Şimdi Ara

hafta sonu alınacak eksiği varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• FX6100 - 970 cipsetli bir anakart da olur ama 990 da alabilirsiniz asrock 990 felan..

Herşey normal.. eksiği yok
  • hocam farkı nedır.. acıklaya bılırmısın.. fazla anlamıyorum formu karıstıra karıstıra butceye uygun bırsey yapmaya calıstım..
  • ekran kartın nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı 2 yıl once aldıgım geforce 9500 gt 1gb 128bit ddr 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: zank

hocam farkı nedır.. acıklaya bılırmısın.. fazla anlamıyorum formu karıstıra karıstıra butceye uygun bırsey yapmaya calıstım..

sli yada cf yaparsan x8 x8 olarak çalışır.
    Eğer anakartın 970 chipsetli olsaydı x8 x4 olarak çalışırdı.
    Peki bu ikisinin arasındaki performans farkı ne kadar diye soracak olursan yaklaşık olarak %5 diyebiliriz.

990FX Extreme 3'te 3 adet PCI-Exp. slotu bulunmakta.İkili CF ya da SLİ kurulumunda 16x-16x olarak çalışmakta.Üçlü kurulumda 16x-16x-4x şeklinde çalışıyor.
  • Bütçen varsa Fx 6100 yerine Fx 6300 almak daha mantıklı olur, hem yeni nesil hem de %15 daha iyi...
  • aydınlattıgın için saol..
  • fıyat farkı makul fakat stoklarda yok hafta sonuna kadar glırse fx 6300 olabılır..
  • ekran kartı uyumlumudur.. ddr2 olması sorun cıkartırmı.. bırde kasa almasam bunların eskı kasaya montajı olur mu.. gercı zamanda guc kaynagı sorunu cıkacaktır..
  • Cıkarmaz
  • ekran kartımı sorun cıkartmaz güç kaynağı mı?
  • Kardeş ekran kartını da yazar mısın çünkü PSU yetmeyebilir .
  • ekran kartı geforce 9500 gt 1gb 128bit ddr 2
  • psu 9500gt ye sorun çıkarmaz ama ekran kartı değiştirme düşüncen varsa daha iyi psu su olan bir kasa alman yararına olur.
    500-600w arası.
  • teşekürler bilgiler için..
    suan eskı kasanın uzerıne toplayıp ılerde ekran kartıyla bırlıkte kasayı degıstırmeye karar verdım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.