Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sapientia

Gözüme kestirdiğim belki 10 tane kız var ben şimdi ne oluyorum

sen sapık oluyorsun kardeş
  • Toplumdan uzaklaştığımda, tek başıma kaldığımda aklıma ilk gelen o oluyor farklı şehirlere gitmemize, aramızda dağlar olmasına ve en önemlisi bitmiş olmasına rağmen.. Unutmayacağım galiba hiçbir zaman sadece gitgide alışıyorum onsuz yaşamaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay86

quote:

Orijinalden alıntı: WMTC

Pazartesi günü direksiyon dersinde bir kız ile tanıştım.O kadar tatlı , o kadar iyi kalpli ki.Saatlerce sıkılmadan konuşuyoruz.Adeta melek.Daha önce böyle bir kız tanımadım ben.4 gün de aşık mı oldum ne . İçim kıpır kıpır ediyor.Bir yandan da öylesine kızıyorum ki kendime nasıl bu kadar çabuk oluyor herşey diye geriliyorum sinirleniyorum duvarları yumruklayasım geliyor. Ağlayacak oluyorum ağlayamıyorum.Yardım edin dostlar

Bu kadar kasma olayları gelişine zamana bırak aşk güzel şeydir. Bulduğunuda kaçırırsın bu kadar kasarsan.

Haklısınız hocam.Sabretmem gerekiyor.Teşekkür ediyorum.

• Aslında liseyi beraber okuduk ama 11. Sınıfta olanlar oldu. Sürekli onu düşünmeye başladım tabi acemiyim ilk defa böyle birşey geliyor başıma bişeyden haberim yok. Sık Yanıma çağırırdım onu. Beraber oturur sohbet ederdik. Dertleşirdik. Arada böyle konuşurken saçlarıyla oynardım.

Sonra aramız daha da iyi oldu bişey olduğunda canı sıkıldığında falan hep gelirdi sırama yaslanırdı. Saçlarını okşamamı isterdi hep. Bi yandan da konuşurduk.

11.sınıf bitti yaz tatilinde resmen aşk acısı çektim. Okulların açılması için gün saydım her gün onu düşündüm.
    Kendim de utangaç sıkılgan hiç kız Arkadaşı olmamış biriyim ki hala daha da öyle.

12. Sınıf geldi ben hiç çaktırmıyorum ama içten içe de yanıyorum adeta. Aynı şekilde devam etti. Bu sefer de hep Yanımda oturur ders çalışırdı bi yandan da konuşurduk. Sonra ben bi cesaret elini tutuverdim. O an gözgöze geldik. Kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştu harika birşey İkimiz de Gülümsedik 3-4dk kadar burakmadım elini parmaklarımız iç içe ilk defa bi Kızın elini tutmuştum hemde Sevdiğim Kızın. Ama o beni kesinlikle Arkadaşı gibi görüyordu bundan kesin emindim. Çünkü aynı şey birkaç sefer daha oldu tabi artık daha rahattım ellerini tutuyordum rahatça bana ne güzel ellerin var sıcacık yumuşak falan diyordu. Ama biri geldiği zaman yanlış anlamasınlar diye hemen kenara çekilirdi.

Nitekim okul bitti. Bir daha onu hiç göremeyeceğimi biliyordum. Hiçbir sosyal ağ (face Twitter vs.) kullanmıyordu. Elimde bi numara o kadar.

Şuan Üniversite 2.sınıfım, hala ona aşığım. Arada bir mesaj atıp konuşmaya çalışıyorum ama muhabbet ilerlemiyor çok soğuk davranıyor. Bende kendimi üzmemek için unutmaya uğraşıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazen düşünüyorum da ulan Yusuf sevgi senin neyine diyorum, empati yapıyorum karşı aleyhine sonra derinden bir off çekip hayırlısı be güzelim diyorum. Şimdilik yeterli.
  • Herkese hayirlisini versin allah.
    Ben cok ugrastim cok cabaladim. Hayatima giren tek kiz insallah sonda olur. Hicbir zaman uzulmem millet kac kisiyle ciktiklarini bilmem neleri sayar. Ben universiteye kadar bekledim degdimi diye sorsaniz kesinlikle diyebilirim.

Tek kisiyi sevin fazlayi degil mukemmeli degil sizi seveni sizi siz oldugunuz icin seveni bulun.

• Çok sevdik 1 sene çıktık ama sonra sıkıldı ve gitti.2 ay oldu gideli.2 hafta kadar önce tekrar döndü bana ve ben aptal gibi kabul ettim.3 günün sonunda ayrıldı tekrar.şimdi başkasıyla çıkıyor.Fazlasıyla mutlu.Birşey diyemem.Sevgiden çok soğukluk aldı beni.Takmıyorum mutluyum az da olsa
  • 2 senedir her gün görüyordum,yanımda oturuyordu.Ama artık gitti çok özledim hala salak gibi belki geri gelir diyorum :(
  • Bakıyorumda herkes lise aşklarından dertli,gençler bunlar geçici üniye gidince anlıcaksınız önünüze yüzlerce kız çıkıcak ve bu kızlar liseli eski sevgililerinizden kat kat modern havalı açık olacak size o kızları unutturacak.Gününüzü gün ediceksiniz ileriye bakın sadece.Geçmişteki kızlara takılı kalmayın anca kendinizi üzer potansiyel kızları kaybedersiniz.Bende sevdim bende ayrıldım özledim yeri geldi gece yarısı aradım açmadı tınlamadı.Ama şimdi hayatımı yaşıyorum bir kız arkadaşım var sevgili ayağına yatmıyorum geziyoruz tozuyoruz evi var evinde yiyişiyoruz gece 2 de biniyorum arabama evime geliyorum bağlı kalmıyorum o eski kız arkadaşlarım mı? Adlarını biile anmıyorum artık life goes on , hayat bu iişte..
  • Hiç aşk acısı çekmedim. öyle bir şey olacağınıda sanmıyorum

