bişi sorcam hattı kapattırdıktan sonra gene fatura geliyormu bu kesin mi kaç ay geliyo
telsimin web sitesinde resmi olarak yayınlansın. Ozaman Eyvallah.
alinin amcası demiş,mehmet biyerden duymuş,stello'nun abisi cepshopta müdürmüş hikaye geç... bu iş olmaz öyle . :)
şuan değişen bişey yok ama millete msglar gelmeye başlamış haberiniz olsun er olduğuma bakmayın bende gsm bayisiyim
madem gsm bayisisiniz size bir soru sorayım,hattı iptal ettirmek için genel müdürlüğe yada şubeye falan gitmeye gerek var mı yoksa telefon edip kapattırabiliyor muyuz?
arkadaslar ceptransfer artık 23 30 - 06 30 ucretsiz olmayacak... 15/12/2003 ten itibaren 40 dakika gorusme yapan 23 30 - 06 30 arası dakikası 18000tl den konuscakmıs...Bu bana mesajla iletildi...
Demekki gprs olayıda boyle en az 15-20 gun onceden iletilecek
saygılarımlaaaaa....
15 aralık sonmuş heralde.
yaw arkadaşlar 5 milyondan 22,5 e çıkarsa sabit olursa gene iyi yaw bende dial-up var peder 15 milyona kadar veriyor faturada 15 i geçerse harçlıktan kesiyor mesela bi ay 59 geldi (sadece internet ) aç aç gezdik sevapsız oruç tuttuk walla
herkes sallıyo sabit ücret 5 mily.Fısıltı gazetesi yalancı .saygılar...
ya kardeşim ücretin arttırılması demek telsim abonelerinin büyük bir kısmının yok olması demek, tabiki ilk önce ben, hemen kapattırırım, benden de saygılar...
ben zaten kapatmak üzereyim
inanmayın.öyle olsa ben hemen kapatırım.
birisi laf koyuyo ortaya herkesde atlıyo.Eğer çok israr ederseniz zam konusunda telsim bizleri kırmamak için fiyatları arttırır.Biraz mantıklı konuşun.Konu kilitlendi!!!
o kadar
bu kadar
sitello yanlis biliyor fiyatı 52,5 milyon olacak abim soyledi isteyenler sorabilir isteyenler uzan yalısı istinye/istanbul adresinden cem abime sorabilir
hayır 152.5 mil. olacakmış:))..benim abim de c.u.'nın odasını temizlerken duymuş...hatta 252,5 mil. olma ihtimali üzerinde bile duruluomuş:) yeter artık ya..bırakın şu fiyat olayını da tadını çıkarın...bugün pazardı ve telsim sayesinde ii ya da kötü bütün gün nette vakit geçirebildim...
BUNLAR YALAN AMA EĞER Kİ OLURSA SON FATURAMI ÖDEYİP KAPATIRIM HATTIMI OLUR BİTER!
ben de 3 haftada ilk girişim gprs ile nete dial iyi bee adamlar hızlandırmış koçlar gibi
Adsl bile 60 milyon falan değilmiydi.Telsimin 52,5 yapması intihar olur GPRS=ADSL ancak hayallerde olur.Matematik yalan söylemez.Ba Ba Ba Ba bi de 52 "buçuk" buçuğuda varmış. %25 ötv de koyun bari(matematik)
buçuklu yazmassa kim inanır be adamım bilmezmisin oda fatura kağıt masrafı dimi :)