Merhaba arkadaslar Sony digital kameram var. Fakat soyle bir sorun var hafiza karti makineye takili iken tum resimler gorunuyor. fakat hafiza kartini bilgisayara taktigim zaman hafiza kartinin icinde hicbir dosya gorunmuyor. hafiza kartinin ici dolu gorunuyor ama neyaptiysam resimlere ulasamadim. acaba problem nedir?
Kart okuyucunuz hafıza kartını desteklemiyor olabilir.Örneğin makinede SDHC kart kullanıyorsanız ve kart okuyucunuzun SDHC kart okuma desteği yoksa böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz.Önce bu durumu kontrol edin
Örneğin bir sürü kart var
Secure Digital Micro Secure Digital Compact Flash MemoryStick Pro Duo Mini Secure Digital MemoryStick Micro XD Picture RS-MMC DV-RS Multimedia
Kartınız hangi teknolojiden yaralarnıyorsa kart okuyucunuzunda buna destek veriyo olması lazım
Laptopimdan yapıyorum işlemi ve bundan önce defalarca yaptım ama suanda böyle bir gariplik oldu
Kartın içindeki resimler çok önemli değilse biçimlendirmeyi deneyin.Veya başka bir bilgisayayrda deneme şansınız varsa orda deneyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme