Şimdi Ara

HADİ HAYIRLI OLSUN HAPİMİZİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişi sorcam hattı kapattırdıktan sonra gene fatura geliyormu bu kesin mi kaç ay geliyo
  • telsimin web sitesinde resmi olarak yayınlansın. Ozaman Eyvallah.

alinin amcası demiş,mehmet biyerden duymuş,stello'nun abisi cepshopta müdürmüş hikaye geç...
    bu iş olmaz öyle . :)
  • şuan değişen bişey yok ama millete msglar gelmeye başlamış haberiniz olsun er olduğuma bakmayın bende gsm bayisiyim
  • madem gsm bayisisiniz size bir soru sorayım,hattı iptal ettirmek için genel müdürlüğe yada şubeye falan gitmeye gerek var mı yoksa telefon edip kapattırabiliyor muyuz?
  • arkadaslar ceptransfer artık 23 30 - 06 30 ucretsiz olmayacak...
    15/12/2003 ten itibaren 40 dakika gorusme yapan 23 30 - 06 30 arası dakikası 18000tl den konuscakmıs...Bu bana mesajla iletildi...

Demekki gprs olayıda boyle en az 15-20 gun onceden iletilecek

saygılarımlaaaaa....
  • 15 aralık sonmuş heralde.
  • yaw arkadaşlar
    5 milyondan 22,5 e çıkarsa sabit olursa gene iyi yaw
    bende dial-up var peder 15 milyona kadar veriyor faturada
    15 i geçerse harçlıktan kesiyor
    mesela bi ay 59 geldi (sadece internet )
    aç aç gezdik
    sevapsız oruç tuttuk walla
  • herkes sallıyo sabit ücret 5 mily.Fısıltı gazetesi yalancı
    .saygılar...
  • ya kardeşim ücretin arttırılması demek telsim abonelerinin büyük bir kısmının yok olması demek,
    tabiki ilk önce ben, hemen kapattırırım,
    benden de saygılar...
  • ben zaten kapatmak üzereyim
  • inanmayın.öyle olsa ben hemen kapatırım.
  • birisi laf koyuyo ortaya herkesde atlıyo.Eğer çok israr ederseniz zam konusunda telsim bizleri kırmamak için fiyatları arttırır.Biraz mantıklı konuşun.Konu kilitlendi!!!
  • o kadar
  • bu kadar
  • sitello yanlis biliyor fiyatı 52,5 milyon olacak
    abim soyledi isteyenler sorabilir
    isteyenler uzan yalısı istinye/istanbul adresinden cem abime sorabilir
  • hayır 152.5 mil. olacakmış:))..benim abim de c.u.'nın odasını temizlerken duymuş...hatta 252,5 mil. olma ihtimali üzerinde bile duruluomuş:)
    yeter artık ya..bırakın şu fiyat olayını da tadını çıkarın...bugün pazardı ve telsim sayesinde ii ya da kötü bütün gün nette vakit geçirebildim...
  • BUNLAR YALAN AMA EĞER Kİ OLURSA SON FATURAMI ÖDEYİP KAPATIRIM HATTIMI OLUR BİTER!
  • ben de 3 haftada ilk girişim gprs ile nete dial iyi bee adamlar hızlandırmış koçlar gibi
  • Adsl bile 60 milyon falan değilmiydi.Telsimin 52,5 yapması intihar olur GPRS=ADSL ancak hayallerde olur.Matematik yalan söylemez.Ba Ba Ba Ba bi de 52 "buçuk" buçuğuda varmış. %25 ötv de koyun bari(matematik)
  • buçuklu yazmassa kim inanır be adamım bilmezmisin oda fatura kağıt masrafı dimi :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.