Aylardır yazdınız arkadaşlar ama sonunda başardınız telsim gprs ücretine zamı yaptı 5 milyondan 22.5 milyona çıkardı gprs ücretini hadi hepimize hayırlı olsun ........
bilginin kaynagını gösterirmisin??
Arkadaşım abim telsim shop'da çalışıyor adamın bana yalan söyleyecek hali yok çok yakında yapacaklarmış..... haberiniz olsun
30 kasımda bakarız sitesine yapmışlarsa görürüz herkes resmi gazete gibi zaten burda
tövbe tövbe ya yine 3-4 postluk bi er..ve yine spekülasyon...bıktık artık bık-tıkkkkk....
Arkadaşlar bende yalan yok böyle durum olacakmış en yakın zamanda bende söylemesi inanmayanlar ankarada ki dikmen telsim shop bayine gidip alper beyle görüşebilir (kendisi abim olur)!!!!
Arkadaslar spekülasyon yapmanın bi anlamı yok ay baslarında telsimin sitesinde boyle bir sey yoksa yoktur varsa zaten gorecegiz.Ya da bi sekilde ay sonunda musterilerini ikaz edeceklerdir herhalde.Bu kadar abonesini elinden kacirmak ister mi?Hem o soylediginiz parayi almasi icin,veri akisinda bi degisiklik olmasi lazim.Bu sekilde kimse o parayi vermez.Herhalde bizim kadar onlarında kafası calısıyordur.Bizler telsim'e devam ediyorsak tabii cıkarımız oldugu icin ama o paraya bu hizmeti kimse istemez.Bırakın artık su spekülasyonları daha baska yararlı isler yapın.Bari buraları mesgul etmeyin.
niye 20-30 degilde 22,5..... yaw gidin işinize alle alle......
ben telsim vip3 kullanıyorum.nerdeyse 1 senedir bu tarife değişecek diyolar.özellikle bunu bana diyen telsimshop arkadaşım.ama hala sabit ücretle telsimden telsime sınırsız konuşuyorum.hatta bunda 5 ay önce beni aradılar telsimden.bide her ay için 40 dak diğer operatörlere ücretsiz konuşma verdiler. evet gprs sistem kötü ama bugün turkcellde 5 milyona fikslese bunu orasıda kitlenir.geçen sene normal dialup hızına yakın download yapıyordum.ne oldu şimdi makinelermi çürüdü? bunları geçin beyler,telsim şimdiye kadar daha sağlam insanların elinde olsaydı turkcelle çok fark atardı. tel konuşma ücretlerinin değişmediği bir ortamda gprs ücretine de dokunan olmaz dostlar.bunlar tabiki kendi düşüncelerim........
arkadaşlar telsim gprse zam yapmayı düşünmüyo çünkü sürümden kazanmayı düşünüyo onun için şu an için hiçbir şey yapmıyacak merak etmeyin nerden biliyon derseniz çok emin kayanklarım var (Genç parti Genel Başkanı syn. CEM UZAN)
Sitello Abine selamımızı söleee.
flyho +1 :D
adminlerin böyle haberlere müsade etmemesi gerekir . bu topigin kilitlenmesini rica ederim adminlerden!!!
bu tip topicler kitlenirse abi gerçekten Kb başına ücretlendirme oldugunda hepimizi cepten arama görevini birisine vermek lazım gönüllü varmı acaba
ya ben ve bir kaç arkadaş gprsi kapattırdık bundan sonra umrumda değil ya bu sistemler değişir ya da turkcelle cafelerde sürünmeye devam.