TABİ TABİ İNANILIR OLCAK YA DİMİ TWİGİ TWİGİ TWİGİ BU GPRS TAM BENLİK DİMİ DİMİ 52.758.000 OLCAKMIŞ DİMİ DİMİ
104 milyon olacak benden söylemesi
105 olsun
badava olacakmıs.evet evet..yanlıs duymadınız. c.uzan hukumete kıl oldugu icin adsl de cıkınca kıllık olsun diye gprsi 512kya cıkarıp bedava verecekmis.hatta isteyen olursa uste parada verecekmis.amcamın oglunun teyzesinin kızının abisinin okul arkadasının dedesinin isyerinden arkadasının ilkokula giden torunu soyledi. fakat buradaki problem nedir biliyormusunuz?benim amcam yok. peki bu kadar adam nasıl yanyana gelip bunları bana soyledi hala onu dusunup duruyorum...
106 edin baride kurtulsun millet
öyle yada boyle telsim çok ama çok yakında buyuk bir zam yapacak.sadece ağına biraz daha adam kaptırmak istiyor.hiç merak etmeyin...
evet arkadas dogru soyluyor telsimin sayfasina bakin hemen hemen ucuz butun aboneliklere gecis durdurulmus + cep transferdeki bedava kalkmis + vip lerdeki sinirsiz konusmalar iptal edilmis dalga gecenler kina yaksin simdi.
daha neler olucak bakalım en fazla 106 milyon diye dalga oldu ama dur bakalım gerçeği ne olcak
bu söylentiler gprs türkiye'ye girdiği günden beri var ve ben 9 aydır gprs kullanıyorum aldığımda ha bu gün ha yarın geçecek deniyordu şimdi de aynı şeyler söyleniyor. yeni alacaklar kendini riske atacak veya almıyacak. eskiler içinse sorun yok zaten girmiş giren ve yüksek orandaki ücret değişikliklerini haber etmek zorundalar o zaman takmayın. ben kendi adıma gprs bağlantısı ile telefonu bile amorti ettim. hele eczanelerde kullananlar bir buçuk ayda amorti ettiler. bunun üstüne paralıya dönse çok dokunmaz herhalde. artı bir not benim bildiğim c.u. son zamandaki kendine giren kazıkları çıkarıp ıslatıp başkalarına bölüştürecektir.
cem uzan bu kazıkları sokmaya başladı şimdi sadece dua edelim gprs kazığı en geç ve en acıtmayanından olsun kullanmadıgım halde gprsi kapattırmaya kıyamıyom beleş gibi yaaa zam gelince bakalım durum değişecekmi
100 olsun düz olsun :)))
zam gelsin bakalim gecen ay gprs gocunce 145den baglandım en fazla 2-3saat ve 4-5gun faturamda 15M internet parası geldi eskiden nasıl az geliyodu anlamadım ADSL gelene kadarki benim oturdugum yere gelmesi 2010u bulur Telsime devam isterse 22,5olsun (100 olsun duz olmasın 22,5 olsun yamuk olsun)
yamuk düz bi olay olmadan ödüyoz o parayı dur bakalım daha neler görücez
ulan erin biri bi fışkı atıyo herkes zıplıyor Bu saçma TOPİCLERİ Kilitleyin Admin arkadaşlar. Boşuna zaman öldürüyoruz bizde bunları okuyup.
biz burda erin attıgını tartışmıyoz ne kadar olucağını değil ne zaman geliceğini okumuyorsun sanırım aralık sonda zam gelcek ama çok sert olucak
Hiçbirşey belli olaz.Belli olsaydı şimdi çoğunun kafadan attığı gibi 25 500 olurdu(?) Zam yaparken haber vermese napacaz davamı açacaz. Yetkileri var kardeşim. Buna hazırlıklı olun ona göre. Düşünün bakalım telefon tarifelerine zırt diye zam yapmıyomu? Haber mi veriyor.İYİ OKUYUN ŞİMDİ. TURKCELL BİLE HABER VERMEDEN GPRS TARİFERSİNE ZAM YAPMIŞTI. Bakınız eski topikler. Turkcele bile güven yok.