• Tam anlamıyla platonik aşığım aşık olduğum kızı tanımıyorum bile ama hayallerim onu kusursuz ve harika bir insan olduğunu söylüyor çok saçma bir şey zaten boşverin gitsin.
  • Geçenlerde onu rüyamda gördüm 2 gündür onu düşündüm aşk anlamında değil napıyordur diye.Bugün cumada dayının biri bileğime gül kokusu sürdü.Eve gittiğimde onun parfümüne dönüştü sanki.Anlamadım.2 gündür işaretler geliyor.Halbuki sevmiyorum ama bilinçaltımda birşeyler var sanırım.
  • hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim

Yahu arkadaş ne ben seni tanıyorum ne sen beni.

Şimdi kimi sevdiğimi söylesem kimdir bilecek misin? Aramızı yapabilecek misin? bizi evlendirebilecek misin?

• ilk asık oldugum kızı hala unutamadım ustunden 3 farklı kısıyı sevdım ama ılk asık oldugum gıbı olmuyor hıcbırı :( Sımdı tekrar deneyelım dese yuzunu bıle bakmam oysa ama unutulmuyor işte
  • Of ulan ya yine hatırladım

• Ulan gönül ister uzun uzun yazayım ama bütün arkadaşlarım görüyor lan beni burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Aslında liseyi beraber okuduk ama 11. Sınıfta olanlar oldu. Sürekli onu düşünmeye başladım tabi acemiyim ilk defa böyle birşey geliyor başıma bişeyden haberim yok. Sık Yanıma çağırırdım onu. Beraber oturur sohbet ederdik. Dertleşirdik. Arada böyle konuşurken saçlarıyla oynardım.

Sonra aramız daha da iyi oldu bişey olduğunda canı sıkıldığında falan hep gelirdi sırama yaslanırdı. Saçlarını okşamamı isterdi hep. Bi yandan da konuşurduk.

11.sınıf bitti yaz tatilinde resmen aşk acısı çektim. Okulların açılması için gün saydım her gün onu düşündüm.
    Kendim de utangaç sıkılgan hiç kız Arkadaşı olmamış biriyim ki hala daha da öyle.

12. Sınıf geldi ben hiç çaktırmıyorum ama içten içe de yanıyorum adeta. Aynı şekilde devam etti. Bu sefer de hep Yanımda oturur ders çalışırdı bi yandan da konuşurduk. Sonra ben bi cesaret elini tutuverdim. O an gözgöze geldik. Kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştu harika birşey İkimiz de Gülümsedik 3-4dk kadar burakmadım elini parmaklarımız iç içe ilk defa bi Kızın elini tutmuştum hemde Sevdiğim Kızın. Ama o beni kesinlikle Arkadaşı gibi görüyordu bundan kesin emindim. Çünkü aynı şey birkaç sefer daha oldu tabi artık daha rahattım ellerini tutuyordum rahatça bana ne güzel ellerin var sıcacık yumuşak falan diyordu. Ama biri geldiği zaman yanlış anlamasınlar diye hemen kenara çekilirdi.

Nitekim okul bitti. Bir daha onu hiç göremeyeceğimi biliyordum. Hiçbir sosyal ağ (face Twitter vs.) kullanmıyordu. Elimde bi numara o kadar.

Şuan Üniversite 2.sınıfım, hala ona aşığım. Arada bir mesaj atıp konuşmaya çalışıyorum ama muhabbet ilerlemiyor çok soğuk davranıyor. Bende kendimi üzmemek için unutmaya uğraşıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.

inşallah böyle birşey yaşamam

edit : 1 dakika la .zaten ihl de okuyorum , öyle birşey olamaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 3 Ekim 2014; 19:49:14 >

• o gitti üniversiteye biz kaldık .sevdiğimi bile mektup ile söyleyebildim. ben hayatta bu hallere düşmem diyordum ama insan yaşayınca anlıyor .hatta mektubu verdiğimde rezil olduğumu düşündüm ama sevmek insanın gözünü kör ediyor malesef. sırf onu görebilmek için erkenden servise yetişmeye çalışırdım. Off . Yine moralim bozuldu bee
  • Bi kızla çıkıyodum 10 ay peşimden koştu arkadaş ayağına kanki ayağına felan iyce samimi olduk. Ama manitası vardı. En son dayanamadı açıldı bende onu sevmeye başlamıştım karşılıksız kalamadım. 1 hafta çıktım sonra manitası askerde diye ve kızda ayrılmak istiyo gibi durmuyodu ondan ben ayrıldım. Pişman mıyım sadece sevgilisi olan bi kızla böyle bişey yaşadığım için pişmanım. Gerisi için yine olsa yine ayrılırdım 3. kişi olmak bana ters. Ha şuan hala kız aklımdan çıkmıyor 2 aydır tek bi msj atmıyorum aynı işyerinin farklı 2 şubesinde çalışıyoruz arada arıyor telefonlarına ben çıkıyorum felan kız benim sesimi duyunca kafadan 5-6 sn donuyor normalde direk konuya girer. Nedenini merak etmiyor değilim. Heyecanlanıyor mu acaba
  • Konuşuyorduk ama şu anda takmıyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.