Şimdi Ara

Hadi hep beraber Tiyatro’ya..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gizli Hayatlar Sahnesi
    16 Aralik 2007 - 20:30 (Premier)
    Tiyatro baska bir yer bu oyunu ile günümüz modern tiyatrosuna yeni bir tarz armagan ediyor..
    Absurd ve gerçeküstü etkilenimli Avant-garde bir oyun olan “Gizli hayatlar sahnesi” kisa zamanda çok sey anlatan ve farkindalik yaratan tavriyla tiyatro’ya yeni bir soluk getiriyor.
    Oyun, günümüz insaninin yasarken hissedemedigi hatta farkina varamadigi hayati gerçeküstü bir hikaye ile yer yer siir tadında yer yer gerilim içinde anlatiyor..
    Oyunun her anında var olan derin duygular yerini saskınliga, degisik hayatlari hissetmenize ve sürpriz gelismelere birakabilir..
    Yazan, yöneten ve oynayan : Tarkan ÇUHACI
    Süre : 45 dakika
    Oyun bileti için lütfen asagidaki numaradan Rezervasyon yaptiriniz.
    Halkla iliskiler sorumlusu
    Ayça UZEL - 0535 237 07 10
    Bilet fiyati : 10Ytl..
    Cem safran sahnesi
    Istiklal caddesi Rumeli han No:88/4 Kat 2 BEYOGLU/IST (Aga camii yanindaki pasaj)
    www.tiyatrobaskabiryer.com
    info@tiyatrobaskabiryer.com tiyatrobaskabiryer@yahoo.com

• En son Menan Cinleri'ni izlemiştim tiyatro olarak. Bu da güzele benziyor. En yakın zamanda gideceğim inşallah hocam. Topic için teşekkürler
  • merhabalar. tiyatroyla ilgili bir başlık açılmış olduğunu gördüm ayrıca başlık açmadım. umarım msjım görülür ve cevap alabilirim:)
    "dokuz ay son gün" diye bir oyun başlıyor haberiniz var mı? istanbul ve ankarada oynuyor. ancak ankarada hangi sahnede olduğunu bir türlü bulamadım. bilgisi olan beni de aydınlatabilir mi?
    ayrıca oyunu izleyenler de varsa fikirlerini belirtirse çok sevinirim...
    saygılar...
  • tekrar merhaba:) kendi sorumun cevabını kendim vermiş durumdayım. belki siz de ilgilenirsiniz diye buraya da yazmak istedim.www.dokuzaysongun.com oyunun web sitesi. istediğiniz bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
  • Ankara da tiyatroyu sevdirmek için çok uğraştılar bir ara ama bu ilgi meselesi bence insanın içinden gelecek.
  • ya ben öyle olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası. ankaralılar tiyatroyu seviyor bence. özellikle devlet tiyatrolarında bir oyuna yer bulmak için program açıklanır açıklanmaz hemen bilet almak gerekir. turnedeki özel tiyatrolarda da öyle. özellikle iyi oyunlara yer bulmak çok zor oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedna_mb

ya ben öyle olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası. ankaralılar tiyatroyu seviyor bence. özellikle devlet tiyatrolarında bir oyuna yer bulmak için program açıklanır açıklanmaz hemen bilet almak gerekir. turnedeki özel tiyatrolarda da öyle. özellikle iyi oyunlara yer bulmak çok zor oluyor...

kesinlikle katılıyorum...Ne zaman tiyatroya gitmeye karar versem gidince hiç yer bulamıyorum ama en fazla 2 hafta kala biletler bulunabiliyor...Bu arada şu an gösterimde olan oyunlardan tavsiye edecekleriniz varmı?Bu oyunun süresi geçmişte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onunda tiyatroyla ilgilenenler bişeyler yazmaya başladı:) dokuz ay son gün 19-20 ocakta sanırım ankarada. ben gitmeyi düşünüyorum. onun dışında yıldız kenterin ben anadolu oyunu görülmesi gereken bir oyun. yıldız kenterin performansı şüphesiz ki mükemmel. sunay akın geliyor yakın zamanda odtü-vişnelik e. gerçekten çok güzeldi. tavsiye edebilirim onu da...
    devlet tiyatrosunda ise aşk-ı memnu ya gittim bu yıl fena değildi. yaşamak mı yoksa ölmek mi nin de çok güzel olduğunu söylediler ancak ben de henüz gidemedim...bir de kanlı nigar. çok yaygın bir oyun izlemiş de olabilirsiniz.şimdilik aklıma gelenler bunlar. siz de paylaşırsanız sevinirim...
  • Scapin'in Dolapları,
    26 Ocak 2008 Cumartesi'den itibaren her cumartesi saat 18:00'da
    Sariyer Halk Eğitimi Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi'nde.
    Bütün tiyatroseverleri oyunumuza bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi içinwww.shem-tk.org

• Merhaba Arkadaşlar
    Bu başlığı aktif tutmak için mesaj atıyorum ama ilgilenen pek yok galiba. Yine de ben son haberleri yazmak istiyorum.
    Haftasonu Haluk Bilginer'in oyununa gittim; Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler'e. Haluk Bilginer hayran olunacak bir oyuncu gerçekten. Vahide Gördüm'le beraber oynuyorlardı. Belki rolünden dolayı olabilir ama onun performansı tam yerinde değil gibiydi.
    Ayrıca ilgilenenlere duyurulur!!! Mayıs ayında Genco Erkal Sivas'93 ile tekrar Ankara'ya geliyor.
    Lütfen sizde tiyatro ile ilgili haberleri paylaşın. Mart ayında Ferhan Şensoy gibi bir çok iyi tiyatrocunun tek kişilik gösterileri gelmiş Ankara'ya ama haberimiz olmadı.
    Bol paylaşımlı günler diliyorum:)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.