Şimdi Ara

Hafif ticari araç tavsiyesi,önerilerinize ihtiyacım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkür ederim ama maxi bakmıyorum, yine de sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptınız hocam aldınız mı araç?

Hafif ticari araç ararken benzinli doblo, rifter, caddy de dahil olmak üzere araştırdım. Peugeot Partner Active(giriş) donanım seviyesi üzerine "Modüler Aile Paketi" eklenmiş olanını, aldım, kullanıyorum. Düşündüğünüz doblo premio plus ile bence, çok bir fark yok. Olan farklar ise bence aradaki parasal farka değecek farklar değil. Doblo kalitesine ve donanımına göre gereksiz pahalı bir araç...

• Merhaba, hala araştırıyorum desem yalan olmaz sanırım. Şansa kredi faizleri yükseldi. Binek araçla işimi göremiyorum problem oluyor. Doblonun sıfırı dünyanın parası olmuş bu arada. İkinci el almak içime hiç sinmiyor. Bir tanıdığım dacia showroomunda dokker 1.6 eco-g olanı görmüş, gidebilirsem yarın inceleyeceğim, darmadağın oldum resmen ya, ikinci el araç almak ne kadar zormuş. Şimdi dediğiniz araca bakacağım. Kaç model olana bakmam gerekiyor, Partneri?

• quote:

Orijinalden alıntı: c.yilmaz08

Merhaba, hala araştırıyorum desem yalan olmaz sanırım. Şansa kredi faizleri yükseldi. Binek araçla işimi göremiyorum problem oluyor. Doblonun sıfırı dünyanın parası olmuş bu arada. İkinci el almak içime hiç sinmiyor. Bir tanıdığım dacia showroomunda dokker 1.6 eco-g olanı görmüş, gidebilirsem yarın inceleyeceğim, darmadağın oldum resmen ya, ikinci el araç almak ne kadar zormuş. Şimdi dediğiniz araca bakacağım. Kaç model olana bakmam gerekiyor, Partneri?

Sıfır doblo, sıfır dokkerdan daha ucuzdur.

Keza doblo dokkerdan daha donanımlı ve konforludur.

Ama 2.elde ucuz bulabilirseniz dokker almak daha mantıklı.

• c.yilmaz08 C kullanıcısına yanıt

Ben 2016 model aldım. 2017 den sonra adblue ya geçtiler. Adblue sistemi de ayrıca dertli bir sistem. Onunla uğraşmak istemem. Sonuçta extra arıza riski. Şuan yeni dizellerde var. Doblo da 2019 veya 2020 de geçti.

Partner için şu gruba bakabilirsiniz satılık çıkıyor.

Facebook ta partner.berlingo.team diye arayın bu gruba üye olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b01 -- 18 Aralık 2020; 10:46:49 >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt

Valla sıfır doblo 1.3 multijet combi easy donanıma 147 bin tl fiyat verdi bayi, netteki liste fiyatı 144 hocam gerisini sen düşün, keşke uygun olsa da alabilsek

• En son görüştüğüm ve indirim istediğim 2.el doblo sarı sitede ilanda 861715525

• Bu arada verdikleri fiyat en son 128.000 olur dendi.

• Hocam, bizim 1,6 doblo ile yolda kalıp motor yaptırdık. Eğer illa ki doblo alacaksanız, yağ pompası sorunu var bilginiz olsun.

• quote:

Bu arada verdikleri fiyat en son 128.000 olur dendi.

pahalı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bayiyle görüştüm. Dokker 1.6 Eco-g Combi modeli için 125.000 tl fiyat verdiler. Ellerinde beyaz renk 2 adet kalmış.

• Hocam al bir 115lik partner , Berlingo bak keyfine ya. 2012 model Berlingo kullanıyorum ben sınıfına göre çok dolu araç. Kamyonet geçiyor ama o senin için sorun olur mu bilmiyorum. Yerin de olsam Doblo almazdım. Allure paket partner al hisset ticarinin gücünü bu arada şehir içinde 5.5 - 5.3 felan yakıyor araç. Ben atak kullanıyorum 6.5 felan oluyor ama kullanıcısına ve kilosuna göre yakıt cimrisi araç.

• RyDeR kullanıcısına yanıt

Şu araç nasıl sizce, sarı sitede ilanı mevcut, bahsettiğiniz araç bu olsa gerek 878056883

• quote:

Şu araç nasıl sizce, sarı sitede ilanı mevcut, bahsettiğiniz araç bu olsa gerek 878056883

Güzel araba hocam. Bunun bir üst paketi daha var zenith geçiyor sanırım cam tavan vs vs. Ama allure paketi de çok hoştur keza ilanda ki arabada anlatıldığı gibiyse güzel . Arabayı bir kullanma şansın varsa tanıdık birinden bir bak derim. Ben aracı ticari araçlı kullanmıyorum sedan gibi biniyorum öyle hoşuma gidiyor araba. Yine de kafana yatmazsa PSA grubu corrierlere bakabilirsin ama içi çok dardır. Partner Berlingo rahatlığı bulman imkansız.

• 1.4 benzinli lpg li fiorino lar için ne diyorsunuz.60 bin liraya 12 ay sıfır faiz yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.