< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Haftalık 30 TL (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Niye herkes aynı şeyi yazıyor her gördüğümde dejavu oluyorumDh geleneği diyelim .d bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünce Dolu Biri
29 yaşımdayım ben. İşsizim de üstelik. Ha sigorta önünde işsiz değilim, o ayrı. Benim ailem 4A SGK'mı da saydırıyor. Hayatımda en ufak efor sarfetmedim en ufak bir şey için. Allah yoksa bir şeyler için çabalamanın bir anlamı da yoktur ve bence Allah yok. Bu yüzden paso yatış, yeme içme, istediğini yapma.
Alıntıları Gösterkapı önüne köpek lazımmı
-
Niye bu kadar alındın, anlamadım. Kendi kulaklıklarım 200 dolardan çok daha pahalı. Bizzat farklarını anlayıp tayin ederek kullanıyorum, yoksa niye kullanayım? Bırak 10 TL'lik kulaklığı 250 liralık kulaklıkla 300 liralık kulaklığın bile farklarını 2 dakika değerlendirmeyle sıralarım. On binlerce dolarlık ekipmanları denemek için, sırf bunun için Berlin'e bile gitmişliğim var. Zengin çocuğuyum, dibine kadar da bu hakkımı kullanacağım. Evet, bu benim hakkım.quote:
Orijinalden alıntı: mr. solucanKardeş siz şaka misiniz. Forumda böyle mistik bir kitle var. Siz profesyonel oyuncu musunuz ? Hayır. Yayıncı misiniz? Hayır. E 200 dolara kulaklık ney oğlum o zaman?
Hayır ne yaşadınız nerede büyüdünüz. Ben sıradan bir mahallede büyüdüm ve su forumu 2008 yılından beri takip ediyorum ama sistem toplama bölümündeki şu benim bilgisayarımın toplam fiyatina neredeyse sadece anakart alan tayfayi bir türlü anlayamadım.
Bak yine sinirlendim 200 dolara kulaklık ney lan? Sizin tayfayi görünce aklıma işsiz işsiz jahrein takip eden, profesyonel 'gamer' olmaya özenen tipler geliyor gözümün önüne ve ne yazık ki yanıldığımı düşünmüyorum.
Hayır şu tayfanın büyük çoğunluğuna markasını göstermeden gidip 10 liralık silikon kulaklık taksam ve 300 liralık olduğunu söylesem çoğu da inanacak benim içim buna yanıyor
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sennheiser Orpheus II
Niye bu kadar alındın, anlamadım. Kendi kulaklıklarım 200 dolardan çok daha pahalı. Bizzat farklarını anlayıp tayin ederek kullanıyorum, yoksa niye kullanayım? Bırak 10 TL'lik kulaklığı 250 liralık kulaklıkla 300 liralık kulaklığın bile farklarını 2 dakika değerlendirmeyle sıralarım. On binlerce dolarlık ekipmanları denemek için, sırf bunun için Berlin'e bile gitmişliğim var. Zengin çocuğuyum, dibine kadar da bu hakkımı kullanacağım. Evet, bu benim hakkım.
Alıntıları GösterHelal olsun adamsın sen. Alem böyle delikanlı görmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Günluk 5 liraya çalışmış olursun. Caddenin köşesinde bimden su alıp satsan daha karlı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X