Selamlar konu başlığındanda anlaşılacağı gibi hafta sonları E5 üzerinden karşıya geçiş tam bir işkence oldu. Gecenin ikisinde bile olsa trafik adım adım. Bu kadar tesadüf olacağını sanmıyorum her hafta gözlemlediğim sıfır denilecek yeni model araçlar orta şeritte sol şeritte durup bekliyor içinde birileri ya kahve içiyor ya sigara içiyor hareket etmeden bekliyor öylece.Buna haftalardır özellikle dikkat ediyorum Küçükçekmeceden köprüye kadar en az 8 10 tane bu şekilde durmuş şerit kapatmış araç görüyorum ayrıca bu araçlar sahil yoluna kaçış olan noktalarda konumlaniyorlar . Bir diğer konu ne hikmetse yönlendirme levhaları yol çalışmaları aylardır bitmek bilmiyor . Sanki kasten birileri halkı bezidirip avrasyaya yönlendirmek için uğraşıyor bu kadar olmaz yani hiç kimsemi farketmiyor ses çıkarmıyor . Bu lanet olası E5 neden bir gun olsun tüm şeritleri akıcı olarak ilerlemiyor neden sürekli yol çalışması var yol boyunca duran şerit kapatan araçlar var . Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ben paranoid şizofren düşünceler olarak yorumlamistim lakin haftalardır dikkatli gozlemleyince kasten ve bilerek birilerinin bunu yaptığına emin oldum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 3 Ekim 2024; 13:38:47 > |
HAFTA SONLARI E5 KASTEN TRAFİĞE MARUZ BIRAKILIYOR OLABİLİR Mİ?
-
-
20 mn'luk şehirde 40 tane e5 olsa kaç yazar...
-
şuraya bagh yeğenim,
iki saatte iki kilometre yol gidemedik.
herkesin altında araba,
ekhonomi çok eyi yeğenim.
agh parti çogh eyi !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 3 Ekim 2024; 16:17:15 > -
İstanbulda bi gün herkes motosiklet sahibi olacak -
Neden olmasın? Beş adam tut, gezsinler E5'te öyle... bedava sayılır. Ulaşım ve iletişimi kısıtlamak için yapabilirsin, Avrasya'ya yönlendirmek için yapabilirsin, enflasyona yardım etmek için yapabilrsin. Türkiye'nin seviyesindeki ülkeler genelde daha iyi şehirciliğe ve çok daha güçlü pasaportlara sahip oluyorlar. Ulaşım ve iletişim 80'den beri ya pahalıdır veya aksar. Ülkenin bütün ilçelerinde trafik var. Dandik ülkelere bile gidince insan oh be diyor.
Assange 80'lerdeki paranoyak komplo teorilerinin doğru olduklarını ispatladı.
-
Konu yol yetersıziği değil duran şerit kapatan araçları geçiyorsun trafik yürüyor bir süre sonra yine aynı ayrıca gece geç saatlerden bahsediyorum yoğun trafik saati işe gidiş vesayre saatleri değil. Bu araçlar yolu kapamasa bazı bölgelerde hesapta çalışma var diye yol bölünmese iyi kötü trafik akıyor zaten gecenin ikisinde 5 km hıza çıkamamak nedir
-
Onlarda ayrı kafa ben durmuşum hayırdır birader aracın çalışıyor niye yolu kesiyorsun trafiği niye aksatıyorsun kimin adamısın diyorum arkadan denyonun biri çıkmış sanane yürüsene beğenmiyorsan bu yolu kullanma diyor koyun işte sorgulamıyor çalışan araç yolunu kesmiş vaktinden ömründen çalıyor gecenin saat kaçı olmuş ben duran araçla tartışıyorum diye bana salça oluyor beyni olsa diyecek bu araç durmuş ama arzası yok rölantide çalışan araç niye dörtlü yakmış belli noktalarda neden sürekli bu durum tekrarlanıyor ama beyni yok bunu sorgulamıyor ben sorgulamak için durmuşum araçtan inmişim diye trafiği ben kitliyorum sanıyor. Diyecek birşey bulamıyorum ama emin oldum bir dümenler dönüyor E5 de hafta sonu saat 22 00 civarları ve sonrası oluşan trafik planlı şekilde yapılıyor. Bunca sene gidip geldim o yolda bu kadar tesadüf olamaz son üç haftadır nerdeyse her defasında yolda bekleyen bir dünya yeni model araç hepinizmi yolda kaldınız kalp krizi geçirdiniz şerefsizler
-
trafiğin t sini bilmeyenler yola çıktığı için trafik akmıyor .
