Şimdi Ara

Hafta Sonu Alınıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar araştırmalarım sonucu bu sistemi toplamaya karar verdim. Bütçem max 2400TL. Şimdilik içinden SSD'yi çıkarıp alıyorum. İleride ssd ekleyip bir de crossfire yapmayı düşünüyorum, bu nedenle hd7950 tercih ettim.Onun yerine kesinlikle GTX660Ti almalısın diyenler olursa nedenlerini belirtirse iyi olur. Onun dışında tereddütüm anakart. Resimdeki kart yerine MSI Z77A GD65 düşünüyorum. Ancak bazı olumsuz yorumlar aldım kart hakkında. Görüşlerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum. Bu arada MSI'ın linki;

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77a-gd65-z77a-gd65-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(-oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazhalusta -- 18 Şubat 2013; 22:15:12 >

• Önümüzdeki ay bende benzer bir sistem almayı düşünüyorum. Forumda genelde MSI öneriliyor. Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar yorum yapabilirse iyi olur.
  • O anakarta o kadar para verip de napıcaksın. msi al üste kalan parayla da ekran kartını 7970 yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O anakarta o kadar para verip de napıcaksın. msi al üste kalan parayla da ekran kartını 7970 yap.

Anakart hatadan 2 adet girilmiş. Yoksa standart yaklaşık 250 TL'lik bir anakarttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O anakarta o kadar para verip de napıcaksın. msi al üste kalan parayla da ekran kartını 7970 yap.

Anakart hatadan 2 adet girilmiş. Yoksa standart yaklaşık 250 TL'lik bir anakarttır.

Haklısın ben dikkat etmemişim.
  • Anakartı tek adet yaptıktan sonra ekran kartını gtx680 yapmanı öneririm
  • evet bende yeni fark ettim :) anakart 1 tane alıcam , amd i crossfire açısından düşünüyordum 79xx serisinden birini alıp ilerki zamanlardada başka bir amd kartla desteklerim diye düşünmüştüm .. yqtcn arkadaşın dediği gibi MSI'ı kullanan kişilerin olumlu olumsuz yorumlarını merak ediyorum forumda çok önerilmiş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazhalusta -- 19 Şubat 2013; 17:58:17 >
  • hd7950 zaten stokta yok..onun yerine gtx680 öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.