herkes eskisi gibi digimon rpg ye girmek istemiyor mu? lütfen digimon rpgye girin korelilere bu oyunu bırakmayın metalgerurumonun yöntemini kullanın 1 lvl başlıycaz demeyin ben size yardim ederim eskisi gibi olsa ne güzel olur bi düşünün ve kingdiablo ve burnaldinhonun buradaki nicki neydi lütfen girmeye çalışın oyunda ben türk görmek istiyorum oyundaki nickim firstlady1 beni bulun size yardim edim. özellikle kingdiablo burnaldinhonun ve dj efecanın oynamasını istiyorum ve zahmet olmazsa girdiginizde nicklerinizi solermisiniz türkleri görim diye lütfen girin
Drift City'e devam ediyorum büyük kavgalar çıkıyor oyunda milletle kavga ediyorum sinirlerim boşalıyor
Digimonda(Kore) klon öğrenemedikten sonra girmenin anlamı yokki Nasıl olsa banlıyorlar emeğinle kasmak saçmalık olur
quote:
Orijinalden alıntı: djefecan
Drift City'e devam ediyorum büyük kavgalar çıkıyor oyunda milletle kavga ediyorum sinirlerim boşalıyor
Digimonda(Kore) klon öğrenemedikten sonra girmenin anlamı yokki Nasıl olsa banlıyorlar emeğinle kasmak saçmalık olur
Alıntıları Göster
Kopyalamayı çok istiyorsan kendin öğreneceksin.
Oyuna gelenlerin S1'de başlamasını öneririm.Shout'a yazıyorum Kore'lilerle konuşuyorum 5 gündür banlanmadım.S2'de normalden yazdığımın ertesi günü banlanıyordum.
Tamer 56 oldu bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
Oyuna gelenlerin S1'de başlamasını öneririm.Shout'a yazıyorum Kore'lilerle konuşuyorum 5 gündür banlanmadım.S2'de normalden yazdığımın ertesi günü banlanıyordum.
Tamer 56 oldu bu arada.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: YıLMaZ
Tamer 56 oldu bu arada.
sen kendin mi öğrenmiştin sanki klonlamayı yoksa başkasından öğrenmemişmiydin(yabancılardan)?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: YıLMaZ
Tamer 56 oldu bu arada.
sen kendin mi öğrenmiştin sanki klonlamayı yoksa başkasından öğrenmemişmiydin(yabancılardan)?
Alıntıları Göster
Kendim öğrendim. O yöntemi ben ve metalgarurumon denedik ve çalışmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
Kendim öğrendim. O yöntemi ben ve metalgarurumon denedik ve çalışmadı.
Alıntıları Göster
bir program vs mi kullanıyorsunuz? bare onu söyle ama sanmıyorum onu da diyeceğini Alman bir arkadaşım 2 kişi gerektiğini söylemişti klonlamak için 8-9 ay önce ... Hatta öğretebilirim demişti tırstığım için istememiştim
quote:
bir program vs mi kullanıyorsunuz? bare onu söyle ama sanmıyorum onu da diyeceğini Alman bir arkadaşım 2 kişi gerektiğini söylemişti klonlamak için 8-9 ay önce ... Hatta öğretebilirim demişti tırstığım için istememiştim
Alıntıları Göster
metal garurumon un yöntem çalışmıyor o yöntem ile ip imi 78 lide yaptım ama nafile
quote:
Orijinalden alıntı: Dead Or Alive
metal garurumon un yöntem çalışmıyor o yöntem ile ip imi 78 lide yaptım ama nafile
Alıntıları Göster
78 li ipler de mi banlandı acaba
quote:
78 li ipler de mi banlandı acaba
Alıntıları Göster
evet
quote:
Orijinalden alıntı: dalmiquto
evet
Alıntıları Göster
hadi herkez digimon rpg ye demesi kolay
quote:
Orijinalden alıntı: dalmiquto
evet
Alıntıları Göster
hayir ben giriyorumm
quote:
Orijinalden alıntı: lalelim
hadi herkez digimon rpg ye demesi kolay
Alıntıları Göster
bend e bugün giremedim ama normalde işe yario heralde patchden dolayi ve siz girin ben size yardim ederim
quote:
Orijinalden alıntı: blackwargreymon
bend e bugün giremedim ama normalde işe yario heralde patchden dolayi ve siz girin ben size yardim ederim
Alıntıları Göster
kotasızlar için oyunu yükleyip oyuna girememek bişi ifade etmez ama eğer bu kotalının başına gelirse felaket olur
quote:
Alıntıları Göster
patch mi geldi bende gözükmüyor bile
quote:
sen onu bi metalgarurumona daniş ve bu arada o benim kuzenim sorim ona
quote:
Orijinalden alıntı: lalelim
kotasızlar için oyunu yükleyip oyuna girememek bişi ifade etmez ama eğer bu kotalının başına gelirse felaket olur
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: eroxonline
kotalılara örnek olarak beni gösterebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Dead Or Alive
quote:
Orjinalden alıntı: eroxonline
kotalılara örnek olarak beni gösterebilirsin
Alıntıları Göster
ya kardeşim ne saçmalıyorsun oyuna gireiyoruz diyoruz hala gelın yardım edıcem diyorsun Allah bilir ediceğin yardımde +2 tokomon dropudur :D nese ytartışma başlatmaya gerek yok amerıka serverını beklicez artıkın :D