şerit değiştirip duruyor millet hızını koruyamıyor vs.
-
Oldukta ne oldu daha 2600 kmdeydi düz yolumda giderken karşı yoldan kaldırım üstünden ters şeride daldı iki kapının ortasından patlattım. Sıfır makineyi perte çıkardı sakat kalacatım az daha . İstanbul'da olacak iş değil yıllarca kiralık emanet kullandım bişey olmadı kendi motorumu aldım böyle bir durum yaşadım oda denendi yani benlik değil bu memlekette katil olurum motosiklet ile devam edersem
-
Çok geçmiş olsun. Maalesef memleketin çivisi çıktı cezalar caydırıcı değil Allaha emanet yaşıyoruz. -
Eskiden otoyolda su, simit vs. satanlar böyle kasıtlı trafik yaratıyorlardı... İnanırım, yapıyorlardır.
-
Trafikten nemalanan bir kitle var , satıcılar vb , zaten bir şeritte araba bozulsa veya bozuldu taklidi yapsa trafik kilit.
Üstüne trafik çevirmeleri özensiz , buranın ağası benim modunda ekstra trafiğe sebep oluyor.zaten ülke niye sikko , trafiği çözmesi gerekenler , trafiğe takılmadan , dat dat çakarlı terörü yapıp yandan gidiyorlar.
Halk zaten hakkını aramaktan aciz.Balık baştan kokar.
Ben bir ara kamera ile tespit yapayım diye düşünürdüm , şimdi bana ne diyorum.
Soruna gelince kalp krizi geçiren hastaları bile işi kitabına uydurup belli özel hastanelere yönlendiren zihniyet , trafiği boş geçer mi ??? Sen cevapla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 4 Ekim 2024; 15:53:48 > -
Köye dönme zamanı.
-
Şeytan işidir. Tartışmaya kapalıdır.
-
3-5 milyon kişinin yaşaması gereken yerde 20-25 milyon kişi yaşıyor. şikayet etmemelisiniz. varsa bir derdiniz şöyle mütevazi bir anadolu şehrine sizleri alalım.
-
Şeytan negüzel birşey yaratmış ya Yakıt yônünden ekonomik zaman yônünden iyi Masrafları arabadan daha ucuz Allahdan daha iyi çalışıyor ya Nie kovmuşki cennetten ya çalışana o bile tekmeyi basıyor yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 4 Ekim 2024; 16:57:23 > -
Tövbe estağfurullah.
-
oldu hindistane dönsün motor yasaklanmalı.
-
İstanbulda yaşayan kafayı yemiştir net. Ya-şan-maz
Araç trafiğini geçtim o açıklanamaz zaten kelimelerle ama bir de yaya kalabalığı var. İstanbula gittiğimde bir kalabalık içinde kalıyorum boğulacak gibi oluyorum. Şu köşeyi döneyim rahatlayım diyorum dönüyorum akın akın daha fazla insan geliyor üstüme. Allah orada yaşayanlara nasip eder umarım da kurtulurlar o şehirden.
-
Biz yedi kuşak İstanbul'da doğduk büyüdük köyden gelen göçebeler dönebilir tutan yok
Benzer içerikler
- dream games maaş
- savunma sanayi mühendis maaşları
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- singapur pasaportu neden güçlü
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- kaliforniyum nedir
- 1 milyon tl eft ücreti
- 112. kanal aktif etme iphone
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- yurtdışından telefon getirmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X