Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
201.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gece 2'ye kadar geçerli zavvi %10 indirim kodu var isteyen pm atsın.
  • daha önce zavvi den kulaklık getirtmiş olan var mı?
  • thehut.com'dan sipariş ettiğim Edward Kenway (Assassin's Creed 4) figürü bugün elime ulaştı. Paketin üstünde EMS kodu vardı. thehut.com bu kodu verebilse sıkıntısız bi şekilde ürün takibi yapılabilir. Ancak yinede thehut.com üzerinden yapılabilen takip ile ürünün Türkiye'ye girişi ve gümrüğe sevk edilişi teyit edilebiliyor.
  • thagran T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun! Figür nasıl? Beğendiniz mi?
  • Figür gayet güzel. Çok detaylı çalışılmış. Assassin's Creed III'ten Connor The Hunter figürümde vardı. Ona nazaran çok çok ilerleme var. Nasipse aynı seriden Blackbeard'üde almak istiyorum.
  • thagran T kullanıcısına yanıt
    Ben de inceledim. Alabilirim. Black Flag oyunu zaten çok hoşuma gitti. Edward Kenway olmamış gibi gelse de figür güzel olur.
    Seslendirmesini biraz hafif kalmış. Ama konuşmadan bir köşe de durması güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa0304

http://www.shopto.net/video%20games/ps3/40027-playstation-3-console-40gb-pre-owned-faulty bu konsollar bozuk mu defolumu neden bu kadar ucuz

Ürün kusurlu.

Açıklamada " Complete, good condition, a few marks on the console. Console makes static noise while in use. Blu-Ray drive is faulty, console freezes.
    *Please note this item is "sold as seen". Product is non-returnable, non-refundable and no warranty is provided.* " yazmışlar.

Yani fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ama konsolda kullanım sırasında statik bir gürültü olduğunu, blu-ray sürücüsünün kusurlu olduğunu , konsolun donduğunu söylemiş. Açıkcası almanızı tavsiye etmem.

• zavvi den 200 pound veya daha yüksek miktarda alışveriş yapsam gümrükten geçirmem için ne yapmam lazım, prosedürü bilen var mı ?
  • 3d olmadığı için çekilmiyor.hutta olmadı.zavvide aynıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir prosedür yok sadece %18 vergi verip alacaksın.
  • şuan zavvi indirim kodu olan varmı birde checkout diyince sepette değişik bi sayfa geliyor bilgilerim olduğu halde tekrar girmemi istiyor giriyorum tamamla diyincede hata veriyor bir deneyip yardımcı olabilecek varmı birde o sayfada kargo ücreti 0 olarak gözüküyor yine 0 amı çektiler kargoyu anlamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • bir bakıp yardımcı olabilecek varmı sorun bendemi genelmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

şuan zavvi indirim kodu olan varmı birde checkout diyince sepette değişik bi sayfa geliyor bilgilerim olduğu halde tekrar girmemi istiyor giriyorum tamamla diyincede hata veriyor bir deneyip yardımcı olabilecek varmı birde o sayfada kargo ücreti 0 olarak gözüküyor yine 0 amı çektiler kargoyu anlamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bir daha anlatır mısınız?
    Eve gidince denerim. En son evvelsi gün girip check out sayfasına gittiğimde 7.99 poundluk ücret çıkardı. Ama akşam tekrar bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

şuan zavvi indirim kodu olan varmı birde checkout diyince sepette değişik bi sayfa geliyor bilgilerim olduğu halde tekrar girmemi istiyor giriyorum tamamla diyincede hata veriyor bir deneyip yardımcı olabilecek varmı birde o sayfada kargo ücreti 0 olarak gözüküyor yine 0 amı çektiler kargoyu anlamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bir daha anlatır mısınız?
    Eve gidince denerim. En son evvelsi gün girip check out sayfasına gittiğimde 7.99 poundluk ücret çıkardı. Ama akşam tekrar bakarım.

şuan denedim düzelmiş siteden kaynaklı bir sorunmuş demekki evet 7.99 pound hala kargo ama anlamadığım şekilde 75 poundu geçince kargo parası almıyor bu seferde gümrükte takılıyor %18 kdv ödüyoruz daha beter oluyor

• quote:

şuan denedim düzelmiş siteden kaynaklı bir sorunmuş demekki evet 7.99 pound hala kargo ama anlamadığım şekilde 75 poundu geçince kargo parası almıyor bu seferde gümrükte takılıyor %18 kdv ödüyoruz daha beter oluyor

Gümrükte takılınca gümrüğe kadar gitmek gerekiyor mu almak için?
  • quote:

quote:

2 türlü yol oluyor
    1. üzerinde fiyat yazıyor veya faturası varsa ve o fiyata inanırlarsa kapda ödemeli olarak getiriyor postacı kargoyu alırken ödüyorsunuz
    2. ise üzerinde fyat yazmıyor veya yazsada o fiyattan fazla diye inanmıyorlar ozaman gitmek gerekiyor ispat istiyorlar nekadar olduğunu kredi kart extresi veya siparişin emaili yeride topkapıdaydı ikitelliye taşındı 2-3 ay önce son 3 siparişim takıldı lego technic setlerinden almıştım ps3 oyun değildi

• quote:

quote:

quote:

2 türlü yol oluyor
    1. üzerinde fiyat yazıyor veya faturası varsa ve o fiyata inanırlarsa kapda ödemeli olarak getiriyor postacı kargoyu alırken ödüyorsunuz
    2. ise üzerinde fyat yazmıyor veya yazsada o fiyattan fazla diye inanmıyorlar ozaman gitmek gerekiyor ispat istiyorlar nekadar olduğunu kredi kart extresi veya siparişin emaili yeride topkapıdaydı ikitelliye taşındı 2-3 ay önce son 3 siparişim takıldı lego technic setlerinden almıştım ps3 oyun değildi

Teşekkür ederim. Ben de iki tane figür almak istiyorum ama 75 pound'u geçiyor büyük ihtimalle takılacaktır.
    Kapıda ödemeli olacağından emin olsam sipariş veririm ama işte gidip uğraşması zaman alıyor.

• ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • ben 3 adet oyun almıştım 115 pound tutmuştu. postacı kapıya getirdi ama 70 tl gümrük vergisi istedi ben de iade ettim

şu paketi ems ile değil de takipsiz kargoyla gönderseler hiçbir sıkıntı olmayacak aslında.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.