quote:Orijinalden alıntı: kasapisoKizlarada bi sormam lazim o film ilgilerini cekermi acababüyük tufan(noah)
quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time büyük tufan(noah) Bu film Russel crownun filmi degilmi bazi ulkelerde yasaklanmisti
quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time büyük tufan(noah) Bu film Russel crownun filmi degilmi bazi ulkelerde yasaklanmisti evet o
quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time büyük tufan(noah) Bu film Russel crownun filmi degilmi bazi ulkelerde yasaklanmisti evet o Turkiyedede yasaklancak felan diyolardi bizim inanclarimiza aykiriymis
quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time büyük tufan(noah) Bu film Russel crownun filmi degilmi bazi ulkelerde yasaklanmisti evet o Turkiyedede yasaklancak felan diyolardi bizim inanclarimiza aykiriymis afişlerinş gördüm her yerde yasaklanmadı diye biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: kasapisoquote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time büyük tufan(noah) Bu film Russel crownun filmi degilmi bazi ulkelerde yasaklanmisti evet o Turkiyedede yasaklancak felan diyolardi bizim inanclarimiza aykiriymisAlıntıları Göster Captain America 2 derim , mutlaka izlenmeli ...
quote:Orijinalden alıntı: EfilyanCaptain America 2 derim , mutlaka izlenmeli ...Alıntıları Göster captain amerika yada need for speed,Noah pek beğenilmedi gibi.
quote:Orijinalden alıntı: CappadoX captain amerika yada need for speed,Noah pek beğenilmedi gibi. Nfsnin filmidemi cikmis insallah guzeldir
quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time büyük tufan(noah) Bu film Russel crownun filmi degilmi bazi ulkelerde yasaklanmisti evet o Turkiyedede yasaklancak felan diyolardi bizim inanclarimiza aykiriymis afişlerinş gördüm her yerde yasaklanmadı diye biliyorum Nuh tufanini bizim inancimizdaki gibi anlatmiyomus oyle duymustum
quote:Orijinalden alıntı: kasapisoquote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time quote:Orijinalden alıntı: kasapiso quote:Orijinalden alıntı: Out_of_Time büyük tufan(noah) Bu film Russel crownun filmi degilmi bazi ulkelerde yasaklanmisti evet o Turkiyedede yasaklancak felan diyolardi bizim inanclarimiza aykiriymis afişlerinş gördüm her yerde yasaklanmadı diye biliyorum Nuh tufanini bizim inancimizdaki gibi anlatmiyomus oyle duymustumAlıntıları Göster CAP 2
Kaptan2 mukemmel bir ajan filmi olmus arkadaslarina kis askeri adli filme gidelim de kaptani duyup onyargili tipler olabilir
quote:Orijinalden alıntı: Opricnik Kaptan2 mukemmel bir ajan filmi olmus arkadaslarina kis askeri adli filme gidelim de kaptani duyup onyargili tipler olabilir Mantikli direk kaptan diyince izlemek istemeyebilirler