Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: loses

bi kiz vardi cok sevmistim guvenimi bosa cikardi ogunden beri ne bir insana guvenebildim nede sevdim

Aynı

• şu şarkıyla girdim konuya girmez olaydım

• hergün görüşüyoruz, gayet normal ama forumda real tanıdıklar olduğundan adını yazamıyorum
    -o dahil kimseye söyleyemem herhalde normal birisi olsa affı olmaz ama işte.. durum b*ktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede son sene halk dolmuşuyla giderken farklı bir lisedeki kız a, ha bugun ha yarın teklif edicem diye diye okul bitti sene geçti kız kayboldu. insanın aklından şu kızla çıksam şu kız güzelmiş diye çok seçenek geçiyor ama görünce heycanlandığım tek o oldu onunda haberi bile yoktu, pişmanmıyım evet fazlasıyla, belki tekliflerimin windows sürümü gibi bir iyi bir kötü olmasından korkumdur bir red bi kabul bir red bi kabul
  • Benimde yan sırada oturuyor ve aşığım...

• Ayni siniftayiz, tanisamadim hala okula 1 hafta once basladim. Sevgimi tabii degil hoslaniyorum sadece ... Tabi gecen sene okul zamanlari 8 ay bi kizin pesinde kostum adini dahi ogrrnemedim. Tek bilfigim kivircik sacli siyah dipboyali sarisin ve mor montlu.. Sonuç hüsran

• Bu zamanki kızlara güven olmaz.
    %70'inin amacı bir yerlerini açıp erkeklere göstermek.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96821761 en son bu konudaki kizi sevmistim ama artik onu sevdigim her saniye icin kendime kufrediyorum

• Ismini bilmiyom ki la

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

büşra diye bir kız var para yok diye friendzonea aldım . neden fakirim ben
    Kendimi uplayayım düzelteyimde içimde kalmasın. O zamanlar baya sıkıntılıydım , hergün 1 2 lira anca alıyordum liseli öğrenciyiz çokta ihtiyacım olmuyordu ama arkadaşlarımdan geri kalıyordum tabii ki. Büşrayla 1 sene konuştuktan sonra bi skype yapalım dedik , ozamanlar arkadaşca birbirimize foto atıyoruz geçiyoruz. 1 sene boyunca hoşlandığım kızın fare kîzvari birşey olduğunu gördüm ve bıraktım.Aradan 1 sene geçti ve bir gün miras kaldığı haberini aldık o gün herşey değişti. 1.5 milyon tl. Ev alındı araba aldındı herşey dizildi, 2 senedir aynı pantolon ayakkabı montunu giyen çocuk birden gitti. Öylesine yazayım dedim geçmişi hatırlamak iyidir
  • No one

• çok özledim lan öyle özledim ki kalbimi söküyorlarmış gibi bir ağrı var göğsümde bir kere görüp sarılmak için neler vermezdim

• Üniversite 1. Sınıfta tanışmıştık, üniversite 3. Sınıfa kadar arkadaşlığımız oldu, hatta bu dönemde onunda sevgilisi benim de oldu. 3. Sınıfta açıldım 4. Sınıfta 1 yıllığına İngiltere’ye gideceğimi bildiği halde kabul etti. İngiltere’ye gitmedim, fakat 6 ay sonunda ayrıldık. Arkadaşlığımız da bozuldu. Arkadaş grubumdan da ayrılmak zorunda kaldım. Benden hemen sonra yeni sevgili yaptı 6 senelik arkadaşlarım eski sevgilimle yeni sevgilisi için beni dışladı. İlişkideyken çok seviyordum ancak dönüp baktığımda 6 ay boyunca bana köpek muamelesi yapmış. Mesaj attığımda saatlerce cevap vermezdi, her zaman önce başkalarına ya da arkadaşlarına verirdi en son bana. Nedenini sorduğumda kızardı. Darlama derdi. Yazın okul bittiğinde hergün mesaj atardım veya arardım napıyorsun nasılsın diye, ilk başlarda fark etmedim ama mesajları 1 ay sonra dönüp okuduğumda fark ettim ki sadece iyiyim oturuyorum falan yazmış hiç beni sormamış ben hep kendi kendime konuşup anlatmışım. Sevgili olmadan önce bile daha çok arayıp soruyordu neden böyle anlamadım. Bunları fark ettikten sonra kavga etmeye başladık ve ettiğimiz kavgaları da ben toparlamaya çalışıyordum hep o hiç gayret etmiyordu. Ben böyle biriyim diyip geçiyordu. 2 sene oldu ayrılalı, arada sırada aklıma geliyor hala profillerine bakıyorum ama henüz başka biriyle birlikte olmadım. Hala onu sevdiğimden değil aslında, yine böyle çok sevip ilgisiz kalırım küçük düşerim diye. Üstüne böyle insanlar için üzülmekte cabası...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.