Şimdi Ara

Hafıza Kartı Problemi Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Samsung galaxy ace s5830i telefon aldım. nokıa 5800 dan cıkan 8gb lık kartı kulanıyorum. aslında hiç sorunsuz kulanırken bilgisayardan usb gibi gordurup veri kopyalarken bir hata aldım. ver bilgisayarda ve telefonda gorunuyor ama silinmiyor. pc den biçimlenmiyor kart telefondan da. veri 4gb oldugu ıcın baya bi sıkıntı verdi. acaba kartta mı bi arıza oldu değiştirmelimiyim yoksa bunu başka türlü biçimlendirebilirmiyiz.?

• quote:

Orijinalden alıntı: snwknght

Selam arkadaşlar. Samsung galaxy ace s5830i telefon aldım. nokıa 5800 dan cıkan 8gb lık kartı kulanıyorum. aslında hiç sorunsuz kulanırken bilgisayardan usb gibi gordurup veri kopyalarken bir hata aldım. ver bilgisayarda ve telefonda gorunuyor ama silinmiyor. pc den biçimlenmiyor kart telefondan da. veri 4gb oldugu ıcın baya bi sıkıntı verdi. acaba kartta mı bi arıza oldu değiştirmelimiyim yoksa bunu başka türlü biçimlendirebilirmiyiz.?

pc ye bağlarken birden kabloyu çekti isen belki hasar alma ihtimali olabilir..

hafıza kartını telefonda biçimlendirmeyi dene birkaç sefer..

yada farklı bir pc de denemeye çalış.
  • Yeni konu açmak istemedim izninizle buraya yazıyorum sorunumu;

Bende de nokia 5800 xm içinden çıkan 8gblık micro sd hc kart var bunu kart okuyucu ile bilgisayara takıyorum fakat okumuyor. Nokia dışında ki başka telefonlarda da okumuyor. Telefondan girebiliyordum usb ile ama telefonumu sattım galaxy mini alacağım. Biçimlendirmek istiyorum fakat görmüyor bu kart okuyucudan, kart okuyucu sağlam. Başka micro sdhc kartları okuyor. Ek program indirmem mi gerekiyor, ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

Yeni konu açmak istemedim izninizle buraya yazıyorum sorunumu;

Bende de nokia 5800 xm içinden çıkan 8gblık micro sd hc kart var bunu kart okuyucu ile bilgisayara takıyorum fakat okumuyor. Nokia dışında ki başka telefonlarda da okumuyor. Telefondan girebiliyordum usb ile ama telefonumu sattım galaxy mini alacağım. Biçimlendirmek istiyorum fakat görmüyor bu kart okuyucudan, kart okuyucu sağlam. Başka micro sdhc kartları okuyor. Ek program indirmem mi gerekiyor, ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

Kart sadece 5800'a kilitlenmiş gibi. Doğrusu böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum. Bu arada kartın kenarındaki yazma koruma anahtarını kontrol ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Kart sadece 5800'a kilitlenmiş gibi. Doğrusu böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum. Bu arada kartın kenarındaki yazma koruma anahtarını kontrol ettiniz mi?

Tam olarak bilmiyorum ne olduğunu fakat sağ üstte yuvarlak içinde 2 yazıyor onun dışında yazı göremedim. Sanırım dediğiniz gibi yazmaya korumalı gibi bir şey oluyor. Başka bir nokia 5800 a takıp içini temizlemeyi düşünüyorum arkadaş çevresinde bulurum sanırım 5800 olan birisi. Hafıza kartının içinde ovinin şeyleri, haritalar, nokia ve telefona ait olan şeyler var 3-4gblık.

Kart okuyucunun kenarında ki kilit olayını "lock" yazan bunu aşağı indiripte denedim yukarıdayken de yinede aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalÇorbası -- 5 Mayıs 2012; 19:03:19 >

• sorunu çözemediğim için yeni kart aldım. yapcak bişi yok. her türlü tekniği denedim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

quote:

quote:

Tam olarak bilmiyorum ne olduğunu fakat sağ üstte yuvarlak içinde 2 yazıyor onun dışında yazı göremedim. Sanırım dediğiniz gibi yazmaya korumalı gibi bir şey oluyor. Başka bir nokia 5800 a takıp içini temizlemeyi düşünüyorum arkadaş çevresinde bulurum sanırım 5800 olan birisi. Hafıza kartının içinde ovinin şeyleri, haritalar, nokia ve telefona ait olan şeyler var 3-4gblık.

Kart okuyucunun kenarında ki kilit olayını "lock" yazan bunu aşağı indiripte denedim yukarıdayken de yinede aynı.

hort oldu ama aynı sorun bende de var. kart sadece 5800 a görünüyor. galaxy s4 ve kart okuyucuya taktım görmüyor. problemi çözebildiniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

quote:

quote:

hort oldu ama aynı sorun bende de var. kart sadece 5800 a görünüyor. galaxy s4 ve kart okuyucuya taktım görmüyor. problemi çözebildiniz mi?

Hayir hocam ben cozemedim. Abime verdim bir seyler yapti kendi kullaniyor. Bicimlendirip bir seyler yaptim diyor ama kendide ne yaptigini bilmiyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

quote:

quote:

Hayir hocam ben cozemedim. Abime verdim bir seyler yapti kendi kullaniyor. Bicimlendirip bir seyler yaptim diyor ama kendide ne yaptigini bilmiyor ki.

valla bi kaç saat uğraştım çözümü buldum. 5800 ı pc ye taktım. usb den taktıgım zaman otomatik olarak kendisi acardı. ayarlardan depolamayı sectim. usb gibi gördü sd kartı. formatladım şimdi rahat rahat kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.