Şimdi Ara

Haf 922??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar...uzun bir süredir haf932 düşünüyordum...fakat spedo çok hoşuma gitti ve onda karar kılmıştım...ancak sistemi yurtta kullanacağım yer problemi olcak diye full tower sevdasından vazgeçer gibi oldum...dolayısyla da başlıkta belirttiğim haf 922 ye yöneldim...bu kasanın abisinden ya da spedodan ciddi bir farkı olur mu soğutma açısından...kasa içerisinde gtx480 ve i920 olcak ve ikisi de oc li olcak ve sistem yüksek ihtimal çok nadir kapanacak... durum böyle..bana bi yol gösterin üstadlar....922 harici çözümlere de açığım..
    cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Not:922 alırsam yan kapağa 1 adet 20cm fan ya da kasa tabanına 1 adet 12cm fan alıcam ekran kartına bi nebze faydası olsun diye :)) işlemci soğutucusu xigmatek dark knight ya da blader...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 3 Ağustos 2010; 16:26:48 >

• bende yaklasık 1 ay önce aldım 922 yi soğutması genişliği ve yüksekliği gayet iyi ekran kartı olarak 4850 war 21 santim yaklasık 11 12 cm var hdd bloguna // xigmatek dark knight işlemci sogutum cok rahat sigiyor yan kapağa ise yaklasık 4 cmlik bosluk war

tavsiye ederim sogutması ve sessligi tatmin edici umarım yardimci olabilmişimdir. He bu arada tabanda 14 cm lik fan war ekran kartı 45 derece bosta oda sıcaklıgı 34 derece 4850 icin iyi deger .:)
  • @wolkan_rx7
    ilk yorum tatmin edici ve ikna edici oldu teşekkürler :))

evet başka yorumlara tavsiyelere de açığım arkadaşlar yorumları bekliyorum...saygılar...iyi forumlar...
  • Dostum 922 kullanmadım ancak su anda 932 sahibiyim ciddi anlamda soyluyorum yatağımdan bile ödün veririm ama 932 den vazgeçmem artık:DAyrıca HAF X geliyor 932 sever birisi olarak X verisyonunda çok istediğim içinide siyaha geliyor.Kafanı karıştırmayalım şimdi X le filan bence alıcaksan CM diyorsan varsın yer kaplasın ilerde bile değerini anlıcaksın 932 al hazır X de çıkıyor artık 922 para verme.Şahsi fikrim bu yönde.Tabi madem yer sorun etme dedik biraz daha bekle HAF X al en temizi.:D
  • dostum 932 sığmıyor sanırım spedo da sığmıyor..yerde de kullanmak istemiyorum çok fazla toz war çünkü nası yapcam bilmiyorum bakalım...
    bu arada X gelene kadar ben coktan sistemi almış olurum...temmuzda stoklara giricek demişti vatan agustosa girdik daha hala belli diğil diyolar... Haf X i ben de cok beğendim bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık Cooler Master Haf X 942
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.