Şimdi Ara

Haftada 1 veya 2 alkol tüketilse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli alkollü ortamlarda takılıyorum önceden içiyordum 1-2 senedir ağzıma sürmedim ama fena halde canım istemeye başladı.Haftada 1 falan içsem zararını görür müyüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 9 Temmuz 2019; 0:29:50 >

• Ne zararı ya ölcez hepimiz bi gün o güne kadar kafanı yaşamaya bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kilo alırsın karaciğer ve sinir sistemi uzerine zararları var karar senin en nihayetinde

• alkol kas yikimina neden olur karacigere cok zararlidir ve maddi yönden sıkıntıya girersin alkol pahali baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EienV

alkol kas yikimina neden olur karacigere cok zararlidir ve maddi yönden sıkıntıya girersin alkol pahali baya.
    Bu aşırı tüketenler için geçerli yani günde litrelerce içen ağır alkolikler elbette öyle olur. Ama haftada 33’lük bir iki şişe birayla kas erimesi ciğer patlaması bilmem ne kolay kolay olacak iş değil başka hastalık yoksa, sırf haftada bir iki şişe içilen biradan dolayı bu dediklerin olsaydı dünya nüfusu şu an 3-4 milyarı geçmemiş olurdu.

Bira değil de votka viski gibi daha yüksek alkollü içkiler için de aynı şeyleri tam olarak söylemem ama ayda yılda bir tadımlık içmenin tahrip edici bir zararı yoktur as long as düzene girmediği.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk mezun senem

Kilo alırsın karaciğer ve sinir sistemi uzerine zararları var karar senin en nihayetinde
    Bir donem haftada 3-4 sise viski gomuyordum, yakin zamana kadar da haftada 25-30 sise bira. Boy 182, kilo 75.

Haftada bir icse ki muhtemelen benim ictigimin ceyregini bile icmeyecek, kilo almasi imkansiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Bir donem haftada 3-4 sise viski gomuyordum, yakin zamana kadar da haftada 25-30 sise bira. Boy 182, kilo 75.

Haftada bir icse ki muhtemelen benim ictigimin ceyregini bile icmeyecek, kilo almasi imkansiz.

Alıntıları Göster
    hocam sen hava atmak için içiyordun ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • icmeyin cok phalı

• Tadı kusturucu içeceklerdir benim için. 3 defa iç, abartmadıktan sonra önemi olmasa gerek.

• Bilmiyorum ama bir şey olmaz herhalde. Sonuçta senin vücudun da alkol üretiyor. Haftada 1 çok etkilemez diye düşünüyorum

• Biradaki karbonhidrat yuzunden en basiti gobek yapar sagligina zarar verir her bakimdan zararli fakat insanin ozgur iradesi var sonucta istedigini yapsin

• Memurların maaşına katkı yapmak isteyen içsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.