ilk defa psp alacağım.forumda anladığım kadarıyla psp 3000 alınacak,ve kırılan versiyon alınacak.hafıza kartı 8 ve 16 gb lık var .bunların oyunla alakası varmı,yoksa mp3 veya film içinmi şart.kutu içinde hafıza kartı çıkıyormu,birde kırılmış versiyonu hazır almak mantıklımı,gebzede oturuyorum,en yakın nereden almamı tavsiye edersiniz(internet sitesi olabilir).şimdiden teşekürler
Kırılan versiyonu alman daha mantıklı çünkü zaten orijinal alıp kırdırsan da garantisi kaybolacak cihazın, hafıza kartı olarak ise senin tercihine kalmış tüm arşivimi yanımda taşırım diyorsan 16 gb alabilirsin ama bence 8 de makul gayet mantıklı seçimler yapmış olursun bunları yapmış olursan ama istanbulda pek çok yer var alabileceğin fakat gebzeyi bilemem
Yanlış bilgi vermeyin arkadaşa.Garanti gitmez kırdırınca.Servise götürürken versiyonunu silersin öyle verirsin. 16 GB hafıza kartları sorun çıkarıyor.Kasıyor.2 tane 8 lik almak mantıklı olur. Hafıza kartının oyunlarla ilgisi var tabi.Film,müzik vs de oraya gider.Kısaca oyun ve diğer multimedyanın hepsi hafıza kartında olucak. Kutu içinden hafıza kartı çıkmaz. Gebzeyi bilmiyorum ama istanbulda Khalkedon var.Sanırım kargoyla yolluyor.
Yanlış bilgi vermedim zaten yardımcı olmaya çalıştım , garanti gider khalkedon vs gibi dükkanlar sadece dükkan garantisi verir. sony eurasia garantisi vermez yani sen sony centerlara yada teknoloji marketlere götürüp tamir ettiremezsin ayrıca cihaz bozulduktan sonra arkadaş bir de versiyonu silmekle mi uğraşsın ki psp ye alışmaya başlayan birinin downgrade yapıp orj. firmware atması olası değil ?
Peki ben nasıl tamir ettirdim ? 2004 kırılmış PSP'yi brick etmiştim götürdüm verdim tamir ettiler.Hiç bir sorun olmadan geri verdiler.
Zaten onun alacağı psp kapanınca versiyon gidiyor.O yüzden sorun olduğunda kapatır açar versiyon gitmiş olur,adamlara verir yaptırır geri alır