Şimdi Ara

Hadi Herkes Bi Espiri Yapsın Gülelim :dd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakiriz diye demiyorum ama az önce kardeşimin üstüne çaydanlık döküldü ısındım diye sevindi lan.

• Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen.

Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım euro
    adamın biri donmuş,
    karısıda tanqa. zaaaaaaaaaaaaaaa xDé xDé xDé
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

adamın biri donmuş,
    karısıda tanqa. zaaaaaaaaaaaaaaa xDé xDé xDé

Alıntıları Göster
    Kırmızı başlıklı kızla pitbull evlenirse çocukları redbull olur hadi eyv.
  • Sünneçi de ne dese beğenirsin, vitrine ne koysaydım
  • İki kadın sessizce oturuyorlardı.
    En kısa fıkra
  • Irkçılık yapmayı cool olmak sanan tipler türedi iyice memlekette
  • Bi adam yatmış karısı gemiArtılar burdan
  • Bir gün Nasrettin hoca eşeğe ters binmiş ahali sormuş hoca hiç kazan doğurur mu hoca durur mu yaptırmış cevabı ya tutarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüAyfon

Bi adam yatmış karısı gemiArtılar burdan
    taşıma suyla neden değirmne dönmezmiş ?

-çünkü taşımasu küçük bir japon çocuğudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

taşıma suyla neden değirmne dönmezmiş ?

-çünkü taşımasu küçük bir japon çocuğudur.

Alıntıları Göster
    facebook dondurmasını bilen varmı ? ben yedim çok tatlı

• quote:

Orijinalden alıntı: ThelRedlViper

facebook dondurmasını bilen varmı ? ben yedim çok tatlı

Alıntıları Göster
    Temel bi gün doktora gitmiş doktor fitil vermiş ama temel nasıl kullanacağını bilmiyormuş.Doktor bunu makattan al demiş.Temel bozuntuya vermemiş çıkmış dışarıya karısı demiş nasıl kullanacağını biliyor musun diye Temel de doktor makat kakat felan dedi bi şey anlamadım o da ne oliy ki demiş.Karısı temelden bi kere daha sormasını istemiş.Temel doktorun odasına girip bir kere daha sormuş doktor bunu ana...yoldan alın demiş.Doktor gene mahçup olmamak bozuntuya vermemiş.Dışarı çıkmış ama karısı sorunca gene anlamadığını söylemiş.Karısı git len adam gibi sor demiş.Temel utana sıkıla doktorun yanına gidip sormuş ula uşağım doktur biy anlamadım gene demiş doktor imalı bir şekilde temele arkadan almasını söylemiş.Kıt kafalı temel gene anlayıp sormuş doktor sinirlenmiş.Ulan git şunu kıçına so...demiş.Temel dışarı çıkıp karısına ula doktor bana çok kızdü kıçına so...dedi demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Temel bi gün doktora gitmiş doktor fitil vermiş ama temel nasıl kullanacağını bilmiyormuş.Doktor bunu makattan al demiş.Temel bozuntuya vermemiş çıkmış dışarıya karısı demiş nasıl kullanacağını biliyor musun diye Temel de doktor makat kakat felan dedi bi şey anlamadım o da ne oliy ki demiş.Karısı temelden bi kere daha sormasını istemiş.Temel doktorun odasına girip bir kere daha sormuş doktor bunu ana...yoldan alın demiş.Doktor gene mahçup olmamak bozuntuya vermemiş.Dışarı çıkmış ama karısı sorunca gene anlamadığını söylemiş.Karısı git len adam gibi sor demiş.Temel utana sıkıla doktorun yanına gidip sormuş ula uşağım doktur biy anlamadım gene demiş doktor imalı bir şekilde temele arkadan almasını söylemiş.Kıt kafalı temel gene anlayıp sormuş doktor sinirlenmiş.Ulan git şunu kıçına so...demiş.Temel dışarı çıkıp karısına ula doktor bana çok kızdü kıçına so...dedi demiş.

Alıntıları Göster
    O kadar fakiriz ki muzu kabuğuyla yedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradoks-Bozkurt

O kadar fakiriz ki muzu kabuğuyla yedim.

Alıntıları Göster
    Parfüm aldım kokuyordu çöpe attım.
  • Bana rus kızımı türk kızımı deseler direk türk kızı derim çünkü düşünürsem rus kızı derim
  • Bu espriler içime sindi, dışıma barbie.
  • quote:

Bana rus kızımı türk kızımı deseler direk türk kızı derim çünkü düşünürsem rus kızı derim
    Deveye sormuşlar neden boynun eğri, demiş bizde ırsi.
  • quote:

Bana rus kızımı türk kızımı deseler direk türk kızı derim çünkü düşünürsem rus kızı derim
    Temel birgün bakkala gider ve 499 tane sakız ister bakkal sorar neden 500 tane değil ? Temel cevaplar o kadar sakızı kim çiğneyecek ? der
  • O kadar fakiriz ki ailem beni gazeteden 50 kupona almış.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.