Şimdi Ara

Haftalık 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babamın işine giricem. Haftalık 30TL sizce yeter mi? Bilgisayar toplicam şuan 800 Tl m var. Kaç haftada iyi pc toplarım. (Monitörüm iyi.) 100 Tl kulaklıkta önerirseniz sevinirim

• 3500 civari asagisinda kasa yok.En dusuk seviyede alinmasi gereken ekran karti rx570 ekran karti islemci r3 1200 AF.Bunlari alamiyorsan kasa toplamanin anlami yok hayal kirikligi olur.Gercek bi ise gir asgari ucretle 2 ay calis.Haftalik 30 lira ne? Calismana deymez.100 liraya boşa kulaklik bakma çöp cunku idare eder kulakliklar 350 lira civarinda.Telefon kulakligini kullan.

• masum
  • 60hafta
  • 3500 civari asagisinda kasa yok.En dusuk seviyede alinmasi gereken ekran karti rx570 ekran karti islemci r3 1200 AF.Bunlari alamiyorsan kasa toplamanin anlami yok hayal kirikligi olur.Gercek bi ise gir asgari ucretle 2 ay calis.Haftalik 30 lira ne? Calismana deymez.100 liraya boşa kulaklik bakma çöp cunku idare eder kulakliklar 350 lira civarinda.Telefon kulakligini kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Haziran 2020; 23:46:14 >
  • oooo 800 tlsi varmış bak bak bak bu forumda bu paraya sahip olamayan yüzde 90lık kesim olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem
  • Aylık 120 lira
    Bu nasıl iş bu nasıl baba
    İnsan oğluna bu kadar maaş mı verir.
    Günlük 30 bile az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Aylık 120 lira
    Bu nasıl iş bu nasıl baba
    İnsan oğluna bu kadar maaş mı verir.
    Günlük 30 bile az

Adam en azından para veriyor benimki benden para alıyor

Akrabalar harçlık gönderiyor bana söylemeden onlarıda alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 23 Haziran 2020; 23:53:27 >
  • Seninki daha da berbat bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Seninki daha da berbat bir durum.

Sana daha berbat bi durum söyliyim bu coğrafyada doğmak

• Beyler daha 17 yaşındayım gizlice yapıyorum işte. Bu arada kasamda var. Kulaklıkta yokuş defğinize göre. Almayayım olmasada olur. Parayı karıştırmayın ben evde sıkılıyorum evde internet yok babamın işyerinde var. Zaten internet için ama en azından parada kazanıcam. Bu arada 800 tl var derken kasayı komple satınca 600 tl geliyor benimde biriktirdiğim 200 tl var ozaman 800 tl ediyor. O bakımdan yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

Sana daha berbat bi durum söyliyim bu coğrafyada doğmak

Alıntıları Göster

Kapitalist sistemin mağduruyuz

• o parayla birkaç ay çalışman gerekir yani uzun sürebilir. bence baban senin çabanı görüp biriktirmeni beklemeden almaya ikna olacak
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Bu arada avatarın güzelmiş
  • teaz.png kullanıcısına yanıt
    eywallah hocam

Avatarın ağır çekim olsa efsane olurmuş.

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Ben ne zaman böyle şeylere ümit ettiysem olmadı... Sen yine dene ama bence sonu çok hoş olmayacak...

Şaka maka senin eski nick neydi knk unuttum he, alzheimer oldum iyice gitarist miydi.

• 100 TL'ye alacağın kulaklık çöp. En az 100 - 200 dolarlık kulaklık kullanmalısın verim alabilmek için. Kasa da monitör dahil 8000 TL civarında olursa tadından yenmez. Diğer türlüsü hayal kırıklığı olabilir. Benim ailem de bana haftalık 2000 TL veriyor.
  • Düşünce Dolu Biri D kullanıcısına yanıt
    Bi 100 tl at o zaman haftalık 2000 tl ne
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.