Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • platonik aşklar lise aşkları falan hepsini okurken o zamanlarım aklıma geliyor ve gülüyorum. Sizin de öyle olacak merak etmeyin
    Dertleşmekse eğer. Önümüzde ki ay 5.yılımıza gireceğim ilişkim iki hafta önce bitti. Ona çok mutluluklar diliyorum ve evet her gün özlüyorum. Hala. Zamanla alışıcam elbette ama en zor kısmı da bu. İnsan sevince alışmak bile istemiyor, acı çekse de sevmeye devam etmek istiyor sanırım. Düşmanımın bile başına vermesin diyorum, iyi forumlar
  • Onu cok seviyorum o da beni cok seviyor.Tek ve en buyuk sikinti uzak yerlerdeyiz.Ben ikinci sinifim o tekrar hazirlaniyor.Umuyorum ki gelicek İstanbula yanima ama dedigim gibi uzaklik cok sikinti.Ozluyor insan yani.Ozellikle de istanbul gibi bir sehirde sevgilisinin yaninda olmamasi koyuyor insana,cok koyuyor hem de.Tek istegim yanimda olmasi.Cok mu sey istiyoruz be kardesim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de açılmıyorum be!
    Geçenlerde seni bir yerden tanıyorum dedi, ben de suradan suradan taniyor olmalisin, hatta ayni dil kursunda okumustuk eskiden desim ve tamam :) dedi.
    O günden sonra da bana bakmaya başladı ve gozleri cok guzel ve bu islerde de iyi olmadigim icin bakamiyorum da. Bir keresin de de bana kesintisiz bakti ama ben utandim gozumu kacirdin ve 1 gun bakmadi.
    Bu gun de merdivenlerde gordum yine bana bakiyordu ben de merhaba :) dedim.
    Nasil acilacagim bu kiza ya? :/
    Kizin ici disi bir, ic guzelligi disina vurmus hatta. Cok kotu vuruldum bu kiza.
    Ne yapsam bilemiyorum.

• Ayrı şehirlerde Okuyoruz hergün göremiyoruz birbirimızı anca bayramda seyranda birde okul tatil olduğu zamanlarda görüşebilıyoruz. Başkada yok. 4.yılımıza 5 ekimde gireceğiz en azından bu sene bayram dolayısıyla beraber gecırecegız. Çok zor uzaktan gençler...

• ÇOOOKK seviyorum onu bugun gördüm ama sevdiğimi söyleyemedimm ulan !!

yaklasık 3 Senedir Aşıgım

Ne Yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esC#

Ayrı şehirlerde Okuyoruz hergün göremiyoruz birbirimızı anca bayramda seyranda birde okul tatil olduğu zamanlarda görüşebilıyoruz. Başkada yok. 4.yılımıza 5 ekimde gireceğiz en azından bu sene bayram dolayısıyla beraber gecırecegız. Çok zor uzaktan gençler...

Hocam anliyorum valla derdini,insallah bizimkisi seneye gelecek yanima

• En yakın kız arkadaşımı seviyorum. Onun sesiyle, gülüşüyle o kadar mutlu oluyorum ki. Onun bana bir kere bakmasıyla dünyalar benim oluyor.
    Onun arkadaşlığı dostluğu beni mutlu etmeye yetiyor. İlerisini ondan istersem elimdekini de kaybetmekten çok korkuyorum. Söylemeyip başka birisine gider diye de çok korkuyorum.
    Dışardan kim görse bizi birbirimize yakıştırıyor. O da ne bunlara hayır diyor ama evet de demiyor. Sessiz kalıyor. Evlilik hayalleri kurduğumuz da oluyor birbirimizle. İstemeye gelirsin şöyle böyle konuşuyoruz işte daha bir sürü şey...
    Bunlarla boş yere umutlanıyor muyum diye soruyorum kendime hep.
  • çevremde bakıyorum herkes telefon kulağında fısır fısır konuşuyor kızlarla ve öyle bi böbürleniyorlar kendi kendilerine la yuzyillardir herkes yapıyor bunu neyin havası bu
    1parasiyla hava atanlar
    2takildigi kizlarla hava atanlar

yalnizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 2 Ekim 2014; 23:38:01 >
  • büşra diye bir kız var para yok diye friendzonea aldım . neden fakirim ben

