Fakiriz diye demiyorum ama az önce kardeşimin üstüne çaydanlık döküldü ısındım diye sevindi lan.
Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım euro
quote:
Orijinalden alıntı: oxygen.
Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım euro
adamın biri donmuş, karısıda tanqa. zaaaaaaaaaaaaaaa xDé xDé xDé
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
adamın biri donmuş, karısıda tanqa. zaaaaaaaaaaaaaaa xDé xDé xDé
Alıntıları Göster
Kırmızı başlıklı kızla pitbull evlenirse çocukları redbull olur hadi eyv.
Sünneçi de ne dese beğenirsin, vitrine ne koysaydım
İki kadın sessizce oturuyorlardı. En kısa fıkra
Irkçılık yapmayı cool olmak sanan tipler türedi iyice memlekette
Bi adam yatmış karısı gemiArtılar burdan
Bir gün Nasrettin hoca eşeğe ters binmiş ahali sormuş hoca hiç kazan doğurur mu hoca durur mu yaptırmış cevabı ya tutarsa
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüAyfon
Bi adam yatmış karısı gemiArtılar burdan
taşıma suyla neden değirmne dönmezmiş ?
-çünkü taşımasu küçük bir japon çocuğudur.
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
taşıma suyla neden değirmne dönmezmiş ?
-çünkü taşımasu küçük bir japon çocuğudur.
Alıntıları Göster
facebook dondurmasını bilen varmı ? ben yedim çok tatlı
quote:
Orijinalden alıntı: ThelRedlViper
facebook dondurmasını bilen varmı ? ben yedim çok tatlı
Alıntıları Göster
Temel bi gün doktora gitmiş doktor fitil vermiş ama temel nasıl kullanacağını bilmiyormuş.Doktor bunu makattan al demiş.Temel bozuntuya vermemiş çıkmış dışarıya karısı demiş nasıl kullanacağını biliyor musun diye Temel de doktor makat kakat felan dedi bi şey anlamadım o da ne oliy ki demiş.Karısı temelden bi kere daha sormasını istemiş.Temel doktorun odasına girip bir kere daha sormuş doktor bunu ana...yoldan alın demiş.Doktor gene mahçup olmamak bozuntuya vermemiş.Dışarı çıkmış ama karısı sorunca gene anlamadığını söylemiş.Karısı git len adam gibi sor demiş.Temel utana sıkıla doktorun yanına gidip sormuş ula uşağım doktur biy anlamadım gene demiş doktor imalı bir şekilde temele arkadan almasını söylemiş.Kıt kafalı temel gene anlayıp sormuş doktor sinirlenmiş.Ulan git şunu kıçına so...demiş.Temel dışarı çıkıp karısına ula doktor bana çok kızdü kıçına so...dedi demiş.
quote:
Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray
Temel bi gün doktora gitmiş doktor fitil vermiş ama temel nasıl kullanacağını bilmiyormuş.Doktor bunu makattan al demiş.Temel bozuntuya vermemiş çıkmış dışarıya karısı demiş nasıl kullanacağını biliyor musun diye Temel de doktor makat kakat felan dedi bi şey anlamadım o da ne oliy ki demiş.Karısı temelden bi kere daha sormasını istemiş.Temel doktorun odasına girip bir kere daha sormuş doktor bunu ana...yoldan alın demiş.Doktor gene mahçup olmamak bozuntuya vermemiş.Dışarı çıkmış ama karısı sorunca gene anlamadığını söylemiş.Karısı git len adam gibi sor demiş.Temel utana sıkıla doktorun yanına gidip sormuş ula uşağım doktur biy anlamadım gene demiş doktor imalı bir şekilde temele arkadan almasını söylemiş.Kıt kafalı temel gene anlayıp sormuş doktor sinirlenmiş.Ulan git şunu kıçına so...demiş.Temel dışarı çıkıp karısına ula doktor bana çok kızdü kıçına so...dedi demiş.
Alıntıları Göster
O kadar fakiriz ki muzu kabuğuyla yedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Paradoks-Bozkurt
O kadar fakiriz ki muzu kabuğuyla yedim.
Alıntıları Göster
Parfüm aldım kokuyordu çöpe attım.
Bana rus kızımı türk kızımı deseler direk türk kızı derim çünkü düşünürsem rus kızı derim
Bu espriler içime sindi, dışıma barbie.
quote:
Bana rus kızımı türk kızımı deseler direk türk kızı derim çünkü düşünürsem rus kızı derim
Deveye sormuşlar neden boynun eğri, demiş bizde ırsi.
quote:
Temel birgün bakkala gider ve 499 tane sakız ister bakkal sorar neden 500 tane değil ? Temel cevaplar o kadar sakızı kim çiğneyecek ? der
O kadar fakiriz ki ailem beni gazeteden 50 kupona almış.