Şimdi Ara

hadi herkes digimon rpg ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes eskisi gibi digimon rpg ye girmek istemiyor mu? lütfen digimon rpgye girin korelilere bu oyunu bırakmayın metalgerurumonun yöntemini kullanın 1 lvl başlıycaz demeyin ben size yardim ederim eskisi gibi olsa ne güzel olur bi düşünün ve kingdiablo ve burnaldinhonun buradaki nicki neydi lütfen girmeye çalışın oyunda ben türk görmek istiyorum oyundaki nickim firstlady1 beni bulun size yardim edim. özellikle kingdiablo burnaldinhonun ve dj efecanın oynamasını istiyorum ve zahmet olmazsa girdiginizde nicklerinizi solermisiniz türkleri görim diye lütfen girin

• he bu arada o metalgarurumon ve msnim legend_blackwargreymon_@hotmail.com ekleyin tartışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwargreymon

he bu arada o metalgarurumon ve msnim legend_blackwargreymon_@hotmail.com ekleyin tartışalım
    Ben Cabal Online na basladim
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0LDİ4R

Ben Cabal Online na basladim

Alıntıları Göster
    Drift City'e devam ediyorum büyük kavgalar çıkıyor oyunda milletle kavga ediyorum sinirlerim boşalıyor

Digimonda(Kore) klon öğrenemedikten sonra girmenin anlamı yokki
    Nasıl olsa banlıyorlar emeğinle kasmak saçmalık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

Drift City'e devam ediyorum büyük kavgalar çıkıyor oyunda milletle kavga ediyorum sinirlerim boşalıyor

Digimonda(Kore) klon öğrenemedikten sonra girmenin anlamı yokki
    Nasıl olsa banlıyorlar emeğinle kasmak saçmalık olur

Alıntıları Göster
    Kopyalamayı çok istiyorsan kendin öğreneceksin.

Oyuna gelenlerin S1'de başlamasını öneririm.Shout'a yazıyorum Kore'lilerle konuşuyorum 5 gündür banlanmadım.S2'de normalden yazdığımın ertesi günü banlanıyordum.

Tamer 56 oldu bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Oyuna gelenlerin S1'de başlamasını öneririm.Shout'a yazıyorum Kore'lilerle konuşuyorum 5 gündür banlanmadım.S2'de normalden yazdığımın ertesi günü banlanıyordum.

Tamer 56 oldu bu arada.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YıLMaZ

Tamer 56 oldu bu arada.

sen kendin mi öğrenmiştin sanki klonlamayı yoksa başkasından öğrenmemişmiydin(yabancılardan)?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YıLMaZ

Tamer 56 oldu bu arada.

sen kendin mi öğrenmiştin sanki klonlamayı yoksa başkasından öğrenmemişmiydin(yabancılardan)?

Alıntıları Göster
    Kendim öğrendim.
    O yöntemi ben ve metalgarurumon denedik ve çalışmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Kendim öğrendim.
    O yöntemi ben ve metalgarurumon denedik ve çalışmadı.

Alıntıları Göster
    bir program vs mi kullanıyorsunuz? bare onu söyle ama sanmıyorum onu da diyeceğini
    Alman bir arkadaşım 2 kişi gerektiğini söylemişti klonlamak için 8-9 ay önce ...
    Hatta öğretebilirim demişti tırstığım için istememiştim

• quote:

bir program vs mi kullanıyorsunuz? bare onu söyle ama sanmıyorum onu da diyeceğini
    Alman bir arkadaşım 2 kişi gerektiğini söylemişti klonlamak için 8-9 ay önce ...
    Hatta öğretebilirim demişti tırstığım için istememiştim

Alıntıları Göster
    metal garurumon un yöntem çalışmıyor o yöntem ile ip imi 78 lide yaptım ama nafile

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

metal garurumon un yöntem çalışmıyor o yöntem ile ip imi 78 lide yaptım ama nafile

Alıntıları Göster
    78 li ipler de mi banlandı acaba

• quote:

78 li ipler de mi banlandı acaba

Alıntıları Göster
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalmiquto

evet

Alıntıları Göster
    hadi herkez digimon rpg ye demesi kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalmiquto

evet

Alıntıları Göster
    hayir ben giriyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

hadi herkez digimon rpg ye demesi kolay

Alıntıları Göster
    bend e bugün giremedim ama normalde işe yario heralde patchden dolayi ve siz girin ben size yardim ederim
  • quote:

bend e bugün giremedim ama normalde işe yario heralde patchden dolayi ve siz girin ben size yardim ederim

Alıntıları Göster
    kotasızlar için oyunu yükleyip oyuna girememek bişi ifade etmez ama eğer bu kotalının başına gelirse felaket olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    patch mi geldi bende gözükmüyor bile
  • quote:

Alıntıları Göster
    hep verdim yine veriyorum oyundaki nickim firstlady1 ve laser1 msn im legend_blackwargreymon_@hotmail.com

• quote:

hep verdim yine veriyorum oyundaki nickim firstlady1 ve laser1 msn im legend_blackwargreymon_@hotmail.com

Alıntıları Göster
    sen onu bi metalgarurumona daniş ve bu arada o benim kuzenim sorim ona

• quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

kotasızlar için oyunu yükleyip oyuna girememek bişi ifade etmez ama eğer bu kotalının başına gelirse felaket olur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

kotalılara örnek olarak beni gösterebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

kotalılara örnek olarak beni gösterebilirsin

Alıntıları Göster
    ya kardeşim ne saçmalıyorsun oyuna gireiyoruz diyoruz hala gelın yardım edıcem diyorsun Allah bilir ediceğin yardımde +2 tokomon dropudur :D nese ytartışma başlatmaya gerek yok amerıka serverını beklicez artıkın :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.