Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
201.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güya özlemişler beni
    PM lütfen.
  • Hala 7 küsür pound kargo ücreti alıyorlar mı?
    1 hafta içinde 2. indirim kodunu yolladılar. Değerlendireyim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki gibi Noel ve Yılbaşı için posta ücretini bedava yaparlar diye umut ettim ama yapmadılar.

Bu haberi de Eurogamer'ın da gördüm ve paylaşmak istedim. Zararları büyük.

Zavvi 10 Mayıs 2013'de PS Vita oyunu olan Tearaway alanlara oyun yerine yanlışlıkla PS Vita'nın kendisini göndermiş.
    O günden beri de gönderikleri Vita'ların kendilerine iade edilmesini bekliyorlarmış. Alanlar bunu iade etmeyi kabul etmemiş vs.
    Eğer Vita'lar geri gönderilmezse hukuki işlemlere başlayacaklarmış...

http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-10-zavvi-threatens-customers-with-legal-action-after-accidentally-sending-free-vitas

• Zavvi bu gerizekalı çalışanlarıyla yola devam ederse yakında kepenkleri indirir...

Geçen sene para iadesi yaptıkları ürün 2 ay sonra geldi,

Parası iade edilen ürünlere tekrar ödeme yapmak için defalarca Müşt. Hizm.'lerine mail attım.

Önce alakasız cevaplar verdiler, sonra da Paypal'a ödeme talebi yollamayı beceremediler. Ben de ağzıma geleni yazdım, sonra üyelik iptal oldu...

Bence o PS Vita'ların parasını da o hatayı yapan sınır zeka çalışanlarından tahsil etsinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Geçen seneki gibi Noel ve Yılbaşı için posta ücretini bedava yaparlar diye umut ettim ama yapmadılar.

Bu haberi de Eurogamer'ın da gördüm ve paylaşmak istedim. Zararları büyük.

Zavvi 10 Mayıs 2013'de PS Vita oyunu olan Tearaway alanlara oyun yerine yanlışlıkla PS Vita'nın kendisini göndermiş.
    O günden beri de gönderikleri Vita'ların kendilerine iade edilmesini bekliyorlarmış. Alanlar bunu iade etmeyi kabul etmemiş vs.
    Eğer Vita'lar geri gönderilmezse hukuki işlemlere başlayacaklarmış...

http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-10-zavvi-threatens-customers-with-legal-action-after-accidentally-sending-free-vitas

Komedi vallaha ya

• bu geceye kadar geçerli zavvi %20 indirm kodu var, isteyen pm atsın.
  • Arkadaşlar amazon ve zavvi ve the hut dan alınma 0 ambalajında filmlerim var. İlgilenenler pm atsın.
  • %15-20 gibi indirim kodu olan var mı?
  • zavvi sayfası çok sessiz!
    hakettiler ama.

yakında dolandırıcı dedikleri türkleri çok arayacaklar ! dijital satış ve psn plus, bu gibi satış sitelerinin kökünü kuratacak yakında. Kutulu oyunlar son dönemlerini yaşarken, adamlar müşteri seçiyor, paşamın keyfine bak sen
  • asaltek kullanıcısına yanıt
    Türkiye gibi birkaç ülke dışında hemen hemen bir çok ülkeye gönderiyorlar. Kısacası şimdilik umurlarında değil. Ama dijital oyunlar hard copy piyasasını bitirecek gözüküyor, özellikle PSN Plus. Zaten 3,7 TL olan 1 pound ile artık eskisi gibi uygunda de değil. Biz pound 2,5 iken alışveriş yapıyorduk. Buradaki oyunlar 1'e 3 fiyatına satılıyorken. Şimdi en avantajlısı ya PSN plus ya da forumda 140TL civarına satılan spot oyunlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Türkiye gibi birkaç ülke dışında hemen hemen bir çok ülkeye gönderiyorlar. Kısacası şimdilik umurlarında değil. Ama dijital oyunlar hard copy piyasasını bitirecek gözüküyor, özellikle PSN Plus. Zaten 3,7 TL olan 1 pound ile artık eskisi gibi uygunda de değil. Biz pound 2,5 iken alışveriş yapıyorduk. Buradaki oyunlar 1'e 3 fiyatına satılıyorken. Şimdi en avantajlısı ya PSN plus ya da forumda 140TL civarına satılan spot oyunlar hocam.

