ise imkansız. Doğa kanununda olduğu gibi güçlülüler güçsüzler yer. Tabiki bazı şeyleri bilmekte fayda var ama özelden - genele değil genelden - özele düşünün ve öğrenin. İllüminati veya sistem bunlar en tepe noktalar temeli bilmedikten sonra tepeyi bilmenin bir anlamı yok. Sizin gözü kapalı oy verdiğiniz partilerden ve onların geçmişte kimler tarafından yönetildiklerini ve aslında bunların da kimler olduğunu.Çünkü bu bilgilerden başlayarak neyin ne olduğunu bilebilirsiniz...eğer bir önder veya lider olmayı planlamıyorsanız ve bu dünyanın bir gün yıkılacağına inanıyorsanız asıl yapmanız gereken işleri yapın...

doğru söylüyorsun ama ben genede bilmeyen insanları aydınlatmayı onlara bırazda arastırma duygusu vermek isterim:) bnm tek amacım bu

• UP UP UP UP UP !!!!
  • Simdi duruma bakilacak olursa cozumun sadece arastirmakla mi alakasi var iyi tamam bizim toplum arastirmaz ama arastiranlar niye gundemde olmak yerine kendine sakliyorlar yada bizim tvde mi yayinlanmiyor gerci bizim halkimiz yayinlansa dahi kanali degistirir orasida ayri mesele ya ... Yani yukarda arkadasin dedigi gibi millet hipnoz olmus ve sistemden cikmiyor peki ilk once bu sistemden nasil cikilir diye soru sorayim gerci cevap belli ama kimsenin uygulamayacagi birsey mesela sohbet etmek kac kisi artik ailelerle bulusup sohbet ediyor peki onun yerine ne yapiliyor tv acilip bakiniyor saygi desen yine yok gerci saygi gosterecek kisi yok liste uzar gider su an mobildeyim sonra yazarim devamini gerci herkes biliyor ama bilmekle kalmamak gerekir uygulamak SART
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

http://inciswf.com/azer.swf

Öldüm yatakta öldüm koptum bittimmmm:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.