herkes eskisi gibi digimon rpg ye girmek istemiyor mu? lütfen digimon rpgye girin korelilere bu oyunu bırakmayın metalgerurumonun yöntemini kullanın 1 lvl başlıycaz demeyin ben size yardim ederim eskisi gibi olsa ne güzel olur bi düşünün ve kingdiablo ve burnaldinhonun buradaki nicki neydi lütfen girmeye çalışın oyunda ben türk görmek istiyorum oyundaki nickim firstlady1 beni bulun size yardim edim. özellikle kingdiablo burnaldinhonun ve dj efecanın oynamasını istiyorum ve zahmet olmazsa girdiginizde nicklerinizi solermisiniz türkleri görim diye lütfen girin
bir program vs mi kullanıyorsunuz? bare onu söyle ama sanmıyorum onu da diyeceğini Alman bir arkadaşım 2 kişi gerektiğini söylemişti klonlamak için 8-9 ay önce ... Hatta öğretebilirim demişti tırstığım için istememiştim
metal garurumon un yöntem çalışmıyor o yöntem ile ip imi 78 lide yaptım ama nafile
78 li ipler de mi banlandı acaba
evet
hadi herkez digimon rpg ye demesi kolay
hayir ben giriyorumm
bend e bugün giremedim ama normalde işe yario heralde patchden dolayi ve siz girin ben size yardim ederim
kotasızlar için oyunu yükleyip oyuna girememek bişi ifade etmez ama eğer bu kotalının başına gelirse felaket olur
sen onu bi metalgarurumona daniş ve bu arada o benim kuzenim sorim ona
quote:
Orjinalden alıntı: eroxonline
kotasızlar için oyunu yükleyip oyuna girememek bişi ifade etmez ama eğer bu kotalının başına gelirse felaket olur
kotalılara örnek olarak beni gösterebilirsin
ya kardeşim ne saçmalıyorsun oyuna gireiyoruz diyoruz hala gelın yardım edıcem diyorsun Allah bilir ediceğin yardımde +2 tokomon dropudur :D nese ytartışma başlatmaya gerek yok amerıka serverını beklicez artıkın :D