aynen,

bir oyunu kolleksiyona katacaksam, forumdan ikincieli 30-40 TL ye düşünce alıyordum genelde, sonra aynı paraya sıfırının da alınabileceğini keşvedip zavvi ye dadanmıştık zamanında. Şimdi tekrar foruma döndük.

ama psn+ işi o kadar abarttı ki, kutulu oyun zevkimin de içine etmek üzere, sıraya koyduğum alacak olduğum en baba oyunları bile hediye edip duruyor, şöyle ağız tadıyla kolleksiyon yapamaz oldum arkadaş. Bu devirde ps3 olup da halen psn+ abonesi olmayan varsa, bu işten hiç anlamıyor, ya da kutusuza karşı.

• Zavvi ile bir olay sıkıntı mı olmuş ki ? Son 3 mesaj falan öyle anlaşılıyor.Tam da zavviye bakıyordum.Red Dead Redemption mesela 40 lira.Spot da 60 lira civarı.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Sorun şu oluyor. Daha önceleri Türkiye'ye shipping ücreti 0.99 pound idi. Sonra bu ücreti 7.99 pound yaptılar.
    Birçoğumuz defalarca email atıp bu durum hakkında soru sorduk çünkü çoğu ülkeye 0.99 olduğu halde bazı ülkelere 7.99'a gönderiyorlar diye.
    Pek umursamadılar. Sonraları ise verdikleri cevap şu oldu: Türkiye'den oyun alanlar çoğunlukta oyunum gelmedi deyip yalan söylüyor ve Zavvi'den
    para iadesi istiyormuş. Bu sayı giderek arttığı için Türkiye'deki alıcıların güvenilmez olduğuna karar vermişler... Bundan dolayı ücretti arttırmışlar.
    Tabii ücret artınca Türkiye'den çoğu müşterilerini kaybettiler. Zaten 1 pound da o zamanlar giderek 2.50-2.90TL. arasında yükseliyordu.
    Pound 3TL'yi geçtikten sonra da bir anlamı kalmadı.

Zavvi'den 20'nin üzerinde oyun aldım ama nerdeyse son 2 senedir hiç almadım. Çünkü pound kuru yüksek, shipping pahalı ve bir anlamı kalmadı.
    Takas, spot, ikinci el forumu ile oyun alışverişi daha ucuza geliyor.

Ayrıca Zavvi'ye alternatif siteler de var. Onlardan almak daha ucuz oluyor.

• Evet mesajı yazdıktan sonra olayı biraz da olsa anladım eski mesajlardan.

Shipping pahalıysa o zaman gerek yok buraya.

Ulen zaten nereden ps3 alsam diye düşünüyordum şimdi bir de oyunları mı düşüneceğim yani ! :):) Spot olarak alırım diyordum oyunları ama deniyor ki jelatinleri değiştirip satıyorlar.Ne yapsam ya ! Yurtdişi değilde aslında elden falan almak istiyorum
  • zamanında ps3 ilk aldığım zamanlar 1000 sterlinlik oyun almışım zavviden demekki fiyatlar artınca kargo ücreti alınmaz girdim bakındımda cok pahalı gereksiz
  • Zavvi özlemiş beni öyle diyor

YOUR UNIQUE DISCOUNT CODE: 7209-05EB-4251

%10
  • Hala aynı mı bu site türkiyeye gönderimde?

• Dreazz kullanıcısına yanıt
    Evet, aynı Shippinh 7.99 pound. Değişeceğini de düşünmüyorum. Zaten değişse de fark etmez, pound artık 3,6TL. Biz bedava shipping ile alırken 2,5TL idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al6atross

Evet, aynı Shippinh 7.99 pound. Değişeceğini de düşünmüyorum. Zaten değişse de fark etmez, pound artık 3,6TL. Biz bedava shipping ile alırken 2,5TL idi.

İyiydi o zamanlar kıymetini bilemedik

• zavviden 2 kulaklık aldım 2 ay önce 85gbp yi geçince kargo ücreti almıyor arada koleksiyon oyunlarını vs alıyorum hala bence hala gideri var zavvinin
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.