|
Haftalık 30 TL
-
-
masum -
60hafta -
3500 civari asagisinda kasa yok.En dusuk seviyede alinmasi gereken ekran karti rx570 ekran karti islemci r3 1200 AF.Bunlari alamiyorsan kasa toplamanin anlami yok hayal kirikligi olur.Gercek bi ise gir asgari ucretle 2 ay calis.Haftalik 30 lira ne? Calismana deymez.100 liraya boşa kulaklik bakma çöp cunku idare eder kulakliklar 350 lira civarinda.Telefon kulakligini kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Haziran 2020; 23:46:14 > -
oooo 800 tlsi varmış bak bak bak bu forumda bu paraya sahip olamayan yüzde 90lık kesim olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem -
Aylık 120 lira
Bu nasıl iş bu nasıl baba
İnsan oğluna bu kadar maaş mı verir.
Günlük 30 bile az -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Aylık 120 lira
Bu nasıl iş bu nasıl baba
İnsan oğluna bu kadar maaş mı verir.
Günlük 30 bile azAdam en azından para veriyor benimki benden para alıyor
Akrabalar harçlık gönderiyor bana söylemeden onlarıda alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 23 Haziran 2020; 23:53:27 > -
Seninki daha da berbat bir durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Seninki daha da berbat bir durum.
Sana daha berbat bi durum söyliyim bu coğrafyada doğmak
-
Beyler daha 17 yaşındayım gizlice yapıyorum işte. Bu arada kasamda var. Kulaklıkta yokuş defğinize göre. Almayayım olmasada olur. Parayı karıştırmayın ben evde sıkılıyorum evde internet yok babamın işyerinde var. Zaten internet için ama en azından parada kazanıcam. Bu arada 800 tl var derken kasayı komple satınca 600 tl geliyor benimde biriktirdiğim 200 tl var ozaman 800 tl ediyor. O bakımdan yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6DSana daha berbat bi durum söyliyim bu coğrafyada doğmak
Alıntıları GösterKapitalist sistemin mağduruyuz
-
o parayla birkaç ay çalışman gerekir yani uzun sürebilir. bence baban senin çabanı görüp biriktirmeni beklemeden almaya ikna olacak -
İnşallah. Bu arada avatarın güzelmiş -
eywallah hocam -
Avatarın ağır çekim olsa efsane olurmuş.
-
Aynen -
Ben ne zaman böyle şeylere ümit ettiysem olmadı... Sen yine dene ama bence sonu çok hoş olmayacak... -
Şaka maka senin eski nick neydi knk unuttum he, alzheimer oldum iyice gitarist miydi.
-
100 TL'ye alacağın kulaklık çöp. En az 100 - 200 dolarlık kulaklık kullanmalısın verim alabilmek için. Kasa da monitör dahil 8000 TL civarında olursa tadından yenmez. Diğer türlüsü hayal kırıklığı olabilir. Benim ailem de bana haftalık 2000 TL veriyor. -
Bi 100 tl at o zaman haftalık 2000 tl ne
masum
|
3500 civari asagisinda kasa yok.En dusuk seviyede alinmasi gereken ekran karti rx570 ekran karti islemci r3 1200 AF.Bunlari alamiyorsan kasa toplamanin anlami yok hayal kirikligi olur.Gercek bi ise gir asgari ucretle 2 ay calis.Haftalik 30 lira ne? Calismana deymez.100 liraya boşa kulaklik bakma çöp cunku idare eder kulakliklar 350 lira civarinda.Telefon kulakligini kullan. |
Aylık 120 lira
Bu nasıl iş bu nasıl baba İnsan oğluna bu kadar maaş mı verir. Günlük 30 bile az |
oooo 800 tlsi varmış bak bak bak bu forumda bu paraya sahip olamayan yüzde 90lık kesim olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem
|
Benzer içerikler
- hemoroid rivanol toz kullanımı
- etek traşı nedir
- fen lisesinde eşit ağırlık var mı
- arı poleni kullananların yorumları
- kafamı sert vurdum başım ağrıyor
- vtouch nedir
- türk çay emojisi
- penis nakli
- bim para sayma makinesi
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X