Şimdi Ara

hafıza kartı aldım 8 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafıza kartı aldım 8gb orjinalmidir acaba bu sitenin linki buhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15683

• malesef pspnin icine takmadan orjinalmi degilmi asla anlasilmaz

ama soyle soyliyim 8 gb ms ler turkiyede 120 ytl

senin aldigin 15 dolar sahte olma ihtimali cok yuksek

aldiginda bi bak isllh sahte cikmaz.
  • information a bak unknown yazmıyorsa gerçektir
  • fiyatına bakınca sahte olma ihtimali çok yüksek olsa da psp ye takıp bakmakta fayda var
  • O sitedekiler %100 sahte. Çünkü daha önce alan arkadaşımdan gördüm. Ama yine de sorunsuz.
  • 15$ mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

O sitedekiler %100 sahte. Çünkü daha önce alan arkadaşımdan gördüm. Ama yine de sorunsuz.

msnin supported olmadigi kesin.ayrica tanidiklarimdan o siteden 8 gb ms alanlarin cogu 5 gb ustu belleklememe gibi sorunlarla karsilasti.cakma kartlarda 2 katagoride karsilastiriliyor artik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

O sitedekiler %100 sahte. Çünkü daha önce alan arkadaşımdan gördüm. Ama yine de sorunsuz.

msnin supported olmadigi kesin.ayrica tanidiklarimdan o siteden 8 gb ms alanlarin cogu 5 gb ustu belleklememe gibi sorunlarla karsilasti.cakma kartlarda 2 katagoride karsilastiriliyor artik.

Evet tabi bu biraz şansa kalıyor. Çakmanın çakması diyorlar zaten onlara. Normal çakmalar 8 gb tam olarak görüyor. Çakmaların çakmasında eksik çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.