Şimdi Ara

Haftalık 30 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Şaka maka senin eski nick neydi knk unuttum he, alzheimer oldum iyice gitarist miydi.

aynen ona yakın bi şeydi "iyice gitarist"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    Orta Seviye Gitarist

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaz.png

Bi 100 tl at o zaman haftalık 2000 tl ne
    29 yaşımdayım ben. İşsizim de üstelik. Ha sigorta önünde işsiz değilim, o ayrı. Benim ailem 4A SGK'mı da saydırıyor. Hayatımda en ufak efor sarfetmedim en ufak bir şey için. Allah yoksa bir şeyler için çabalamanın bir anlamı da yoktur ve bence Allah yok. Bu yüzden paso yatış, yeme içme, istediğini yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünce Dolu Biri D kullanıcısına yanıt
    Düşüncene saygı duyuyorum.

• Kulaklığa para verme. Kasanı sat, üstüne biraz daha ekle 2300'e bunu al direk. 10-11 ay çalışsan yeter ama fiyatlar artabilir. Sana önerim buraya koyduğum ekran kartını takma. 1 yıla 1050Ti gibi kartlar biraz ucuzlar ve belki ikinci el 550-600'e alabilirsin, daha iyi olur. 2000 liraya çok zor yani maksimum bu.

Haftalık 30 TL

Edit: Ve bence evde canın sıkılıyorsa ikinci el kırılmış, oyun yüklü Xbox 360 ya da PS3 alman daha mantıklı. Hem bir sürü oyunun olur hem de stabil şekilde oynarsın. Zaten internetin de yokmuş yani PC boşuna toplamış olursun. Nette satanlar var, araştır derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-781808C66 -- 24 Haziran 2020; 1:33:13 >

• Ben 7k verdim ama alırken ne keyifle almıştım. Parçaları tek tek özenle taktım ama tek yaptığım ekrandaki umutsuz hayallerimi seyretmek.

Bilgisayarımı da bir yerde çalışarak almadım. Babamın aldığı Casper bilgisayar ile insanların uğraşmak istemedikleri boş işleri yapıp para kastım. Bilgisayarı alınca sabah akşam oyun oynarım dedim ama aldığım günden beri Pek oyun oynayamadım...

Böyle giderse bende ateist olup kafama sıkar giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 24 Haziran 2020; 2:58:9 >
  • La o nasıl bı iş haftada 30 TL ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban ölmüş eşek arıyor 30 tl ye çalışılırmı en az haftada 150-200 tl iste .

• haftalık 30 tl mi ? Baban bildiğin emek hırsızlığı yapıyor. Boşver babanı başka bir yerde işe gir ve haftada 500 tl den ucuza çalışma.

• BEYLER PARA ÖNEMLİ DEĞİL DİYORUM!

• KONUYU Bİ AN 2007DEN KALMA SANDIM

• Yaşadığın yeri kötüleme kardeş kendin birşeyler yapamıyorsan kimseyi suçlama dedem mobilyacı yanında çalışıyorum performansa göre veriyor internetten falanda satıp alıyorum bakıyorsun haftalık 300 TL veriyor bazen 100 TL (15 yaşındayım daha liseli bebeyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünce Dolu Biri

100 TL'ye alacağın kulaklık çöp. En az 100 - 200 dolarlık kulaklık kullanmalısın verim alabilmek için. Kasa da monitör dahil 8000 TL civarında olursa tadından yenmez. Diğer türlüsü hayal kırıklığı olabilir. Benim ailem de bana haftalık 2000 TL veriyor.

Kardeş siz şaka misiniz. Forumda böyle mistik bir kitle var. Siz profesyonel oyuncu musunuz ? Hayır. Yayıncı misiniz? Hayır. E 200 dolara kulaklık ney oğlum o zaman?

Hayır ne yaşadınız nerede büyüdünüz. Ben sıradan bir mahallede büyüdüm ve su forumu 2008 yılından beri takip ediyorum ama sistem toplama bölümündeki şu benim bilgisayarımın toplam fiyatina neredeyse sadece anakart alan tayfayi bir türlü anlayamadım.

Bak yine sinirlendim 200 dolara kulaklık ney lan? Sizin tayfayi görünce aklıma işsiz işsiz jahrein takip eden, profesyonel 'gamer' olmaya özenen tipler geliyor gözümün önüne ve ne yazık ki yanıldığımı düşünmüyorum.

Hayır şu tayfanın büyük çoğunluğuna markasını göstermeden gidip 10 liralık silikon kulaklık taksam ve 300 liralık olduğunu söylesem çoğu da inanacak benim içim buna yanıyor Haftalık 30 TL 

• Yazık kafana

• Yaklaşık 2,5 yıl çalışman lazım bu şartlarda dostum. Üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: teaz.png

Beyler daha 17 yaşındayım gizlice yapıyorum işte. Bu arada kasamda var. Kulaklıkta yokuş defğinize göre. Almayayım olmasada olur. Parayı karıştırmayın ben evde sıkılıyorum evde internet yok babamın işyerinde var. Zaten internet için ama en azından parada kazanıcam. Bu arada 800 tl var derken kasayı komple satınca 600 tl geliyor benimde biriktirdiğim 200 tl var ozaman 800 tl ediyor. O bakımdan yani.

Daha 17 yas diyorsun, yurtdisinda 16 yasinda basliyorlar part-time girip calismaya okul sonralari. Haftalik 30 TL icin kilimi kipirdatmam. Aylik 120 TL nedir? Gercekten gidip calisacaksan normal maas neyse onu vermeli.

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    Alla allaa bu kacinci dejavu oluşum. Sen hep bu üyeye bunu mu yazıyorsun birader ?

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Kayra ya cevap verdiniz

• Su devlet bile günde 30 kusur lira baba haftalık veriyor vay arkadaş. Abicim şimdi bu iş uzun sürer uzun sürerse de senin pc 600 etmez sıkıntılı mevzu. Şöyle düzgün sağlam birşey almak 100 ay sürer nerden baksan 2 yıl valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Alla allaa bu kacinci dejavu oluşum. Sen hep bu üyeye bunu mu yazıyorsun birader ?

Hocama ona herkes bunu yazıyor xd ben değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.