Yazın her gün, bazen günde iki kere; kışın haftada 3-4 kere çimerim.
cenapmı geziyon la
quote:
Orijinalden alıntı: Tom Violence
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
Oha pislik ben hergün yapıyorum neredeyse
kış zamanı her gün banyomu yapılır amuha
beden sağlığını düşünmüyosan bile içme suyu bulamayacak nesilleri düşünün bari. :)
Sen banyo yaptığın sudan mı içiyorsun kardeşim ?
Hemen hemen her gün yapıyorum ben de.
Hergün sabah 7 de sabit, haftanın 4 günü günde 2 kere idmandan dolayı. Kışın böyle, yazın daha da fazla. Haftada bir nedir ya ? Haftada 2-3 çok yetersiz bemce
klasik bir dh erkeği profili 1.90 boy kaslı 3 dil bilen ve günde 3 kere duş alandır senin haftada 1 alman garip.
banyo yaptığın su temiz sudur kardeş. bugün o suyu içmeye ihtiyacın yok belki, hatta belki sen hiç o kadar muhtaç olmayacaksın ama senden sonrakiler temiz su için devletler yıkacak, bugün petrol için olduğu gibi. ama istediğin boku yemekte serbestsin neyseki, sömürebildiğin kadar sömür.
Ben her gün alırım 2 gün ara olunca bile saçlarım yağlanıyor gibi hissediyorum.
Bari saçını yıka haftada 3-4 kez evden çıkmıyorsun sanırım
saat başı banyo yaparım.
küvetin içinde yaşıyorum sadece yemek yiyeceğim zaman mutfağa gidiyorum
bende eskiden liseye ortaokula giderken annemgil alıstırdıgından mıdır nedir zadece pazar günleri banyoya girerdik.tabi o zamanlar batacak işde yapmazdık öle. şimdi 2 günde bir kesin giriyoz
Haftada 2 kere yetiyor bana, terletecek şeyler yapmadığım için daha fazlası gereksiz benim için.
"Su'dan kuduz ve şeytan kaçar" hatırla ve duşa gir.
Temiz olmak bir insanlık görevidir herşeyden önce.
2.5 - 3 günde 1 kâfi.
En son 4 ay önce yaptım banyo ondan evvel sanırım tam hatırlamıyorum ama 1,5 sene yıkanmamıştım problem olmuyor benim için.
Bende hergün yapıyorum ama saçlarımı bilerek haftada bir gün yıkıyorum.
1 kere yıkanmak yeter haftada.
biride günde '2 kere mıçıyorum' diye konu açarsa hiç şaşırmam.
Bende haftada bir yıkanıyorum ama saçlarımı maalesef günde 1 kere yıkamak zorundayım....kış günü tabii ki bu böyle ter yok birşey yok maç filan olursa oda ayrı tabi .d
Kışın; günde bir... Bazı günler sekebiliyor...
Yazın; günde bir... Bazı günler günde iki...
Çok terleyen biriyim... Ve bu durumu deodorantla parfümle falan örtmeye çalışmam... Direk yıkanırım...
Bir hafta yıkanmasam sanırım beni kireçleyip gömerler