< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hafif ticari araç tavsiyesi,önerilerinize ihtiyacım var (2. sayfa)
-
-
Hocam bence araç gayet iyi abim öğretmen köyde kalıyor çocuğu ve eşiyle o yüzden her tatilde memlekete geliyor bebek olduğu içinde büyük araba lazım bunu düşündük 65 e 2016 model 100binde aldık gayet memnun çekiş olsun konfor olsun hoş araç tatillerde 2500km ye yakın yol yapıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizde de bebek var 😃 o yüzden arka koltuk konforunun iyi olması gerek, bu partner ve berlingo aynı araç galiba, ben bunlara da bakayım, yakıt tüketimi ve motor/kasa uyumu da iyi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dizel 90 yada 95bg di sanırım yakıtı kokluyor sakin kullanımla 4 lü tüketimleri ve hatta altını görebilirsiniz uzun yolda vs
Evet partner ve berlingo hemen hemen aynı araç markalar farklı
Ayrıca yan basamak vs olursa da araç yakışıklı duruyor
Arka koltuk yayla gibi :D
Doblo iyidir 4 camı otomatik arka camlar kelebek cam değil.
Arka süspansiyonlar bağımsız ayrıyetten uzun kasasından alırsanız dingil mesafesinden dolayı arka daha konforlu olur.
Ayrıca uzun kasa doblo yüksek hızlarda daha iyi gidiyor kısa kasalar viraja biraz hızlı girdin mi savruluyor.
Üç yıldır kangoo extreme araca biniyorum alacaksan kangoo öneririm bende aile için almıştım. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Olumlu tarafı en az yakan ticari, parça ucuz konforu iyi çekişi güzel. Tek olumsuz tarafı muyane ve hız sınırıquote:
Orijinalden alıntı: c.yilmaz08
Kango olabilir yeni kasaları güzel duruyor. 1.5 dci az yakar diyorlar bende araştırdım bunu da listeye ekleyelim. Teşekkürler
Kangoları bugün inceledim içi çok ferah, bagaj kapasitesi de iyi, hatta hangi modeli bilmiyorum arka koltuklarda bardaklık vardı. Yakıt tüketimi de az dedi kullanıcısı, 90 bg ve 110 bg olanı var. Sizce hangi paket ve kaç bg olanı işimi görür
Kangoo son üretimleri tek tip zaten multix serisi pakete göre aksesuar özellikleri değişmekle beraber 1.5dci euro5 90bg 1.5dci euro6 95bg. Eskiden extreme adı altında üretilenleri vardı, onlarda 6 ileri opsiyonu 90 yada 110bg seçeneği vardı. Fakat bu aracın binilebilir olanı Multix touch paket 2015ve üzeri. Çünkü X5 şanzıman var.
Bendeki 2017 model 110bg extreme paket alacaksan 110luk olanı al 90la göre az yakıyor ve altı vites temizler 140tan başlıyor.quote:
Kangoları bugün inceledim içi çok ferah, bagaj kapasitesi de iyi, hatta hangi modeli bilmiyorum arka koltuklarda bardaklık vardı. Yakıt tüketimi de az dedi kullanıcısı, 90 bg ve 110 bg olanı var. Sizce hangi paket ve kaç bg olanı işimi görür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 15 Eylül 2020; 21:40:26 >
2020 model 10.000 km de fiorinoyu 107.000 TL ye aldım Hepsinden Var !!!youtubeYakışıklı Küçük Ticari Ortak #fiatfiorino #küçükticarihttps://www.youtube.com/watch?v=GD5G0K4FPEw -
Arkadaşlar Merhaba, araç alamadım bir türlü, bütçemi yükseltmeye karar verdim. 1 hafta içinde almam gerekiyor havalar kötüleşti işlerim aksamaya başladı. 1.6 multijet 90000km de doblo premium plus buldum. 130.000 Tl istiyorlar. 4000 Tl hasar kaydı ve yan kapıda vuruk mevcut, 70.000 peşin diğerini kredi çekeceğim, tavsiyeniz ne olur, fiyatlar biraz daha aşağı düşer mi dersiniz, yoksa alayım mı bu aracı. Yorumlarınızı bekliyorum
Up
Up
90bin km'de araca o kadar para vermezdim. Sıfır km 1.6 mjet safeline alın bence.quote:
Arkadaşlar Merhaba, araç alamadım bir türlü, bütçemi yükseltmeye karar verdim. 1 hafta içinde almam gerekiyor havalar kötüleşti işlerim aksamaya başladı. 1.6 multijet 90000km de doblo premium plus buldum. 130.000 Tl istiyorlar. 4000 Tl hasar kaydı ve yan kapıda vuruk mevcut, 70.000 peşin diğerini kredi çekeceğim, tavsiyeniz ne olur, fiyatlar biraz daha aşağı düşer mi dersiniz, yoksa alayım mı bu aracı. Yorumlarınızı bekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 160000 Tlye geliyor. Bütçemin çok üstünde bir rakam, keşke sıfırlar biraz daha uygun olsaydı 😔
1 senedir Fiorino sahibiyiz, iç mekan olarak aileye fazlasıyla yeten bir araç. Bagajı eh işte diyeyim. Dizel motoru yokuşta üzmüyor, ama sollama filan yapılacaksa pek istekli gitmiyor. Koltuklarının tamamen katlanması ile gereken anlarda güzel bir yükleme alanına sahip oluyor. Altı yerden yüksek olduğu için arazi şartlarında güven veriyor. Bana göre güzel bir araç, şu ana kadar memnunum. Ucuz malzemeden yapıldığı için bazen ufak arızalar verse de komik rakamlara yedek parça bulabiliyorum. Konfor beklemeksizin binilirse güzel araçtır, tavsiye ederim.
-
Beni fiorinodan vazgeçiren bagajı oldu. İşim gereği hem katlanır merdiven ve ekipman koymak zorundayım o yüzden fiorinoyu elemek zorunda kaldım.2016 emotion sahibiydim 😊
İlanla bir alakam yok, 1.3 dizel size uyarsa fiyat 10bin daha ucuzlar.
! 2020 Maxi ! 105 lik 6 İleri 185/60/15 Kış Lastik Verilecektir. İlan No: 880618310https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-2020-maxi-105-lik-6-ileri-185-60-15-kis-lastik-verilecektir-880618310/detay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X