Şimdi Ara

Hafta sonu canı sıkılan varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Show 8 netflixte izleyin aynı squid gamesin başka versionu ama baya sardı

2 günde bitirdim 

TürkçeFragmanlaryoutube
    Sekiz katlı gizemli bir binada mahsur kalan sekiz kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları heyecan verici ama tehlikeli bir yarışmaya katılır. Sekiz katlı gizemli bir binada mahsur kalan sekiz kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları heyecan verici ama tehlikeli bir yarışmaya katılır. The 8 Show Türkçe fragman (Sezon 1) Netflix Netflix'te prömiyer 17 Mayıs 2024 Komediler, Dramalar, Drama Dizileri, Kore Yapımları, Komedi Dizileri, Webtoon'lardan Uyarlanan K-Dramaları, Ezber Bozan, Kara Mizah, Korece, Webtoon, Dram-Komedi, Dizi Ryu Jun-yeol, Chun Woo-hee, Park Jeong-min, Lee Yul-eum, Park Hae-joon, Han Jae-rim A16 16 yaş altı çocuklar için önerilmezviolence, inappropriate language #TürkçeFragmanlar #Netflix #Komediler
    https://www.youtube.com/watch?v=MgpETKY2RCY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Ocak 2025; 21:10:9 >

• indirilmiş yüzlerce filmim var izlenmeyi bekleyen. diziler de var. listeye bakındım ne izliyim diye, Wild Things'i seçtim, onu izlemeye başlıcam birazdan. hem de 4K korsan sağolsun benim bunu izleyip bitirmem 3-5 gün sürer. yatakta izliyom ve izlerken uyuya kalıyom çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Ben tv ye usb bellek takmayı sevmiyorum ya 🥹

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    ben çok seviyom ama zaten zaten filmleri genelde yatağa yatıp tabletten açıyom. TV salonda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.