Bildirim
hafıza kartı şifreli!!!(konu yanlış yerde silinebilir))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnTECHa
nokia Asha 302 telefona fabrika ayarları çektikten sonra hafıza kartı şifreli demeye başladı bilgisayara takıncada biçimlendirme istiyor içinde resimler var fikri olan varmı ?
konunun yeri burası değil cep telefonu teknik yardıma açın konuyu -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
nokia Asha 302 telefona fabrika ayarları çektikten sonra hafıza kartı şifreli demeye başladı bilgisayara takıncada biçimlendirme istiyor içinde resimler var fikri olan varmı ?
konunun yeri burası değil cep telefonu teknik yardıma açın konuyu
yalnız benim telefonla ilgili sıkıntım yok hafıza kartı görünmüyor yinede cep telefonu teknik yardıma mı açmam lazım -
quote:
quote:
quote:
yalnız benim telefonla ilgili sıkıntım yok hafıza kartı görünmüyor yinede cep telefonu teknik yardıma mı açmam lazım
oraya açarsanız verileri silmeden belki yardımcı olabilirler
-
quote:
quote:
quote:
quote:
yalnız benim telefonla ilgili sıkıntım yok hafıza kartı görünmüyor yinede cep telefonu teknik yardıma mı açmam lazım
oraya açarsanız verileri silmeden belki yardımcı olabilirler
tamam sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X