Şimdi Ara

Beyler kız konusu, yarın ilk defa buluşuyoruz bakalım. ( BULUŞTUM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa kız konusu açıyorum beyler Bir arkadaşım tanıştırdı bizi, işte öyle internetten konuştuk ettik 2-3 gündür. Sms paketi yoktu o yüzden telefonunu almamıştım başta. Biraz utangaç sayılırım aslında, ama bir cesaret pazar günü buluşalım dedim, kabul etti, telefonunu da aldım. Bakalım ilk görüşmemiz olacak. Umarım olumlu geçer Var mı la tavsiyeler Buraya yazarım sonucu. Yaş 19 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 23 Eylül 2012; 17:47:00 >

• Em

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 aydır konuştuğum kızı geçen çarşamba günü gördüm görmez olaydım Şimdi bişe olsada bıraksa benı dıyorum
  • tip fena değil parçalarsın
  • Doğal ol kesinlikle yapmacık davranma
  • İlk buluşmaların hepsi mal gibi geçer. Yapmanı önerebileceğim tek şey; kendin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

Ben 2 aydır konuştuğum kızı geçen çarşamba günü gördüm görmez olaydım Şimdi bişe olsada bıraksa benı dıyorum

Son açtığım konuya bakarsan benim ne düşündüğümü görürsün

edit: sakın ilk buluşmada bir cafeye felan oturtma kızı, sürekli yürüyün beraber emin ol daha iyi oluyor test edildi onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butidontcare -- 23 Eylül 2012; 0:37:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @KneeL.
    Daha ilk günden

@sadecefatih
    Hocam deme öyle ya

@mert7
    Elimden geldiğince doğal olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Em

Onu
  • @WarriorAngel
    Hadi ya :/ Anladım hocam.

@butidontcare
    Aslında direk cafe'ye gitmeyi düşündüm ama Taksim olacak. Bir iki tur atarız o zaman Taksim'de sonra geçeriz.

@O Meşhur Kel Adam ;)
    Korkutma reyiz :D

@Kosünüs mü o
    Hocam rica etsem resmi kaldırır mısın, gizli saklı bir şey yok zaten gören görür zaten facebook altta duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 23 Eylül 2012; 0:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Ben 2 aydır konuştuğum kızı geçen çarşamba günü gördüm görmez olaydım Şimdi bişe olsada bıraksa benı dıyorum

edit: sakın ilk buluşmada bir cafeye felan oturtma kızı, sürekli yürüyün beraber emin ol daha iyi oluyor test edildi onaylandı

Arkadaşların dediği gibi şarjörü boşalt, bazen öyle yapıyodum ben.Bazende kemere falan sıkıştırıyodum. Kaç kez başıma geldi sayısını bile bilmiyorum Kıza,sen git ben geliyorum diyip sonradan gidiyodum Sonra kıza anlattım durumu rica falan ettim yardımcı olmaya başladı Umarım mesajı almışsındır

• Kendini kasmadığın sürece no problem, sinemaya gidelim veya yemek yiyelim diyebilirsin. Sosyal olduğunu göstermeye çalış ve yakın davran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Em

istemsizce gülümsetti baya

tipin iyi git esprili ol , nazik ol , centilmenlikler yap fazla kasma kendini kız elinde
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşların dediği gibi şarjörü boşalt, bazen öyle yapıyodum ben.Bazende kemere falan sıkıştırıyodum. Kaç kez başıma geldi sayısını bile bilmiyorum Kıza,sen git ben geliyorum diyip sonradan gidiyodum Sonra kıza anlattım durumu rica falan ettim yardımcı olmaya başladı Umarım mesajı almışsındır

Kız benden daha bilgili o konularda bana şifre verdi bugün harbi çalıştı şifre Ama yine de demeye utanırım üstelik Ankara'da yaşıyoruz tenha bir yer de bulamayız öyle hemen

• Teşekkürler beyler yorumlar için
  • gelişmeleri yaz buraya şampiyon
  • @duygusal-adam

Geldiğim gibi yazarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kız benden daha bilgili o konularda bana şifre verdi bugün harbi çalıştı şifre Ama yine de demeye utanırım üstelik Ankara'da yaşıyoruz tenha bir yer de bulamayız öyle hemen

İlk zamanlar kasıyosun ister istemez normal, artık yeride sen ayarla pansiyon falan

• Bir up yapayım, 2-3 gibi buluşacağız, son tavsiyeleri alayım Taksim de güzel bir cafe önerisi olan varsa alabilir bu arada.
  • Kendinden fazla bahsetme gizemli görün kıza
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.