• Dört yıllık iliskimiz 14 ay önce bitti. Sekiz aydır psikolojik destek alıyorum. Arkadaşlarım sen bu kızı o kadar seviyprmuydun yaa diyorlar en çok koyan da bu oluyor. Lanet sevgimi gösteremedim.
    SekiZ ay önce başarısız bi intihar girişimim oldu yeni sevgili yaptığını öğrenince.yeni çocuk benim olmamı istediği gibi biriymiş öğrendiğim kadar.
    Nefret etmek unutmak istiyorum ama olmuyor
    Bi arada liseli falan değilim 26 yasında inşaat muhendisiyim. Bizimkiler evlen falan diyo ama bu saatten sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadminatör -- 2 Ekim 2014; 23:55:14 >
  • bulunduğum şehrin kazanovası olarak tanınsam da önsıramda oturan sarışın yeşilgözlü hatuna kaptırdım gönlü, karşılıklı kur yapıyoruz birbirimize de uzun süreli ilişkiler bana göre değil fakat ben ona bakmadan edemiyorum lan napıcam bi sene daha
  • uffff internetten resmini gordugune asık olan. hemde roma da fln.

hayatında 2mt den fazla bi kıza yaklasamamıs elemanlar...

platoniğin dibinin de dibine vuranlar !!!

liseli basmış burayı. topuklayın
  • dadminatör kullanıcısına yanıt
    tek ilacın başka hatun hocam. çivi çiviyi söker derler..

ziktir et. oyle haber almaya fln da ugrasma. o tipler hep daha fazlasını ister zaten

bende bi süre once gectim o yoldan. kolay degil ancak tek care kafanı dağıtmak ....
  • lan güldürdün gece gece yaw

adamda ki serzenişe bak yaw !!!!
  • Konuya girince bir an sanki birini sevmek zorundaymışım gibi hissettim.
    Sonra dedim ki, hayır neden öyle olsun.
  • elimde sadece face adresi var. ve ben onun yüzünü sadece 1 kere görebildim ama o bile yetti her konuştuğum kızın yüzünde onu görüyorum. çok güzel ya
  • Az önce sohbet ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Çok seviyorum, sırf onun için 145derece değiştim. 9da abaza, 85 kg, barzo, haysiyetsiz, sınıf ortasında küfür eden biriydim. 11'de hiçbir kıza bakamıyorum, 62 kg, küfür ederken içi sızlayan hiç sesli doğru dürüst küfür edemeyen birisi oldum. 1 yıl neredeyse hiç konuşmadık ama 9un 2. yarısı ile 10un ilk yarısı Sırf onun için değiştim. Artık Konuşuyoruz whatsapp'ten, yüz yüze aynı sınıftayız, kıskandığımı falan hafif hafif belli ettim, umursadığımı da, sonsuz güvendiğimi söylemiştim zaten . O beni ark. olarak görüyor diye çok korkuyorum 2 aya kadar teklif edeceğim en geç tavsiyeler neler

bu konuyu acan kimse harbiden tesekkür ediyorum

gercekten keyfim yerine geldi.

bu arkadasınkide kayda deger bi hikaye.

azimle mıçan taşı delermiş birader. sende o ışığı fazlasıyla gordum ben.

olacak bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScttsV -- 3 Ekim 2014; 0:03:45 >

• Ecem seni çok seviyorum , ama sen hala o gavasla çıkmaya devam ediyorsun

• Arkadaşımla aynı kıza aşık olduk. Bakalım ne olacak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.