Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maşık

Wısdow gelmiş hoş gelmiş konumuzu şereflendirmiş

Hb doktorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    o kadar samimim değilim am az buçuk sammiyim bende arkdaş olayına gitmesinden korkuyorum çünkü bana daha önce sevdiğ ib çocuğu anlattı arkadaşı ile arası bozukmuşda çocuğu ta geçen sene sadece dışardan hoşlanmışta bu ne abi ya
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    doktorum?
  • quote:

o kadar samimim değilim am az buçuk sammiyim bende arkdaş olayına gitmesinden korkuyorum çünkü bana daha önce sevdiğ ib çocuğu anlattı arkadaşı ile arası bozukmuşda çocuğu ta geçen sene sadece dışardan hoşlanmışta bu ne abi ya

Bilemedim ki şimdi. Çok garip varlik şu kadinlar bizim gibi düz insan değiller ama olsalar iyi olurdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıştım, göremiyorum, görüşemiyorum, özlüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Her gun konusup sabahliyoruz fakat onun yanindayken konusamiyorum ve bana guvenmiyor sevdigime inanmiyor filan en karisik benim sanirsam

ah ulan ah şu beni gerçekten sevmiyorsun tripleri yok mu . oysa ki o da seni azıcık sevse kollarında olurdu şimdi. üzücü . aynısının bir benzeride bende.
  • Tiki-Taka kullanıcısına yanıt
    wow wow wow çok zor bi durmda şunu unutmayın hocam kimse vazgeçilmez değildir biris iseni reddenice unutması daha kolay oluyo ama tavsiyen çok güzel üzmemek lazım kendimizi ama kaybedeceğin kazanacağından çokmuş gibi geliyo bazen
    ben orda bi şok oldum hala hoşlanıyomusn dedim hayır dedi abartılcak bişey yok dedi geçen seneymiş zaten artık bişey yokmuşda

kafaları çok karmaşık işliyor ne yapacaklarını asla kestiremezsin
  • Sorun şu ki zor bir ilişki atlattım. Yeni bir ilişki istiyormuyum emin değilim. Ama acaip hoşlandığım bir kız var. Ben ona hiç yaklaşmadım ama o hep gelip selam verip hal hatır Sorar. Derslerde yanıma oturup konuşur benimle hep. Ama her seferinde muhabbeti yarıda kesiyorum. İşim var fln diyip kalkıyorum yanından boş umut vermemek için. Artık ne bok yaptığımı bende bilmiyorum kızdan hoşlanıyorum ama ona hislerimi belli etmek istemiyorum onunla çıkmaya hazırmıyım bilmiyorum onu üzermiyim bilmiyorum....
    Durum biraz karışık yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 2 Ekim 2014; 20:25:54 >
  • quote:

ben orda bi şok oldum hala hoşlanıyomusn dedim hayır dedi abartılcak bişey yok dedi geçen seneymiş zaten artık bişey yokmuşda

kafaları çok karmaşık işliyor ne yapacaklarını asla kestiremezsin

Aynen oyle. Ama soyle de bisey var ki bizdeki toplu yazma gibi gercekten sevmiyorlarsa hoslandiklari kisilere yakim durup aralarindan birini secebiliyorlar. Toplu umut verme yani.

• Ne desem bilemedim,seviyor muyum sevmiyor muyum. Fakat onu dusundukce,gordukce icimde bir rahatlama oluyor. Bana dost gozuyle bakiyor,zaten bana baska turlu bakmaz tipim iyi degil kiloluyum. Iyi huylu,duzgun bir kiz. Digerleri gibi degil bence.

tek cümlede açıkladınız hocam başıma gelmedi değil daha önce ayn anda hem benle hem başkasıyla görüşmüş biri dershane biri okul bu başka kızdı neyse dershanedekini seçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

En değerlimin en değersiziyim.

Bu kadar yeter mi ?

He bi de her gün görüyorum okulda 2 yanımda oturuyor.

Bunu eksi yagmuruna tutmaniz gerek ne yapiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

En değerlimin en değersiziyim.

Bu kadar yeter mi ?

He bi de her gün görüyorum okulda 2 yanımda oturuyor.

Bunu eksi yagmuruna tutmaniz gerek ne yapiyorsunuz ?

Saanne.
  • Beni adam akıllı güldürüp düşünmemi engelleyen kişi ile beni en çok üzen kişi aynı Başlayacağım lan böyle işe, bir kere de bir şey istediğim gibi devam etsin veya son bulsun
  • Durgun. Eskisi gibi konuşmuyoruz. İçimizden mesaj atmak gelmiyor. Birbirimize olan uzaklığa birbirimizin yokluğuna alıştık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilim var, yüzükler falan taktık. Kendi aramızda ama aileler biliyor. İlk başlarda bana olan aşkını hissediyordum fakat şimdi hissedemiyorum. İlgisizliğinden bıktım. Bunu dile getirmek çok acı. Bile bile söyledim sonuç değişmedi. Sabırlı bi insan hiç değildim ben. Bu kadar sabretmiş olmama ben bile şaşıyorken sen nasıl olur da beni ilgisiz bırakabilirsin be adam. Üniye yeni başlamışım bi başıma başka şehirlerde yaşamaya okumaya çalışıyorum nasıl olur da destek olamazsın sen. Çok fazla fedakarlık yaptım herşeyimi nerdeyse kısıtladı. Bunalıyorum arkadaş. Ehhh yeter be deyip ayrılacam olan o olacak yine ben üzülecem. Hay ben böyle işin gelmişini geçmişini seveyim.

• Eski sevgilim.. Keske diyorum zamanında bana verdiği değeri verseymişim..

• yaklaşık 4 yıl oldu bi yerden sonra alışıyorsun be üstad...
  • Valla 2. reddimi yediğimden beri bir arayış içindeyim. Bi 9 var gözümde bi de kendi dönemimden kız. Kendi dönemimdeki kıza açılmayı düşünüyorum haftada 2 ders aynı sınıfta oluyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.