BUNU DA İYİ OKUYUN.ESKİ TOPİKLERDEN: Birde olayların şu kısmı var.1994te turkcell kuruldu ve 1997 yılında aile büyüklerine hiç araştırmadan herkes onu kullanıyor diye iki tane hat aldık.Daha sonra çevremizdeki çoğu insanda 2aaa her yerde çekiyor' diye gitti bunu aldı.2000 yılına gelince insanlarda hazırkart çılgınlığı başladı.2001de bizbizecell ile piyasada monopol olmayı başardı. Bizbizecellden ve kontörbizdende başka elle tutulur hiç bir kampanyası olmayan turkcell sırf herkes kullanıyor her yerde çekiyor diye bunu alıyor.Şu konuda turkcelli haklı buluyorum.Kullanıcıların eğitim problemine bakıyorumda genellikle avrupada tedavülden kalkmış 8 ve 3 ile başlayan sadece görüntü unsuru olan nokiaları kullanan cahil ve bilinçsiz bir bir kullancı profiline sahiptir.İnsanlara bir cep telefonuyla neler yapabileceklerini söylüyorum onların bile inanası gelmiyor çünkü dünyadan bir haberler. Alo diyor mu diyor sms yolluyor mu?eh arkadaşlarına karşı 500-600 milyona telefon aldım bak karizmatik hiç bir özelliği yok ama havası yeter.Yani böyle bir profile sahip gsm operatörü de kar maksimizasyonu için elinden geleni yapar.Bana gelince ben telefonda ne mi yapıyorum.Sizin bir zamanların jetbittsini evire çevire vatandaşa shubuo ile smsle yolladığınız haberleri ücretsiz alıyorum hem de TV yayını olarak hem de badava.Cebit fuarının ana sponsoru olan turkcell insanların daha fazla araştırmaması için gprs ücretine tüketicisine bildirmeden (faturamda 5000tl ile ücretlendirilen tutar günü turkcellin sitesinden herhangi bir bildiri yok) faturalara yansıtıyor.Şimdi benim gibi bir çok öğrenci daha fazla araştırması için 5 milyon gibi bir ücrete ayda 1 gb a yakın veri transferi gerçekleştiriyoruz.Aslında cebit gibi bir fuara sponsor olmayıp reklamlarla vatandaşa yansıtacağına diğerleri eğitim için tüketicilerine böyle bir hizmeti sunuyorlar.Öğrenci tarifesi diyorsunuz.Diğer tüm operatörlerde öğrenci tarifesi diye bir şey var ve sms %50 indirimli.Kampuscell diye bir zırva var.Karşı tarafında faturalı ve öğrenci olması gerekiyor deniliyor.Şimdi düşünün bu ekonomik şartlarda insanlar nasıl olsun faturalı hatlarla uğraşsın.Birde faturalı olanların da çoğu zamanında anneleri ve babaları üzerine alınmış hatlardır.Sonuç olarak kampuscellden hiç bir şekilde yararlanamamaktayız.Dün bir arkadaşıma 250 kontör aldım arkasını kazıdım aaaa o da ne beş kontör kazanmışsınız yazıyor.Bakıyorumda ben diğer hattımda bir mesaj gönderiyorum diye günde 10 kontör gönderiyor.Yani 5 kontör doya doya konuş. İki hafta önceydi tam hatırlayamıyorum babamız arabaya benzin aldı.Hediye olarakta 6 kontör(faturalı diye 1,5 dakika) birde baktım göndermek için iki kontör harcamak gerekiyormuş.Pes dedim yani bu kadarı da olmaz diyorum.Okula gidip gelirken belediye otobüslerinin duraklarının oldukları panolara 10000 kontör hediye yazmışsınız. Şu olaya şöyle baktığımız zaman türkiyede 2 milyon abone buna kayıt olmak için 2 kontör harcasa 4 milyon kontör yapar ki hazırkart abonesi 13 milyon olduğunu varsayarsak düşünün artık kontör kazanmak için ortalama 15 milyon kontör harcandığını varsaysak turkcell yapmış olduğu kampanyayı bir şekilde sizin üzerinizden fazlasıyla çıkartmış oldu.Olaya birde kar marjını düşük tutup 250 kontörü 19,500bintl den sattığını varsaydığımız zaman ciroda ciddi bir nakit artışının olduğunu görüyoruz.Yani sonuç olarak bu kampanyada vatandaşın çıkarına değil zararınadır.Şöyle bir bakıyorumda olumsuzlukları yazıyorumda bitecek gibi değil.Aslında yazılacak daha çok şey var ama herneyse bende diğerleri gibi gözümü yumup hayat ne güzel her şeyi oluruna bırakıp geçiştirse miydim?Hakkımız olan bir dünyada yaşamak haklarımızı aramak suç mu?Bunu da bu kadar yazdık emek harcadık ama turkcell yine otomesaj yollar.Belki bir kaç kişi okurda faydalanır. Cengiz ÜRKMEZ 0533 619 44 04
+1 abi son derece açık ve anlaşılır oldu umarım
bu taridfe degisiklikleri ile ilgili arkadasim 3 gun once telsimi aradi ona telefonda soylediler ve 3 gun sonrada basladi bu kaziklar yani gprse geleck dedikleri zamda dogrudur.
ne zaman geleceğini haber verirlermi acaba giren arkadaşlara iletsek ben zaten girmiiyorum ne işim olur