Ben şimdi o jetplate6'i de aldım (senin blok yeni olduğu için zaten içinde bu jetplate var) Xspc Raystorm'da geldi. Testleri inceledim ama evde kendi yaptığım en güzelidir babında bakacağız Ek Supreme HF'mı daha iyi yoksa Xspc Raystorm'mu? Full nickel olduğu için HF daha iyi olacak muhtemelen ama Raystorm Acetal olanı tokatlamış Nickel'le de estetik olarak Raystorm çok daha güzel olduğu için 2-3 derecelik fark kabul edilebilir. F/p olarak ben düşünen herkese Xspc ürünlerini tavsiye ederim, kalite problemi de yok. Bloklar arasında Raystorm'da bu anlamda şu aralar ilk iki tercihten biri olmalı.
Evet Raystorm blok F/P olarak mükemmel bence de. Altına LED konulabiliyor olması ile görselliği de süper. Almadan önce onu da düşünmüştüm fiyatı cezbetmişti, ama EK bambaşka ya kafaya takmıştık bir kere.
@black.rain Tecrübelerinizi duymak yardımcı olmak demektir tabi hocam. Aynen dediğiniz gibi çok zahmetliymiş bu iş. Hele acemi biri için daha da zor. Başlamadan önce şöyle yaparım böyle yaparım diyorsunuz ama uygulamada bir sürü engel çıkıyor karşınıza. Benim başta planladığımdan çok farklı oldu mesela şu an. Çalıştığı bile yeter diyorum o derece. 3-5 derece sıcaklığında değilim artık.
dehşet olmuş hocam
takip
Her Eve Lazım.
taklip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme