Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eski sevgilimle ayrildigimizin ustunden 2 yil gecti,kiz farkli cocuklarla cikti, hala aldigim yuzugu takiyo, neyin kafasinda bu kiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Heartseeker +1 Benzer durumu yaşıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

@Heartseeker +1 Benzer durumu yaşıyorum.

Utanmadan cekinmeden nasil takiyor abi kafam almiyo ya imkansiz karsi cinsi anlamak. Arkadasi sorsa bunu kim aldi diye annem der allah bilir. Neyse ya .kerler yatiyorum ben.
    Sanada kolaylik versin allah dostum.
    Zor valla bu kadinlar

• geçen sene 3. sınıfken çok seviyordum bu sene de son sınıfım üni sınavı falan çok karışık durumlar of sarışın of aybi..

• 3 yılımı feda ettim sadece 1 kere yüz yüze konuştuk ondan sonrada olmadı bir şey 3 yıldır en değerlim ben ise belki çoktan unutuldum

• 1. Sınıflara bir tanesi geldi.
    Dün gördüm aşık oldum gençler.Yakında yengeniz olucak inşallah

• Yalniz olmadigini bilmek insani teselli ediyor. Guzel konu tesekkurler

• Selinim diyeceğim tanıyacak mısın sanki

• Sanırım gece bitirdik. Sabah olmak bilmedi,masal bitti. Bir taraf daha çok seviyor ve bu genelde erkek oluyor. En derin acıyıda erkek çekiyor. Uzun yıllar sonra "tamam o" diyorsun ama yarı yolda kalıyorsun. Bazı şeyler insana koyuyor. Anlamsız ve tarif edilemez duygular bunlar. Ancak yaşayın, tecrübe edin çünkü ileride bir şekilde sizinde canınız yanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

Seviyorum diyemem de gerçekten hoşlandığım bir kız var ama mal mal davranıyor orası sıkıntı. Bana Dota 2'yi öğret dedi face'ten mesaj attım oyuna giriyorum diye tınladığı yok salağın. Tuğçe olur da bu mesaji okursan mesajlarıma cevap vermediğin ve her önüne gelenle samimi olduğun için senin kafana s*çayım

Tuğçe

• her gün olmasada arada bir görüyorum muhabbetimiz var ailelerimiz birnevi kanka babam bana sürekli o kızı sana alacağım diyor bende itiraz etmiyorum diyorum hadi sonumuz hayirlisi

• Sevdigim biri yok sorunum yok

• ev boş bize geliyor bu gece !
  • Gözüme kestirdiğim belki 10 tane kız var ben şimdi ne oluyorum

• Pazartesi günü direksiyon dersinde bir kız ile tanıştım.O kadar tatlı , o kadar iyi kalpli ki.Saatlerce sıkılmadan konuşuyoruz.Adeta melek.Daha önce böyle bir kız tanımadım ben.4 gün de aşık mı oldum ne . İçim kıpır kıpır ediyor.Bir yandan da öylesine kızıyorum ki kendime nasıl bu kadar çabuk oluyor herşey diye geriliyorum sinirleniyorum duvarları yumruklayasım geliyor. Ağlayacak oluyorum ağlayamıyorum.Yardım edin dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-735401D02 -- 3 Ekim 2014; 10:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WMTC

Pazartesi günü direksiyon dersinde bir kız ile tanıştım.O kadar tatlı , o kadar iyi kalpli ki.Saatlerce sıkılmadan konuşuyoruz.Adeta melek.Daha önce böyle bir kız tanımadım ben.4 gün de aşık mı oldum ne . İçim kıpır kıpır ediyor.Bir yandan da öylesine kızıyorum ki kendime nasıl bu kadar çabuk oluyor herşey diye geriliyorum sinirleniyorum duvarları yumruklayasım geliyor. Ağlayacak oluyorum ağlayamıyorum.Yardım edin dostlar

Bu kadar kasma olayları gelişine zamana bırak aşk güzel şeydir. Bulduğunuda kaçırırsın bu kadar kasarsan.

• Bende asik olayim sevgilim olsun diyorum sevgili ariyorum sonra etrafima bakiyorum sacma sapan tripler cinsellik için kiza durmadan öpmeye calisan durmadan fotoğraf çeken kişileri görüyorum saçma bulup arkadaşlarla bekar takilmaya devam ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heartseeker

Beyler eski sevgilimle ayrildigimizin ustunden 2 yil gecti,kiz farkli cocuklarla cikti, hala aldigim yuzugu takiyo, neyin kafasinda bu kiz?

Demek ki o yuzuk ona manevi olarak cagrisim yapmiyor.Sadece maddi degeri veya guzel gorunumu var diye takiyor,seni hatirlamiyor bakarken veya hatirlasa bile sanki siradan birini hatirlamis gibi oluyor

• Karşı komşumun kızına deliler gibi aşığım ama ne adını biliyorum ne de o beni tanıyor 19-20 yaşında bir şey galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Çok seviyorum, sırf onun için 145derece değiştim. 9da abaza, 85 kg, barzo, haysiyetsiz, sınıf ortasında küfür eden biriydim. 11'de hiçbir kıza bakamıyorum, 62 kg, küfür ederken içi sızlayan hiç sesli doğru dürüst küfür edemeyen birisi oldum. 1 yıl neredeyse hiç konuşmadık ama 9un 2. yarısı ile 10un ilk yarısı Sırf onun için değiştim. Artık Konuşuyoruz whatsapp'ten, yüz yüze aynı sınıftayız, kıskandığımı falan hafif hafif belli ettim, umursadığımı da, sonsuz güvendiğimi söylemiştim zaten . O beni ark. olarak görüyor diye çok korkuyorum 2 aya kadar teklif edeceğim en geç tavsiyeler neler

bu konuyu acan kimse harbiden tesekkür ediyorum

gercekten keyfim yerine geldi.

bu arkadasınkide kayda deger bi hikaye.

azimle mıçan taşı delermiş birader. sende o ışığı fazlasıyla gordum ben.

olacak bu iş

hocam kıza teklif ederken bunları söyleyeyim mi işte ilk başta neden değiştim falan felan diye psikoromantik bir saldırı ile teklife başlamak istiyorum açıkçası başarılı olur mu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.