Mütevazi Anadolu şehirlerinden gelenleri geri postala böyle sığ bir zihniyete sahipsen. Ortada kasıtlı bir durum var okuduğunuzu anlayın genel trafik durumundan bahsetmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HAFTA SONLARI E5 KASTEN TRAFİĞE MARUZ BIRAKILIYOR OLABİLİR Mİ? (2. sayfa)
-
-
Kafayı yemedik çok şükür, iş güç aile akraba kimi neyi nereye bırakıpta nereye göçelim gözümüzü açmışız İstanbul kapatmışız İstanbul. Biz alışmışız kalabalığa ıssız sessiz bize iki gün kafa dinleme üçüncü gün yavan gelir mesele kalabalık vesayre değil kasıtlı şekilde istanbul'un yaşanmaz hale getirilmesi yavaşlatılması konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. İstanbul İstanbul u yaşayabilene en güzel şehirlerden biridir şikayetim oç larından yana İstanbul'dan değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yıllık İstanbulluyum kendimi bildim bileli İstanbul'un trafik çilesi bitmiyor.
-
Hindistan olur pskistan olur bilemem. Arabamda var ama motorla gidip geliyorum işe trafikde kalabalık yapmıyorum üstelik faydam var bide bu yönden bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanmasını bilene nimet itlik yapmayacak serserilik yapmayacak ama
Bunu bayramlarda otobana yönlendirmek için kasten yaptıklarını biliyorum. Şehir içi mecburen e5 kullanıldığı için yoğunluktan dolayı olabilir
Faydası yok zararı var hep bana mantığından cıkın
Napalım hocam sen istemiyorsun diye motosikletimi yasaklayalım anlamadım bi akıllı sizmisiniz ?
Trafiği berbat ediyor benle ne alaksı var hindistana benzemesini istemiyorum ne kurallara uyarsınız ne şey.
-
Motosiklet kullandığım dönem çok net anladım ki hazımsız tipler haddinden fazla. Kimisi trafikte beklemekten kanser olmuşken yanından uzayıp giden trafik sorunu çekmeyen motosikletçiyi kıskanıyor kimisinin hevesi var yüreği yok vesayre kasten üstüne sürenmi dersin trafikte durduk yere sataşanmı dersin . İki defa karakolluk yaralamalı kavgaya bulaştım üç defa kaza yaptım ki hepsinde %100 haklı bulundum en sonuncu zaten motosikleti pert edip parasını alacak ciddiyetde bir kazaydı sevdiklerimin baskısıyla vazgeçtim sonra. Vazgeçmeseydim muhtemelen ya ben birini vururdum yada sonunda beni vururlardı okadar çok orangutan evladına denk geldimki şaka gibi bir serüvendi. Halada ara sıra haftasonları kiralar veya ödünç alırım ama bu şehirde olacak iş değil. Motosiklet konusunda ön yargılı olan kimseye laf anlatmaya çalışma anlamaz boşa kendini yorarsın.
Genelleme yapılması saçmalık araba sürenler çok düzgün sanki, sizide çok iyi anlıyorum trafik maganda dolu ama 7 senedir kullanıyorum şükürler olsun bayan bi sürücünün hafif tıklatması hariç ne kazam oldu ne kavgam. Eğitimsiz kitle olduğumuz için ne duzgun araba kullanan var nede motor herkes olmuş egoist kimse kimseye tahammül edemiyor.
Bir tane motorlu hangi yoldaydı hatırlamıyorum ama yolda duran aracı itmek için durmuştu. Sonra tam arabayı itmek için aracın arkasına geçtiğinde araç basıp gitti. Bilerek yaptıkları her halinden belli
araç kullanabilmeyi hak edene vereceksin. hak etmeyene verdin mi, verilen hakkı geri alamadığın gibi sen bu işin hakkını veremiyorsun deyip, ceza da uygulamıyor veya uygulayamıyorsun. eğitim eğitim diyenler var. ne eğitimi ya. bir kişi vardı şimdi o geldi aklıma. araba almış ama kaç 9 sınavdır mı ne ehliyet alamıyordu garibim. mega istanbul'un trafik sorununun tek müsebbipi seçilmiş sanki. ehliyeti verirken zor vereceksin. alırken de kolay alacaksın. bakın bakalım o zaman araç trafiği nasıl oluyor. biz sanki teksas kovboylarının dönemini yaşıyoruz mu desek ne.
-
Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsanız bazen her şey sizin elinizde olmuyor. Siz her şeyi dosdoğru yapsanız bile avelin birisi gelip size vurup hayattan kopartabiliyor. O yüzden ben sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Bu ülkede 100 sene yaşasam yine aynı fikirde olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X