Bildirim
Haf 912 - level 10 gts - carbide 400R hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Ses konusunda nasıl peki? -
hocam 3 fanla birlikte geliyor gayet sessiz zaten ben 2 tane de üs kısmına taktım ve fan kontrolcüyle kullanıyorum zaten sessızdi sonra daha iyi oldu tabi -
Anladım bi kaç yorum daha bekliyorum aslında 400 r ile level 10 gts arasıdna kaldım masam 50 cm yani 400r sıgmaz mecbur cekmece iptal olacak gibi -
400r gercektende büyük bir kasa ben masa değşmek zorunda kaldım:D -
Farklı konulardan yorumlara baktım 400R kesin karar kıldım gibi fakat çekmeceye elveda -
hocam araştırın iyice emin olun öyle alın ama ben cok memnunum yani -
400r derim Kullanıyorum
Soğutma çok iyi 9 fan kapasitesi var ve 9 fanla kullanıyorum çok iyi soğutma sağlıyor!
ses için çok olur dersen ben o kadar etkilenmiyorum
Corsair özel sessiz fan serisi alırsan hiç ses duymazsın
ayrıca kaliteli malzeme ve sade tasarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: wafwaf18
Farklı konulardan yorumlara baktım 400R kesin karar kıldım gibi fakat çekmeceye elveda
Bende Bilgisayar masasının ekini söktüm printer v.s için olan
salondan bi sehpa kaptım -
400 R (Nokta).
Malzeme kalitesi, sessizlik ve işçilik olarak, CORSAIR kasa üretiminde; en büyük firmaların başında geliyor.3' ü arasından, 400R iyi bir seçim olacaktır.
Ama biraz daha bütçeyi yükseltebilirseniz ve şeklini beğenirseniz; CORSAIR VENGEANCE C70' de çok güzel bir kasadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Haziran 2013; 20:03:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X