Şimdi Ara

hafıza teknikleri ile kpss-ygs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tarih-anayasa- matematik derslerini hafıza teknikleri kullanarak kıs asürede halledebilirsiniz. 10 günde tarih-1 haftada anayasa öğrenme şansını yakalayın.www.pratikhafiza.com

• Merhaba arkadaşlar..Hafıza teknikleriyle eğitim veren kurumların çoğalması bu alanda çalışmaların yapılması eğitimde bir yeniliktir..Ama her işte olduğu gibi bu alanda da maalesef kopya ürün çıkaranlar,sahte hesaplar açıp kendilerini övenler bulunmaktadır...Sizlere tavsiyemiz kimsenin dediğine aldırış etmeyin kendiniz izleyin.Biz de bu alanda ilk olmanın gururunu yaşıyoruz.(inanmayın,araştırın,youtube video yükleme tarihlerine bakın)..Biriz Eğitim olarak hafıza teknikleriyle sözel dersleri animasyon ve pratik metodlarla sayısal dersleri hazırladık...tanıtım derslerimizi izlemek içinwww.birizegitim.com sitesine veyahttps://www.facebook.com/Sinavlarikazanmakicinbirizegitim sayfamıza girebilirsiniz.Herkese başarılar dileriz..

• Biriz Eğitimden yepyeni bir uygulama..Çözemediğiniz soruları bize yollayın..Biz çözümlerini video olarak çözelim..Bunun içinwww.sizdengelensorular.com vehttps://www.facebook.com/sizdengelensorular adreslerini ziyaret edebilirsiniz..Uygulamamız tamamen ÜCRETSİZDİR..
  • hafıza teknikleriyle ilgili araştırma yaparken birşey dikkatimi çekti.bu işi yapanlar herhalde biz öğrencileri saf zannediyorlar.değişik isimlerle üye olup yorum yapıp bizleri kandırmaya çalışan bu insanlara acıyorum.bir seti alıp ta hangi insan detaylıca bir kurumun ismini, cismini, web adresini, hangi yıla ait olduğunu, yazar.yazıklar olsun..mercimek beyinler bizleri de kendileri gibi zannediyorlar.sırf bunu gördüğüm için üye oldum. kanmayın böyle insanlara.bakın şu üyenin analizini yaptım.sizler de böyle mercimekler bulabilirsiniz :)

NATOO006

Katılım zamanı: 5 Kasım 2013
    2. el mesaj sayısı: 0
    Son mesaj tarihi: 8 sa. önce, 18:49
    Son giriş tarihi: 8 sa. önce, 18:35
    Aktiflik: Şu anda forumda değil

yaptığı yorumlar :)

Kpssye hazırlanıyorum ama hiçbir bilgim yok başlıklı konuya yorum yazdı (8 sa. önce, 18:49)
    arladaslar merak edenler ıcın bende paylaşmak ıstedım bende dınamık hafızadan 2014 kpss setı sıparıs ettım dun geldı ınceledım ozellıkle tarıh ve anayasa muthıs anlatılmış dinamik hafıza teknikleriyle kpss setı 2014 kpss müfredatına uygun cok farklı teknıkler bır arada kullanılarak hazırlanmış çok emek verılmıs tavsıye ederim
    ındcelemek ısteyen arkadaşlara lınk verıyorumwww.dinamikhafizam.com -www.dinamikhafizam.net

hafıza teknikleri ile kpss-ygs başlıklı konuya yorum yazdı (8 sa. önce, 18:46)
    arladaslar merak edenler ıcın bende paylaşmak ıstedım bende dınamık hafızadan 2014 kpss setı sıparıs ettım dun geldı ınceledım ozellıkle tarıh ve anayasa muthıs anlatılmış dinamik hafıza teknikleriyle kpss setı 2014 kpss müfredatına uygun cok farklı teknıkler bır arada kullanılarak hazırlanmış çok emek verılmıs tavsıye ederim
    ındcelemek ısteyen arkadaşlara lınk verıyorumwww.dinamikhafizam.com -www.dinamikhafizam.net

Hafıza teknikleri ile KPSS başlıklı konuya yorum yazdı (8 sa. önce, 18:40)

neler döndüğünü anladınız değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Mühendislik ve KPSS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.